- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
Herkesin bir zayıf yönü vardır süpersinİnşallah kuracak canım cabalar içindeyim artık trıp atmak kavga etmek yerıne cilve yapıyorum çok işe yarıyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesin bir zayıf yönü vardır süpersinİnşallah kuracak canım cabalar içindeyim artık trıp atmak kavga etmek yerıne cilve yapıyorum çok işe yarıyor![]()
Ayy sadece içimde kalacak pişman olcam diye korkuyorumTamamen el ne der gitmezsem diye geliyor yani. Belli zaten onun karakterindenneyseki işine yarar bu süreçte bu karakterde kv. 2 gün sonra dönüp gelin rahat edemedi kalabalıkla olmuyor anası da yanında içim rahat muhabbeti çevirir bitti gitti işte
daha doğmadan bebişler bize neler öğretiyor. Doğunca biz onlara öğretcez onlarda bizevalla bi oda süsleme istedim bakma tüm çevrem aynı şehirde ama kimse gelmicek kabul etmicem sadece aileler olcak. Oda süslemeyi kendim için istedim içimde ukte kaldı kızımdan
gerisi umrumda değil ikramlıkmış hediyelikmiş. Yengem sağolsun ikramlıkta yapacakmış lohusa şerbeti de e yap dedim ben uğraşmıcam ya sonuçta
onun hevesi benden çok o konularda
Çikolata da adettendir diye yaptırcam işte baklava düşünmemiştim kalanı Mevlüt’te dağıtırım diye düşündüm. Aynen valla anası olsun insanınAynen canım dediğin gibi yapacağım bebekle sürekli emzirmek için oda oda aramaktansa dikişli dikişli direk odayı kendi yaşam alanıma çevireceğim artık anlarlar herhalde
Diğer gebeliğinde de mi böyleydin ben de inanılmaz duygusalım bugüngebeliğin son zamanlarında acaba herkes mi böyle
shahahahshhs ben de kaliteli güzel çikolata mı alsam baklava mı karar veremedim
Ellerine sağlık annenle yengenin canımana gibi yar olmaz ya kıyamam nasıl düşünceli
![]()
şişeler çok rövanşta şu sıralar. Ama ben yapcak olsam ya mum ya anahtarlık tercih ederdim. Bizim yenge temmuzda sünnet yapıp anahtarlık dağıttı örgü anahtarlıklardan isim yazısı sadece kartta vardı anahtarlıkta yok. Ay ben dahil herkesin elinde o anahtarlık en uzak misafirden en yakınına herkesin elinde geziyor isimli veya sünnet yada bebekli değil ya millet kullanıyor ozaman. Anahtarlık ta tavsiye ederim yaniBulursam küçük hediyelik kolonya şişeleri küçük dekoratif mumlar güzel oluyor ama![]()
Çözdük tanımadan kaynananıHay ağzını öpeyim yeminle tam olarak öyle söyler herkese hahahaha tam onun cümleleri bunlar![]()
valla bende ondan korktum içimde kalacak sırf kendim için istedim oda süslemeyi. Hastanenin organizasyon firması 7200 diyor sanırsın nişan filan yapılacak öyle abartı. Bizimde yenge iyi bu konularda geçen gidip alışveriş yaptık işte kapıya tül balon bide yarım balon zinciri istedim bebeğin yatağına da kalan tülden etrafını süsleyin dedim yeter sade ama süslü olsun toplam 1500 tl anca tuttu fazla fazla aldık bide herşeyden. 7200 nere 1500 nere. 1500 tl içinde içimizde kalmaya değmez hele bide elinden bu işler gelen biri varsa çevrende bırak uğraşsınlar şimdi uğraşmayıp nezaman uğraşacaklarAyy sadece içimde kalacak pişman olcam diye korkuyorumkardeşim çok iyi organizasyonlarda o ben ayarlarim diyor ama onuda yormak istemiyorum
Digerlerini hiç hatırlamıyorum canım bunda arkamda iki çocugum daha oldugu için fazla duygusalım galiba ama son aylar herkesde oluyor geneldeAynen canım dediğin gibi yapacağım bebekle sürekli emzirmek için oda oda aramaktansa dikişli dikişli direk odayı kendi yaşam alanıma çevireceğim artık anlarlar herhalde
Diğer gebeliğinde de mi böyleydin ben de inanılmaz duygusalım bugüngebeliğin son zamanlarında acaba herkes mi böyle
shahahahshhs ben de kaliteli güzel çikolata mı alsam baklava mı karar veremedim
Ellerine sağlık annenle yengenin canımana gibi yar olmaz ya kıyamam nasıl düşünceli
![]()
B.k hep aynı b.kturEn iyi kv olmayan kv dir ben şu doğumu atlatayım görüşmeyeceğim arayı soğutucam zaten 2 sene görüşmedim kafam rahatmış resmen böyle kadın bana sinir stres oluyor insan kötüyse düzelmiyor hep aynı b.k olarak kalıyor
Ay izledim dedim heralde fenalaştı sezeryana aldılar ama normal doğum olmuş maşaAllah.
Çok güzel olmuş malzemeleri nerden aldınEki Görüntüle 3417065 Bu da bizim kapı süsümüz babasıyla el emeğimiz![]()
Allah affetsin ama o kadını hiç sevmiyorum,etkileşim almak için çocuklarını ,ailesini kullanan, merdiven altı ürettiği sağlıksız malzemeleri satmak için insanların duygularını kullanan ve nasıl kazandığı belli olmayan zenginliklerini gözümüze gözümüze sokan bu tür insanlardan nefret ediyorum, bilmiyorum bu benim düşüncem...takip te etmiyorum ama keşfetten sürekli karşıma çıkıyor...Ben izledim sonunda dogurdu kadın![]()
İPEK HOBİ MALZEMELERİ - İpek Hobi Bu siteden aldım gayet memnun kaldım biraz zor iletişime geçiliyor ama yazıyorlar yani bi şekilde herşey de vardı sadece boyam vardı benim onu almadım tavsiye ederim siteyiÇok güzel olmuş malzemeleri nerden aldın![]()
Ben bu kadını hiç sevmem hiçte takip etmem ama siz yazınca merak ettim şuan ağlıyorum sağolun yaAy izledim dedim heralde fenalaştı sezeryana aldılar ama normal doğum olmuş maşaAllah.
Doğum anında bende nst bağlı değildi olsa çıkarıp atardım heralde![]()
Sağol canim teşekkür ederimİPEK HOBİ MALZEMELERİ - İpek Hobi Bu siteden aldım gayet memnun kaldım biraz zor iletişime geçiliyor ama yazıyorlar yani bi şekilde herşey de vardı sadece boyam vardı benim onu almadım tavsiye ederim siteyi![]()
Canım sen naptın doktor kontrolünde konuştun mu doktorunla? Geç döllenme durumu mu var ?Allah affetsin ama o kadını hiç sevmiyorum,etkileşim almak için çocuklarını ,ailesini kullanan, merdiven altı ürettiği sağlıksız malzemeleri satmak için insanların duygularını kullanan ve nasıl kazandığı belli olmayan zenginliklerini gözümüze gözümüze sokan bu tür insanlardan nefret ediyorum, bilmiyorum bu benim düşüncem...takip te etmiyorum ama keşfetten sürekli karşıma çıkıyor...
Bende bazı paylaşımlarını sevmiyorum ama bugun ki dogum olayları çok etkiledi beniBen bu kadını hiç sevmem hiçte takip etmem ama siz yazınca merak ettim şuan ağlıyorum sağolun ya9 gün kaldı ben kızımı nasıl bırakıp gideceğim
![]()