2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aa öyle miymiş bende de mevcut bunlar ama bana erken gibi geliyordu bu belirtiler için. 37 ye kadar içimde tutmak istiyorum. Hatta 39. haftayı görsem iyi olacak iyice gelişsin ele gelsin
Çorap giyiyorum terliyorum . Dün tahlil verdim bişey çikmadi . Sabah bütün midemdekileri çikardim . Ne yapacaz biz yA

Merhaba hanımlar benim bugün kontrolüm var önce tansiyon ölçüldü 14/9 ikiz benimki daha doktorun yanına girmedim nasıl bir yol izlenir acaba haftam 34+5
İkizlerde ekstra bir sıkıntı yoksa bekletebildikleri kadar doğumu öteliyor genelde doktorlar.
Çift yumurtamı, tek yumurta ikizi mi bebekleriniz? Birde bebeklerin kilosu nasıl?
Benimde ikiz o yüzden merak ettim
Tek yumurta ikizi ve tek plesantalı oldukları için 35. Haftaya girdiğimde bebekleri alıcağını söylemişti doktorum. Tek plesantalı olmaları son haftalarda sıkıntı olabiliyormuş. 32+3 teyim bende. Geçen hafta gittiğimde kiloları biraz düşüktü, 34 bittiginde en azından 2 kilo olurlar diye düşünüyor doktor. Umarım olurlar daha minnaklar çünkü benimkiler

benim periler de haftaya gelir sanırm annem erken geliyor 38de sağlıkla sıhhatle en geç doğurursam güzel olur annem 35+2 de geliyor perşembe
Benimde annem erken gelecek diye az dertliyim kocisimle nasıl doktorun tavsiyelerini yapicam onu düşünüyorum

Ayyyy o periler bi geldi mi gitmiyor ama dikkat et insallah gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olur surecin

Benimde annem erken gelecek diye az dertliyim kocisimle nasıl doktorun tavsiyelerini yapicam onu düşünüyorum

Ayyyy o periler bi geldi mi gitmiyor ama dikkat et insallah gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olur surecin
Kız sana erken degil gelsin annen bir haftaya dogurursun medusa gibi olursan

Kontrole 36+3 olunca gidicem canım o zaman gel dedi, ilk kez o zaman giricem nstye. En son gittiğimde erken doğum riskim yoktu öyle devam eder inşallah o yüzden ciğer geliştirici muhabbeti de olmadı
Kizlar sabah midemdeki herşeyi çikardim . Terleme var bende üşüttüm sanirim yine . Ne iyi gelir ?
Nane limon iyi gelir bence çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…