2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar doğan bebişlerin hep ultrasonda söylenen kilolardan daha düşük kiloda olduğunu farkettiniz mi? 35 te 2800 demişti doktor ama asıl 37 de o civarlarda doğacak gibi bi his geldi içime
Evet ben de farkettim herkesin söylenenden daha az kiloda çıktı neden acaba hiçbirimiz 3 kiloyu görmüyormuşuz bi de

Niye böyle acıkıyoruz ki acaba ya
Çok güzel kilo aldırıyor bebeğe ben içe içe şişirdim şimdi de aç geziyorum
kız niye aç geziyorsun
HHhHHhaha ay çok güldüm çok güzel geçmiş süreç canım maşallah

Canım peki dogurduktan sonra kan degerlerine baktılar mi birde doğum ücreti kaçmis bizim hastanede şansa ben ve mavi070707 fazla oducez gibi ahahah
Benden herhangi bir kan alınmadı canım, bebeğin de topuk kanıni aldılar sadece. 24 bin lira ücret hala. Güncelleme mi gelecekmişş

Merhaba Benim de sata göre 8 haftalık olması gerekiyor ama 6 çıktı ultrasonda. Kalp atışı için haftaya çağırdı tekrar doktor. Sizin bebeğiniz arayı kapattı mı cinsiyeti neydi?

Benden herhangi bir kan alınmadı canım, bebeğin de topuk kanıni aldılar sadece. 24 bin lira ücret hala. Güncelleme mi gelecekmişş
Muayeneler nst arttı 1215ten 1385e çıktı muayene nst ise 260dan 305e çıktı.. ee dedim doğuma zam geldi mi yok daha gelmedi dediler ama memorialde 28 bin olmuş bizimkide guncellenir

Kızlar doğan bebişlerin hep ultrasonda söylenen kilolardan daha düşük kiloda olduğunu farkettiniz mi? 35 te 2800 demişti doktor ama asıl 37 de o civarlarda doğacak gibi bi his geldi içime
Benim de doğumdan 5 gün önce 2900lerdeydi, doğum zamanı 3100 falan olmuştur diye düşünüyodum 2850 doğdu

Muayeneler nst arttı 1215ten 1385e çıktı muayene nst ise 260dan 305e çıktı.. ee dedim doğuma zam geldi mi yok daha gelmedi dediler ama memorialde 28 bin olmuş bizimkide guncellenir
Aaay kız hemen perine masaji, ahududu yaprağı çayı, yürüyüş, hurma ne bulduysan yap

ayy ne saçma suan neye zam geldi de hemen arttırmaya başladılar şu fiyatları zaten zamlarını yapmışlardı

Ben hiç
Girmedim nst ye sancım yok dedim ondan hiç girdirmedi acil doguma gidersem anca öyle girerim

Kızlar sol bacak vajina bitimine acayip agrı giriyor sabahtan beri neden olur ben hiç
Sancı çekip gitmedim ya hep karın sertligiyle gittim sancı ile alakası olur mu bunun

Bendeki peri peri değil anam selenadaki HADES
Bizde nst ücretli değil ama yatış ücretliymiş geceliği 2 küsürmüş
Alınıyor alınıyor. Hemşire sondayi çıkarttıktan sonra pansuman yapıp su geçirmez bir şey yapıştırdı ve duş alabilirsiniz istediğiniz zaman dedi. Ben hastanede rahatlamak içinn2 defa duş aldim
Bende alayım canım çantama havlu da koyayım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…