Ayy şaka mıııMaalesef o kadar yatağım yok eşim haftasonu yatak alacak
Ay iyi bari 40- 41 e de sabrım yok çok ağırlaştımAslında benim de inmedi canım indi gibi geliyordu sonra tekrar kaburgada hissediyorduminmeden geldi
Söylerim kuzum yarın bir sorayımBenim o geldi ondan sonraki gün bogalgam gibi geldi 2 gün üst üste bugün bir şey yok ama ağrı var.. doktor bir şey derse onu banada söyler misin
İlk 6.6ydi sonra 3 civarında çıktı canım, sizin de ikinci muayeninizde düşmüş olur inşallahBizim 8 çıktı yarın tekrar ölçüm yapılacak
Aay benim her şeyim terstiDoğum olacağı günne büyük bir süpriz ama demi
ne güzel canım normal istiyorsun değil mi
eğer öyle bir endişen varsa kuru dut kaynatın diyorlar enfeksiyona iyi geliyormuş gebe kadınlarda
34 te benim de ciddi kasılmalarım oldu kızlar 2 kere acil hastaneye gittik 34te yalancı sancılar bayağı oluyor mesela şu an 37 nin sonlarındayım ama hiç öyle 34 teki kadar ağrım sancım yok bence 34 te rahim kendini ilk hazırlıklarlarına başlatıyor şöyle bir yokluyor anneyi
maalesef canım eşim aileme gelme diyemem dedi baktım tartışıyoruz ve çözümü yok mecbur sustumsize içimi döktüm
Doğuma geliyorlar canım rıza baba ve ekibi gibi bunlar da olay yeri inceleme doğurtma ve kadın doğum uzmanı ekibi
senin doğumun o kadar şok ediciydi ki41 e kadar senden haber almayız diye düşünüyorduk ilk senden haber aldık
İnşallah canım benimİlk 6.6ydi sonra 3 civarında çıktı canım, sizin de ikinci muayeninizde düşmüş olur inşallah
Ay evet demi bebek kendini hoop bi yukarı topluyor kızım yapma dıyorum normale dönüyor ay bu korkuların normal olması da normal o zamanBenim yine başladı biraz uzandım iyi geldi yemek yapıyordum zar zor koydum ocağa ama kasılmam felan da oldu çocuk kasılıyordu aynen normalmiş bu haftalarda
Hangisinde kafan rahatsa onu çağır bence. Annen laf soktukça sen iyice gerileceksinKızlar beni de kayınvalidem aradı sen ne zaman istersen çağır gelirim dedi. Normalde kiraz bahçeleri var onların tam doğum zamanı da kiraz toplama zamanına geliyor. Gelemez belki diye düşünmüştüm ama öyle dedi.
Annem de en son doğum öncesi gelelim demişti ama bir daha ses çıkmadı ben de gururumdan doğumda gelin diyemedim henüz o teklif etsin diyehangisini çağırsam bilemedim ya.
Tabi gönül anneyi istiyor daha iyi ilgilenir hem oğlumla hem benimle ama çok söyleniyor dırdır ediyor psikolojik olarak yoruyor o daeşim hakkında bir şeyler der ilgilenmiyor etmiyor vs diye kesin. Telefonda anlatıyorum işte beşikleri bebek arabasını kurdu eşim diye, iyi bu sefer bari baba olduğunu anlasın geçenkinde anlamamıştı dedi ne alaka şimdi ya dedim o zaman da eşim ayarlamıştı halbuki beşikti bebek arabasıydı falan. İlla bir laf sokacak damada
KesinlikleŞuna bak yaa ne güzel dogum yapıp bebeklerimize kavuşacaz hepimizde bir stres çok gerildim bugün
hahahaha gerçekten herşey tam tersi olmuşAay benim her şeyim tersti
Başta hep ekşi aserdim, cirkinlestim ve uykum vardı hep, annemler senin kesin kızın olacak diyorlardıgöbek yukarıda ise kız aşağıda ise erkek diyorlar, benim yusyuvarlak yukarıdaydi ama erkek annem erkek çocuk bekler kızlar biraz daha erken doğar falan diyordu, suyum gelince hala bir de kız çıkıyormuş dedi erkek çocukları kızlara oranla sıcağa gelemezler denir bizimki annem gibi saunaya soksak ses etmeyecek çocuğum kundağı açıldığı an hapşırmaya başlıyor oda bana hamam gibi sıcak gelmesine rağmen benim bu hamilelik, çocuk olaylarında her şey ters oldu
Evet ya seni en iyi ben anlarımAy evet demi bebek kendini hoop bi yukarı topluyor kızım yapma dıyorum normale dönüyor ay bu korkuların normal olması da normal o zaman
Bence siz çok sabırlısınızMaalesef o kadar yatağım yok eşim haftasonu yatak alacak
Kefir içeyim canım.bende kaşar iyi diye biliyordum ama bizede cok kilo yapıyor maalesef.Ay merak ettim 15 mayısı kabul edecekmi doktor. Kabul etse de bebek bekleyecekmi eşini dinleyecekmi
aaa 29 nisana iki kişi olduk. İnşallah tarihlerini zamanlarını beklerlerkefir iç bu süre içinde canım kızlar kefir öneriyor bebeğe kilo için
C Chen31 bak doktoru 39 u bekletiyormuş
bence incitmeden güzel yerden girmiş. Doğru ama yani sen hamilesin kucak kucağa yatamazsın e dünürler aynı odada yatar ama kv eşi aynı odaya olmaz tabi annene ayıp olur. Mantıklı yerden girmiş
Keşke benim de görümcem olsa gelse elti kp kayınlarım insana yabancı geliyor çok samimi değiliz hiç biriyle hani bayramlarda bir tatil olursa gidersek denk geliriz başbaşa hiçbiriyle bir sohbetim bile yok kalabalıkta görürüz birbirimizi o kadarBence siz çok sabırlısınızyani bilmiyorum ama tahammül eşiğim o kadar düşük ki benim sizin gibi bişey yaşayacağımı bilsem direk arar kendim çekişirdim siz neyin kafasını yaşıyorsunuz diye şuan bir kv gelecek. görümcelerimden biri de gelecek diye ödüm kopuyor şimdiden kocamı tembihliyorum istemiyorum o halimde diye. Bi 10 gün geçsin kim nereye gelecekse gelsin mesela iyileşme evresi alışma evresi felan. Sizi yürekten kutluyorum
E hadi bakalım başarabiliyosan süperBenim doğuma 4 gün kaldığı için bebeğimi strese koymadan buraya yazıp içimi döktüm yoksa düşünsem onu kafayı yerimo an hiç olmayacak gibi komut veriyorum beynime
haklısın canım valla en çok ta halden anlaması gereken kişi yapınca daha bi farklı oluyorİşte insanın kendi annesi böyle yapınca el ne yapmaz. 2 gündür sinirliyim anneme.
senin gene kv tarafı olunca bi farklı ama insan en çokta umduğu yere küsüyor kırılıyor ya. Senin olayı zaten hiç aklım almadı almıyorda. Kayınların işi ne Allah aşkına bide kalmalıGerçekten kadın canının derdinde doğurdu doğuracak bebeği henüz yeni insanlar kardeşi annesi bile olsa kafa dağıtayım bebek göreyim ortam değişsin derdinde , bizim de durumlar aynı böyle
benden de o bayramdan beri geliyor canımKızlar benden uzun beyaz şeffaf birşey geldi nişanın beyaz versiyonu gibi normal mi sanki @cesursavasci senden de gelmişti hafif bir bel ağrım var ama bebek çok hareketli gitsem mi doktora beklesem mi
e sokar artık bi zahmet doğururken mi sokacak anlamadım kiÇok güzel almış oh ohbu gece geliyor canım ona göre randevu aldım yarın birlikte görücez nstye sokar mı acaba ayy heyecanlandım
İnşallah bi sorun çıkmadan burnundan gelmeden geçer süreç gerçi hepimiz için aynı inşallah sıkıntısız atlatırız canım ya kv neyseki 1 hafta kalacak senin oda akşamları evine çıkar heralde ama tabi kahvaltıya hop damlar sabahın köründeYa varya dogum yaklaştıkça benide stres bastı kaynanada gelecek annem zaten yanımda olacak o bişe dicek bu bişe dicek bi sorun çıkacak mı onun derdine düştüm hayırlısı ile bi atlatsaydık
ay benimde kasık sancılarım arttı ishalimde var ondan mı karnım ağrıyor yoksa sancım mı var anlamadımNormalde eşim bunu görse hemen hastaneye ışınlanırdık çok pimpiriklibakayım ben sancı düzenli olacak mı bel ağrım sanki arttı ama kendimi yormadım da bugün hiç
doktorlar en risksiz olabilecek haftada işi bitirmeye çalışıyorlar sezaryende canım. Kan sulandırıcı içinde üstünden 12 saat mi ne geçince sıkıntı olmuyormuş Ama yeni yapıldığında doğum olursa ozaman napcazAa nasıl yani cümbür cemaat ev dolacak mı o kadar yatacak yerin var mıydı kız Allah sabır versin ne diyelim. Neyse ki uzun süreli kalmıyorlar
Evet canım ben de sorucam doktoruma en azından bi 3.5 kilo olsun da niye acele ediyor doktorlar bilmiyorum sezaryen olursa 38 de alırız demişti önceki seferlerde ama ben beklemek istiyorum derim. Gerçi şu kan sulandıcı iğne muhabbeti de beni geriyor da aniden bebek gelirse ve sezaryene girmem gerekirse diye çok fazla da beklemek istemiyorum. Pazartesi konuşayım bakalım. Sizin kafanız rahatladı oh darısı başıma
Canım nişan genelde kırmızımsı pembemsi oluyor sizin gelen o kıvamlı akıntılar bende de var rahim kendini doğuma hazırlıyormuş son haftalar.
haydaa valla insan annesini ister ama senin mental sağlık ve biraz huzurlu geçirmen adına en azından doğumdan sonraki ilk hafta kv mi çağırsan canım? En azından eşini gömmeye çalışmazKızlar beni de kayınvalidem aradı sen ne zaman istersen çağır gelirim dedi. Normalde kiraz bahçeleri var onların tam doğum zamanı da kiraz toplama zamanına geliyor. Gelemez belki diye düşünmüştüm ama öyle dedi.
Annem de en son doğum öncesi gelelim demişti ama bir daha ses çıkmadı ben de gururumdan doğumda gelin diyemedim henüz o teklif etsin diyehangisini çağırsam bilemedim ya.
Tabi gönül anneyi istiyor daha iyi ilgilenir hem oğlumla hem benimle ama çok söyleniyor dırdır ediyor psikolojik olarak yoruyor o daeşim hakkında bir şeyler der ilgilenmiyor etmiyor vs diye kesin. Telefonda anlatıyorum işte beşikleri bebek arabasını kurdu eşim diye, iyi bu sefer bari baba olduğunu anlasın geçenkinde anlamamıştı dedi ne alaka şimdi ya dedim o zaman da eşim ayarlamıştı halbuki beşikti bebek arabasıydı falan. İlla bir laf sokacak damada
Cnm benimde o vardi doktor gaz sancisi ile kasilmayi ayirt edin dedi . Su içince lavaboya cikinca bu ağrilar gidiyorsa o gaz sancisidir dedi . Benimde bu haftalarda çok oluyordu . Gerçektende bol su içince ec ihtiyacini iyi giderince rahatliyorsun33+5 bende de var 2 gündür yürürken rahmin alt kısmı ve kasıklarım zorluyor ani saplanmalar var geriliyor sanki bir de kasılmalar hissediyorum.
Çok su içip ne kadar çok wc gidersem o kadar azalıyor o dikkatimi çekti.
Valla 8-9 gün kaldı battı balık yan giderKefir içeyim canım.bende kaşar iyi diye biliyordum ama bizede cok kilo yapıyor maalesef.
Seninkiler gelmeyecekti :) nolduki fikirlerini değiştirdiler :)Kızlar, kv kp,2 kaynım eltim yatılı geleceklermiş
annen de belki kardeşin ameliyat filan olmuş diye ona düşkün. yanliz birakmak istemiyordur.Canım bunu kardeşime annem teklif etmiş. Zaten diyorum annem misin kv misin belli değil. Doktor haftada 1 e düşürdü kontrolü o yüzden bu hafta gelme dedim. Doğum tarihi belli olsun 1 gün önce gelin dicem kardeşim gelirse de doğum sonrası göndericem.
Ama insanın kendi annesinin bu şekilde düşünmesi, davranması çok üzüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?