• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bende sorcakmisiniz diye detay vermemistim harbiden kimsede sormadı he trip atsam çok haklıyım bu konuda 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 evde bizim 2 oturma koltuğu var salonda başkada yatacak yer yok, yer yatağı da yok.. eşim demiş hani kv gelecek sende onla gelmek istiyorsan gel demiş.. Ben hani babamla gelirseniz 3unuzu aynı odada yatiramam uygun düşmez bir şey olacağından değil ama olmaz demiş.. yoksa demiş kucak kucağa da yatardik demiş hani kadınlar bir erkekler bir gibisinden ama eşim hamile olmaz demiş.. sonrada işte haber verin ihtiyacınız olursa ben dogum zamanı gelirim falan işte evdeki işleri yaparım demiş.. siz ne zaman isterseniz o zaman gelirim demiş.. eşimde duruma göre bakarız demiş olmadı eşim iyileşince babamla gelirsiniz daha ne olacak ne bitecek belli değil demiş çözmüş 🤣
At tribini aşko ben arkandayım 😂😂😂 çok güzel çok zekice çözmüş kırmadan incitmeden mantıklı gerekçelerle, helal olsun. Eşler böyle arayı bulabildiğinde çok seviniyorum iki tarafı birbiriyle kötü yapmadan👏🏻👏🏻

Kv doğumda da sonrasında da gelmicek canım. Uzun zaman oldu görüşmeyi dibinden kestim. Kv görümce kaynım hepsini sildim, engelledim . Allahtan farklı şehirdeyiz. Hayatı bana zehir etmişlerdi. Görüşmeyi kesince Kafam rahatladı yemin ederim. Kendime eziyet etmişim yıllarca. Gençleştim resmen bu kadar mı farkeder :KK70:
En güzel kv görüşülmeyen kv, sen de bendensin kafalar çok rahat🫠🫠🫠

Kv doğumda da sonrasında da gelmicek canım. Uzun zaman oldu görüşmeyi dibinden kestim. Kv görümce kaynım hepsini sildim, engelledim . Allahtan farklı şehirdeyiz. Hayatı bana zehir etmişlerdi. Görüşmeyi kesince Kafam rahatladı yemin ederim. Kendime eziyet etmişim yıllarca. Gençleştim resmen bu kadar mı farkeder :KK70:
Yani sen onların kızısın ya nasıl böyle hayatı sana zehir etmişler :( biz gelim alacağımız zaman sırf kız alınmasın üzülmesin diye babam annem hep ona öncelik verirdi aileye girince de bir dediğini ikiletmedik bazen babam bana bile kızardı ama o el kızı yanlış anlamasın diye hiç en ufak şeyde bile dikkat ettiler şu an ben yabancı yerdeyim yengem ha bire bizim evde resmen yatıp kalkıyor öz anne baba gibiler ben bile burdan hayret ediyorum bu kadar güzel anlaşılabiliyor demekki ve karşı komşular 🤣 burda iş bizde bitiyordu tabi kız da iyiydi Allah var, biz hiç ayırt etmedik onu hep kendi kızımız gibi gördük sabah uyanınca direkt beni arar mesela halimi hatrımı sorar bebekleri video atar sürekli , biz ona kötü davransaydık eminim o da bizi engellerdi konuşmazdı :( boşver sen en güzelini yapmışsın seni üzen insanın hayatında yeri yok 😘

Ay ay aynı canım hareket ettikçe canım acıyor ama içim rahatlıyor kasıklarıma bırı iğne batırıyor sanki şükür sabah ki yoğun ağrı kalmadı ama demekki normal
Benim yine başladı biraz uzandım iyi geldi yemek yapıyordum zar zor koydum ocağa ama kasılmam felan da oldu çocuk kasılıyordu aynen normalmiş bu haftalarda 🙏🏼

Ay onların sevmelerine de onlara da başlıcam 🤣🤣 benimkiler böyle toplaşıp geliyormuş hissine girdim şuan sinir geldi 🤣🤣

senin derdin doğurmak onların derdi kafa dağılsın gezsin stres bilmem ne. Gezmek istiyorsa başka yere gitsin senin yanında kalması şartmı kardeşi diye düşünmüştür annen ama küçük değil bide eşine böyle konuşmuşken senin ailenin böyle yapması eşinin ağzına laf verecek
Ya varya dogum yaklaştıkça benide stres bastı kaynanada gelecek annem zaten yanımda olacak o bişe dicek bu bişe dicek bi sorun çıkacak mı onun derdine düştüm hayırlısı ile bi atlatsaydık

Doğum olacağı gün 😍 ne büyük bir süpriz ama demi 🤣

ne güzel canım normal istiyorsun değil mi

eğer öyle bir endişen varsa kuru dut kaynatın diyorlar enfeksiyona iyi geliyormuş gebe kadınlarda

34 te benim de ciddi kasılmalarım oldu kızlar 2 kere acil hastaneye gittik 34te yalancı sancılar bayağı oluyor mesela şu an 37 nin sonlarındayım ama hiç öyle 34 teki kadar ağrım sancım yok bence 34 te rahim kendini ilk hazırlıklarlarına başlatıyor şöyle bir yokluyor anneyi

maalesef canım eşim aileme gelme diyemem dedi baktım tartışıyoruz ve çözümü yok mecbur sustum :KK43: size içimi döktüm

Doğuma geliyorlar canım rıza baba ve ekibi gibi bunlar da olay yeri inceleme doğurtma ve kadın doğum uzmanı ekibi🤣

senin doğumun o kadar şok ediciydi ki 🤣 41 e kadar senden haber almayız diye düşünüyorduk ilk senden haber aldık 🤣
Aa nasıl yani cümbür cemaat ev dolacak mı o kadar yatacak yerin var mıydı kız Allah sabır versin ne diyelim. Neyse ki uzun süreli kalmıyorlar
Ay merak ettim 15 mayısı kabul edecekmi doktor. Kabul etse de bebek bekleyecekmi eşini dinleyecekmi 😂

aaa 29 nisana iki kişi olduk. İnşallah tarihlerini zamanlarını beklerler 😍 kefir iç bu süre içinde canım kızlar kefir öneriyor bebeğe kilo için

C Chen31 bak doktoru 39 u bekletiyormuş

bence incitmeden güzel yerden girmiş. Doğru ama yani sen hamilesin kucak kucağa yatamazsın e dünürler aynı odada yatar ama kv eşi aynı odaya olmaz tabi annene ayıp olur. Mantıklı yerden girmiş 🤣🤣
Evet canım ben de sorucam doktoruma en azından bi 3.5 kilo olsun da niye acele ediyor doktorlar bilmiyorum sezaryen olursa 38 de alırız demişti önceki seferlerde ama ben beklemek istiyorum derim. Gerçi şu kan sulandıcı iğne muhabbeti de beni geriyor da aniden bebek gelirse ve sezaryene girmem gerekirse diye çok fazla da beklemek istemiyorum. Pazartesi konuşayım bakalım. Sizin kafanız rahatladı oh darısı başıma 😄
İnternetten baktım mukus tıkacı görselinin aynısı yarını bekleyeceğim sormak için
Canım nişan genelde kırmızımsı pembemsi oluyor sizin gelen o kıvamlı akıntılar bende de var rahim kendini doğuma hazırlıyormuş son haftalar.

Kızlar beni de kayınvalidem aradı sen ne zaman istersen çağır gelirim dedi. Normalde kiraz bahçeleri var onların tam doğum zamanı da kiraz toplama zamanına geliyor. Gelemez belki diye düşünmüştüm ama öyle dedi.

Annem de en son doğum öncesi gelelim demişti ama bir daha ses çıkmadı ben de gururumdan doğumda gelin diyemedim henüz o teklif etsin diye 😄 hangisini çağırsam bilemedim ya.

Tabi gönül anneyi istiyor daha iyi ilgilenir hem oğlumla hem benimle ama çok söyleniyor dırdır ediyor psikolojik olarak yoruyor o da 🥲 eşim hakkında bir şeyler der ilgilenmiyor etmiyor vs diye kesin. Telefonda anlatıyorum işte beşikleri bebek arabasını kurdu eşim diye, iyi bu sefer bari baba olduğunu anlasın geçenkinde anlamamıştı dedi ne alaka şimdi ya dedim 🙄 o zaman da eşim ayarlamıştı halbuki beşikti bebek arabasıydı falan. İlla bir laf sokacak damada 🙈

Aa nasıl yani cümbür cemaat ev dolacak mı o kadar yatacak yerin var mıydı kız Allah sabır versin ne diyelim. Neyse ki uzun süreli kalmıyorlar

Evet canım ben de sorucam doktoruma en azından bi 3.5 kilo olsun da niye acele ediyor doktorlar bilmiyorum sezaryen olursa 38 de alırız demişti önceki seferlerde ama ben beklemek istiyorum derim. Gerçi şu kan sulandıcı iğne muhabbeti de beni geriyor da aniden bebek gelirse ve sezaryene girmem gerekirse diye çok fazla da beklemek istemiyorum. Pazartesi konuşayım bakalım. Sizin kafanız rahatladı oh darısı başıma 😄

Canım nişan genelde kırmızımsı pembemsi oluyor sizin gelen o kıvamlı akıntılar bende de var rahim kendini doğuma hazırlıyormuş son haftalar.
Maalesef o kadar yatağım yok eşim haftasonu yatak alacak 😃

Kızlar beni de kayınvalidem aradı sen ne zaman istersen çağır gelirim dedi. Normalde kiraz bahçeleri var onların tam doğum zamanı da kiraz toplama zamanına geliyor. Gelemez belki diye düşünmüştüm ama öyle dedi.

Annem de en son doğum öncesi gelelim demişti ama bir daha ses çıkmadı ben de gururumdan doğumda gelin diyemedim henüz o teklif etsin diye 😄 hangisini çağırsam bilemedim ya.

Tabi gönül anneyi istiyor daha iyi ilgilenir hem oğlumla hem benimle ama çok söyleniyor dırdır ediyor psikolojik olarak yoruyor o da 🥲 eşim hakkında bir şeyler der ilgilenmiyor etmiyor vs diye kesin. Telefonda anlatıyorum işte beşikleri bebek arabasını kurdu eşim diye, iyi bu sefer bari baba olduğunu anlasın geçenkinde anlamamıştı dedi ne alaka şimdi ya dedim 🙄 o zaman da eşim ayarlamıştı halbuki beşikti bebek arabasıydı falan. İlla bir laf sokacak damada 🙈
Ben olsam annemi çağırırdım ama sen lohusayken bir batacak şey 2-3 batar bence kayınvalindenle aran iyiyse eğer seni seviyorsa onu çağır, annene söyle gelmek istedi kıramadım ayıp olur diye gelme diyemedim dersin bence

Ben olsam annemi çağırırdım ama sen lohusayken bir batacak şey 2-3 batar bence kayınvalindenle aran iyiyse eğer seni seviyorsa onu çağır, annene söyle gelmek istedi kıramadım ayıp olur diye gelme diyemedim dersin bence
Şuna bak yaa ne güzel dogum yapıp bebeklerimize kavuşacaz hepimizde bir stres çok gerildim bugün

Valla şeytan diyor ikinizde gelmeyin 🥵🥵🥵

At tribini aşko ben arkandayım 😂😂😂 çok güzel çok zekice çözmüş kırmadan incitmeden mantıklı gerekçelerle, helal olsun. Eşler böyle arayı bulabildiğinde çok seviniyorum iki tarafı birbiriyle kötü yapmadan👏🏻👏🏻
Aynen canım gerçekten helal olsun dedim hem doğruları söylüyor hem de çok mantıklı incitmiyor😍 laf söz edende olmaz artık güzel oldu masallah

Back