- 28 Mart 2023
- 11.287
- 12.869
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKizlar ben dogurdum2700 tatlis bi kizim varr...ikimizde iyiyiz..
Yanılma payı hafi 200 gr olsa hemen hemen 3 kg doğar canım 37de inşaAllahKızlar doğan bebişlerin hep ultrasonda söylenen kilolardan daha düşük kiloda olduğunu farkettiniz mi? 35 te 2800 demişti doktor ama asıl 37 de o civarlarda doğacak gibi bi his geldi içime
Evet ben de farkettim herkesin söylenenden daha az kiloda çıktı neden acabaKızlar doğan bebişlerin hep ultrasonda söylenen kilolardan daha düşük kiloda olduğunu farkettiniz mi? 35 te 2800 demişti doktor ama asıl 37 de o civarlarda doğacak gibi bi his geldi içime
Niye böyle acıkıyoruz ki acaba yaBenim de bu aralar iştahım çok açıldı çok yiyorum sürekli acıkıyorum ve sürekli uykum var. Doğumdan kısa süre önce iştah kesilir enerji yüklemesi gelir diyolar ben de daha var demek diye düşünüyorum demek ki bu hafta da sürpriz yapmayacak kızım
kız niye aç geziyorsunÇok güzel kilo aldırıyor bebeğe ben içe içe şişirdim şimdi de aç geziyorum
HHhHHhaha ay çok güldüm çok güzel geçmiş süreç canım maşallahİğne vurulan yer sinek ısırığı gibiydi ilk ve acımıyor şu an. Sol bacağımda uyuşma vardı anestezi herkeste farklı etki ediyormuş yürürken terliğim çıkıyordu yarıya kadar haberim olmuyordu. Eve gelince de bir süre devam etti ve geçti. Karnım ve popom hala uyuşuk gibi ama iğne ağrısı yok orada
Lohusa sendromuna girmedim bence. Bazen sinir oluyorum bazı şeylere ama lohusa olmasam da sinir olurdumhamilelik döneminden daha sakinim
Benden herhangi bir kan alınmadı canım, bebeğin de topuk kanıni aldılar sadece. 24 bin lira ücret hala. Güncelleme mi gelecekmişşCanım peki dogurduktan sonra kan degerlerine baktılar mi birde doğum ücreti kaçmis bizim hastanede şansa ben ve mavi070707 fazla oducez gibi ahahah
Merhaba Benim de sata göre 8 haftalık olması gerekiyor ama 6 çıktı ultrasonda. Kalp atışı için haftaya çağırdı tekrar doktor. Sizin bebeğiniz arayı kapattı mı cinsiyeti neydi?Ben varımsat 31 Temmuz ilk muayenede 8 haftalık olması gerekirken sadece kese gördük bebek filan hiç bişey yoktu bir hafta sonra gidince bebek ve kalp atışını gördük. Meğer geç döllenme olmuş 6+4 şuan ama sat a göre 9 haftalık olması gerekiyor
Kanala girmeyince baş aşlağı olsa bile normal olmuyor mu canım
Kanala girme olayı son anda olanda var önemli olan baş aşağı olmasıKanala girmesi lazım ki normal dogum olsun kuzum normal dogum yapmadım ama doktorum kanala girmemiş dedi
Muayeneler nst arttıBenden herhangi bir kan alınmadı canım, bebeğin de topuk kanıni aldılar sadece. 24 bin lira ücret hala. Güncelleme mi gelecekmişş
Benim de doğumdan 5 gün önce 2900lerdeydi, doğum zamanı 3100 falan olmuştur diye düşünüyodum 2850 doğduKızlar doğan bebişlerin hep ultrasonda söylenen kilolardan daha düşük kiloda olduğunu farkettiniz mi? 35 te 2800 demişti doktor ama asıl 37 de o civarlarda doğacak gibi bi his geldi içime
Aaay kız hemen perine masaji, ahududu yaprağı çayı, yürüyüş, hurma ne bulduysan yapMuayeneler nst arttı1215ten 1385e çıktı muayene nst ise 260dan 305e çıktı.. ee dedim doğuma zam geldi mi yok daha gelmedi dediler ama memorialde 28 bin olmuş bizimkide guncellenir
Ayy sorma ya nasıl moralim bozuldu ahahhaha esimede dedim geçen burda kızlardan biri doğum yaptı helal olsun tam zamanında yapmış diye gülüyorAaay kız hemen perine masaji, ahududu yaprağı çayı, yürüyüş, hurma ne bulduysan yap
Ben hiçMuayeneler nst arttı1215ten 1385e çıktı muayene nst ise 260dan 305e çıktı.. ee dedim doğuma zam geldi mi yok daha gelmedi dediler ama memorialde 28 bin olmuş bizimkide guncellenir
Canımm gozun aydın Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsinKizlar ben dogurdum2700 tatlis bi kizim varr...ikimizde iyiyiz..
P Pembepilates bebek ilerde ve kiloluNiye böyle acıkıyoruz ki acaba ya
kız niye aç geziyorsun
HHhHHhaha ay çok güldüm çok güzel geçmiş süreç canım maşallah
Bendeki peri peri değil anam selenadaki HADES
Bizde nst ücretli değil ama yatış ücretliymiş geceliği 2 küsürmüşMuayeneler nst arttı1215ten 1385e çıktı muayene nst ise 260dan 305e çıktı.. ee dedim doğuma zam geldi mi yok daha gelmedi dediler ama memorialde 28 bin olmuş bizimkide guncellenir
Bende alayım canım çantama havlu da koyayım o zamanAlınıyor alınıyor. Hemşire sondayi çıkarttıktan sonra pansuman yapıp su geçirmez bir şey yapıştırdı ve duş alabilirsiniz istediğiniz zaman dedi. Ben hastanede rahatlamak içinn2 defa duş aldim
Olsun kız kilolu olsun yerim onu doktorun kızıyor mu canım benim doktor hiç uyarmadı beni
Kan sulandırıcı bende kullandım 34. Haftaya kadar ebeye sormuştum 1 litre suya 4-5 damla damlatıp içebilirsin sorun olmaz demişti ama gene tabi sende sormadan içmeLimonlu su duydum da bende kan sulandırıcı kullanıyorum zaten ondan kullanmak istemedim bide midemi mahvediyor asitli şeyler