24.04.24 te sezaryen patlaması olacak bence bir an önce yerini ayırtEvet bana da öyle dedi boşuna çekmişsin bu sancıları dedi
Ödemli ellerimle bu mesaja inşallah çatır çatır doğarlar yazıyorum
Aaa unuttum kız 24.04.2024 için demeyi çok güzel bir tarih yarın bir arayıp sorayım tekrar belki o günü verir3.700 bebeği iyi doğurmuşsun kız helal olsun valla maşallah sen de tosun doğurmuşsun
şey yapıyor musun canım ödem için benim ellerim ayaklarım ağrıyor ya naneli tarçınlı su içiyorum , ananas aldım bugün yiyorum ama ödemden çatlayacam nerdeyse ve 9 aydır hiç böyle bir problemim olmadıSanki bedava hizmet veriyor da bide konuşuyor cidden sinir bozucu et et ne şikayet etmicen
aaa evet sanırım nidilattı canım. Alfamet ben doğumdan önce günde 2 kullanıyodum banamısın dememişti pek fayda etmiyor o
hemde ne ödem ayak bileklerim benden bağımsız birer kütük gibi takılıyor
Ben öncesinden istedim en erken 26 dedi belim çok ağrıyor biraz daha erkene verin dedim maalesef yapmadı sanırım yarın aradığım zaman yer yok felan der hayırlısı olsun inşallah24.04.24 te sezaryen patlaması olacak bence bir an önce yerini ayırtevet biraz tosuncuktu benimki de ama sonradan 3300 e kadar düşmüştü tombik doğan bebişler daha yavaş kilo alıyor diğerlerine göre zaten, bir de doymuyorlar bizim boğalar nasıl olacak bakalım
Senin bebiş bence 3.5 olur 37 deKızlar doğan bebişlerin hep ultrasonda söylenen kilolardan daha düşük kiloda olduğunu farkettiniz mi? 35 te 2800 demişti doktor ama asıl 37 de o civarlarda doğacak gibi bi his geldi içime
Valla hareketse hareket yürümekse yürümek ama yok yani geçmiyor o ödem. Yürüyüşte tabanlarımın ağrısı geçiyor ama ödem kalıyor bol su da içiyorum fayda etmiyor. Artık iyice kötü olduğumu bugün farkettim biraz fazla ütü yapıp evde rutin temizlik yaptım yamuldum resmen kv gelip uzandım ayaklarımın ağrısından. Dizlerim filan kilodan da tabanlarım ödemden ağrıyor uyuşuk basıyomuşum gibiBir
şey yapıyor musun canım ödem için benim ellerim ayaklarım ağrıyor ya naneli tarçınlı su içiyorum , ananas aldım bugün yiyorum ama ödemden çatlayacam nerdeyse ve 9 aydır hiç böyle bir problemim olmadıdoktor karbonhidrattan dedi ama napayım acıkıyorum
Benimde ayaklarım ödem oluyodu hergün limonlu su içmeye çalıştım bide bacaklarıma masaj yaptırdım dinlenince geçti gibi oldu genelde çok ayakta durunca ödem oluyo benimBir
şey yapıyor musun canım ödem için benim ellerim ayaklarım ağrıyor ya naneli tarçınlı su içiyorum , ananas aldım bugün yiyorum ama ödemden çatlayacam nerdeyse ve 9 aydır hiç böyle bir problemim olmadıdoktor karbonhidrattan dedi ama napayım acıkıyorum
Benim kızımda boğa. Maşallah boğaza çok düşkün yarım saatte bir bişeyler yemek istiyor habire dön dolaş ne vereyim kuru ekmek veriyorum onu kemiriyorBen öncesinden istedim en erken 26 dedi belim çok ağrıyor biraz daha erkene verin dedim maalesef yapmadı sanırım yarın aradığım zaman yer yok felan der hayırlısı olsun inşallahboğa burcu asla doymuyor ya eşim koç ben oğlak küçükbaşız boğa da büyük baş evde 3 hayvan başlık hayvan olacak
Limonlu su duydum da bende kan sulandırıcı kullanıyorum zaten ondan kullanmak istemedim bide midemi mahvediyor asitli şeylerBenimde ayaklarım ödem oluyodu hergün limonlu su içmeye çalıştım bide bacaklarıma masaj yaptırdım dinlenince geçti gibi oldu genelde çok ayakta durunca ödem oluyo benim
Benimde olcum 2.900 du 2700 dogduKızlar doğan bebişlerin hep ultrasonda söylenen kilolardan daha düşük kiloda olduğunu farkettiniz mi? 35 te 2800 demişti doktor ama asıl 37 de o civarlarda doğacak gibi bi his geldi içime
Hayırlı olsuunnKizlar ben dogurdum2700 tatlis bi kizim varr...ikimizde iyiyiz..
İnşallah canım 3 olsa da yeter bana ele gelecek kadar olsun da. Ama bakınca hep söylenen kilodan düşük doğdu bebişler ondan bi stres yapmadım değilSenin bebiş bence 3.5 olur 37 de
Ay nasıl kokusu filan emdi mi hiçBenimde olcum 2.900 du 2700 dogdu
Ben dün akşam yemek yemeyeceğim inanılmaz ödemliyim dedim kefir içtim uyumaya gittim, yatakta bir insan ekmek peynir hayali kurabilir mi ya bu kadar vizyonsuz olamaz bir insanValla hareketse hareket yürümekse yürümek ama yok yani geçmiyor o ödem. Yürüyüşte tabanlarımın ağrısı geçiyor ama ödem kalıyor bol su da içiyorum fayda etmiyor. Artık iyice kötü olduğumu bugün farkettim biraz fazla ütü yapıp evde rutin temizlik yaptım yamuldum resmen kv gelip uzandım ayaklarımın ağrısından. Dizlerim filan kilodan da tabanlarım ödemden ağrıyor uyuşuk basıyomuşum gibivalla son zamanlar karbonhidrat o bu şu ne bulduysam gömüyorum gözünün yaşına bakmadan
Evet Allahtan yemek konusunda sıkıntı olmayacak me versek yerlerBenim kızımda boğa. Maşallah boğaza çok düşkün yarım saatte bir bişeyler yemek istiyor habire dön dolaş ne vereyim kuru ekmek veriyorum onu kemiriyorinşallah bu bebişte aynı olur yormaz
Valla milletin hevesini kırmicaz diye olan hep bize oluyo.. bunu erkeğin olmamasi gerektiğini nasil dusunemiyorlar anlamıyorum.. benimkilerinin ilk torunu değil ama oğullari bir tane onun ilk erkek oğlu olacak hani eskilere göre önemli bisi benimmicin kız erkek önemsiz.. o yüzden çok hevesliler ama işte eşim açık açık konusacakti en son bu emzirme olaylarindan tut anlamalari için empati yaptiracakti bakalım ne diyeceklerKesinlikle sonuçta çocukları onu alınmazlar ama ben söylersem yanlış anlayacak ilk torun çok hevesliler heveslerini de kırmak istemiyorum ama ne yapacağım bilmiyorum hiç mutlu olmayacagimsevmesinler demiyorum zaten sadece biraz toparlayayım öyle gelsinler sonuçta çocuk sürekli uyuyacak çocuğu bile göremeyecekler
Benımkıde boyle ınsallah ınmemıstır daha varBen zorladım ağzıma ediyor şuan bebisEki Görüntüle 3415432 evde de elektrik kesildi panjur aralıkti bu kadar netlikte çıktı foto ayyyy bi aşağıda mi bana mı öyle geliyo
Kefir içiyor musun canım hem probiyotik senin için hem de bebek için faydali ben bayağı tüketiyorum kefir bebiş 3600 şu anİnşallah canım 3 olsa da yeter bana ele gelecek kadar olsun da. Ama bakınca hep söylenen kilodan düşük doğdu bebişler ondan bi stres yapmadım değil
Benimki en son poposuna vurup öpecektiKesinlikle sen söylersen sen kötü olursun ve hep derler torunu bize göstermedi bizim torunu bizden sakladı, kimse demez bu kız rahat etmedi tam tersi bebeği bizden sakladı derler , yani birde yeni doğmuş gözler kapalı küçücük bir bebeği nasıl sevecekler tutsan ele avuca gelmez insan kucağına alamaz sevemez oyun bilmez yani kalıp ne yapacaksınız gerçekten çok merak ediyorum