2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Aay benim her şeyim tersti
Başta hep ekşi aserdim, cirkinlestim ve uykum vardı hep, annemler senin kesin kızın olacak diyorlardı göbek yukarıda ise kız aşağıda ise erkek diyorlar, benim yusyuvarlak yukarıdaydi ama erkek annem erkek çocuk bekler kızlar biraz daha erken doğar falan diyordu, suyum gelince hala bir de kız çıkıyormuş dedi erkek çocukları kızlara oranla sıcağa gelemezler denir bizimki annem gibi saunaya soksak ses etmeyecek çocuğum kundağı açıldığı an hapşırmaya başlıyor oda bana hamam gibi sıcak gelmesine rağmen benim bu hamilelik, çocuk olaylarında her şey ters oldu

Benim yine başladı biraz uzandım iyi geldi yemek yapıyordum zar zor koydum ocağa ama kasılmam felan da oldu çocuk kasılıyordu aynen normalmiş bu haftalarda
Ay evet demi bebek kendini hoop bi yukarı topluyor kızım yapma dıyorum normale dönüyor ay bu korkuların normal olması da normal o zaman

Hangisinde kafan rahatsa onu çağır bence. Annen laf soktukça sen iyice gerileceksin

Şuna bak yaa ne güzel dogum yapıp bebeklerimize kavuşacaz hepimizde bir stres çok gerildim bugün
Kesinlikle
hahahaha gerçekten herşey tam tersi olmuş

Maalesef o kadar yatağım yok eşim haftasonu yatak alacak
Bence siz çok sabırlısınız yani bilmiyorum ama tahammül eşiğim o kadar düşük ki benim sizin gibi bişey yaşayacağımı bilsem direk arar kendim çekişirdim siz neyin kafasını yaşıyorsunuz diye şuan bir kv gelecek. görümcelerimden biri de gelecek diye ödüm kopuyor şimdiden kocamı tembihliyorum istemiyorum o halimde diye. Bi 10 gün geçsin kim nereye gelecekse gelsin mesela iyileşme evresi alışma evresi felan. Sizi yürekten kutluyorum

Kefir içeyim canım.bende kaşar iyi diye biliyordum ama bizede cok kilo yapıyor maalesef.

Keşke benim de görümcem olsa gelse elti kp kayınlarım insana yabancı geliyor çok samimi değiliz hiç biriyle hani bayramlarda bir tatil olursa gidersek denk geliriz başbaşa hiçbiriyle bir sohbetim bile yok kalabalıkta görürüz birbirimizi o kadar görümce en azından hemcinsin olunca belki utanma daha az olur, ben anneme söyledim annem kızdı ayıp sesini çıkarma dedi; eşim de maalesef aileme gelme diyemem dedi öyle olunca tek kaldım bu kadar insana gücüm tek yetmez benimki havlu atmak oldu biraz napalım arka odaya gidip kapıyı kapatıcaz artık yapacak bir şey yok

Benim doğuma 4 gün kaldığı için bebeğimi strese koymadan buraya yazıp içimi döktüm yoksa düşünsem onu kafayı yerim o an hiç olmayacak gibi komut veriyorum beynime
E hadi bakalım başarabiliyosan süper
İşte insanın kendi annesi böyle yapınca el ne yapmaz. 2 gündür sinirliyim anneme.
haklısın canım valla en çok ta halden anlaması gereken kişi yapınca daha bi farklı oluyor
Gerçekten kadın canının derdinde doğurdu doğuracak bebeği henüz yeni insanlar kardeşi annesi bile olsa kafa dağıtayım bebek göreyim ortam değişsin derdinde , bizim de durumlar aynı böyle
senin gene kv tarafı olunca bi farklı ama insan en çokta umduğu yere küsüyor kırılıyor ya. Senin olayı zaten hiç aklım almadı almıyorda. Kayınların işi ne Allah aşkına bide kalmalı
Kızlar benden uzun beyaz şeffaf birşey geldi nişanın beyaz versiyonu gibi normal mi sanki @cesursavasci senden de gelmişti hafif bir bel ağrım var ama bebek çok hareketli gitsem mi doktora beklesem mi
benden de o bayramdan beri geliyor canım
Çok güzel almış oh oh bu gece geliyor canım ona göre randevu aldım yarın birlikte görücez nstye sokar mı acaba ayy heyecanlandım
e sokar artık bi zahmet doğururken mi sokacak anlamadım ki 36+1 oluyorsun yani

Ya varya dogum yaklaştıkça benide stres bastı kaynanada gelecek annem zaten yanımda olacak o bişe dicek bu bişe dicek bi sorun çıkacak mı onun derdine düştüm hayırlısı ile bi atlatsaydık
İnşallah bi sorun çıkmadan burnundan gelmeden geçer süreç gerçi hepimiz için aynı inşallah sıkıntısız atlatırız canım ya kv neyseki 1 hafta kalacak senin oda akşamları evine çıkar heralde ama tabi kahvaltıya hop damlar sabahın köründe
Normalde eşim bunu görse hemen hastaneye ışınlanırdık çok pimpirikli bakayım ben sancı düzenli olacak mı bel ağrım sanki arttı ama kendimi yormadım da bugün hiç
ay benimde kasık sancılarım arttı ishalimde var ondan mı karnım ağrıyor yoksa sancım mı var anlamadım durup durup vuruyor
doktorlar en risksiz olabilecek haftada işi bitirmeye çalışıyorlar sezaryende canım. Kan sulandırıcı içinde üstünden 12 saat mi ne geçince sıkıntı olmuyormuş Ama yeni yapıldığında doğum olursa ozaman napcaz
haydaa valla insan annesini ister ama senin mental sağlık ve biraz huzurlu geçirmen adına en azından doğumdan sonraki ilk hafta kv mi çağırsan canım? En azından eşini gömmeye çalışmaz

Cnm benimde o vardi doktor gaz sancisi ile kasilmayi ayirt edin dedi . Su içince lavaboya cikinca bu ağrilar gidiyorsa o gaz sancisidir dedi . Benimde bu haftalarda çok oluyordu . Gerçektende bol su içince ec ihtiyacini iyi giderince rahatliyorsun

Kızlar 32 de çalışabilir raporu alıp 37 yi görenler var mı tekrardan çalışamaz raporu aldınız mı bana artık gerek yok demişlerdi Salı başlıyo iznim de bugün işten sordular emin olamadım e devlete falan otomatik rapor mu düşüyo

annen de belki kardeşin ameliyat filan olmuş diye ona düşkün. yanliz birakmak istemiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…