Antibiyotik kullandıysan geçmiş olması lazım ama bilemedim ki üşütmeye bağlı gibi geldi bana, doğum habercisi olmasın amanHavalar güzel gidiyor diye açıldık saçıldık ondan mı oluyor acaba yeni antibiyotik kullandım enfeksiyon da geçmemişmidir gerçi o akıntıyı doktor antibiyotiğe bağladı ama hamilelikte daha önce de antibiyotik kullanmıştım bilemedim alakası varmı. Seninde aynı devam mı o akıntı
Aa öyle miymiş bende de mevcut bunlar ama bana erken gibi geliyordu bu belirtiler için. 37 ye kadar içimde tutmak istiyorum. Hatta 39. haftayı görsem iyi olacak iyice gelişsin ele gelsinHadi inşallah ki bu sefer bekleme süremiz az allahtan
Geliyo tabiki yoğun sumuksu kimi zamanda bildiğin yumurtlama akıntısı ben anlattıkça doktor seviniyor sen düşün bunların hepsi iyi bir şey.. birde regl agrilarinin olup artması da çok iyi bir şey hatta inşallah daha çok artar dedi bana.. Aslında çok normal olması gereken bir süreci yasiyoruz
İnsallah. Evet dun bana da iyi beslenmissin haftasiyla uyumlu cok guzel dedi( oysaki hic iyi beslenmedimBen de en son 33+6 da gitmiştim 2300 çıkmıştı canım. Önceki kontrolümde 11 gün önden gidiyor iri bebek olacak yemene dikkat et şekeri kes demişti. Doktorlar normal de olsa sezaryen de olsa iri bebek istemiyor.
Haftasıyla uyumlu giderse 37 de 3 kilo civarı olur bence o da yeterli zatenciğer geliştirici de olmuşsun sıkıntı yaşamazsın inşallah
Aa demekki karin cevresinin genisligine gore o an tahmini bir kilo veriyor baksana yoksa zayiflayacak degil ya bebisMaşallah canım 3 kilo olur o 37 ye kadarbana doktor perşembe 2800 dedi cumartesi 2705 dedi kilosuna. Ortalama değerler takma kafana. üçüncü dozu ne zaman yapacak
aynen aynen grupça bi merak sarıyor bizi tek başına hallediyor işi farkında olmadanşimdiki gündemimiz haftasonu ne diyeceği merakla bekliyoruz
aaa atlamışım o kısmı ben. Sende hala geliyor mu canım ?
Benim de bu 2. Yine aynı şekilde geldi bir tık fazlaydı iki gün öncesine göre.Genelde sürekli hareketliyim yoruluyorum ama tabi öncekiyle şimdi bir değil ağırlaştık artık. Su gibi akıntıya alıştım ama silince jel gibi mukuslu gelmesi kafamı karıştırıyor
Bana 31. haftada 1 er doz 24 saat arayla 2 kere ciğer geliştirici yapıldı. 33.haftada minik bir lekelenme oldu 2 gece hastanede yattım. 2 şer doz 24 saat arayla 2 kere ciğer geliştirici yapıldı. Hemşirelere sorduğumda ihtiyaç halinde 3.turunda yapılabildiğini söyledi.Aa demekki karin cevresinin genisligine gore o an tahmini bir kilo veriyor baksana yoksa zayiflayacak degil ya bebisya igneyi anlamadim bana dort doz olacak simdi iki tane vuracaklar yarin da iki tane vurduracaksin dedi. Uc doz mu oluyor normalde? Bir de sana dikkat etmen icin bir sey dediler mi? Bana dort gun boyunca sekerli ve tuzlu hicbir sey yemeyeceksin dedi.
Yok kız dogurmadım planları harekete geçirmedik harekete geçersem yetişemem diye korkuyorummelegim can naptın melek kocişinin hain planları vardı geldi mi bebiş doğurmadın demi kız bize yazmadan gitme bak en çok seni merak ediyoruz grupça
Maalesef benim planladığım gibi olmadı , eşim uyuyakaldı uyandırdım planladığım gibi oldu ama sancı mancı başlamadı hala da tık yok geçen sefer ne güzel sancı girdiydi noldu bebekler küstü mü anlamadım nazlanıyorlarYok kız dogurmadım planları harekete geçirmedik harekete geçersem yetişemem diye korkuyorumhemen dogar gibi bir his var beklenen günden bir gün önce olabilir seninde vardı sanki planların söyleyemediklerimi dile getirmiştin dün
AyyyyyHastaneye geciyorum simdi kizceler.bana sans dileyinhaberdar edecegim..
Ay canım okudum ama yazmaya fırsat bulamadım eve geldım geldi geleli de evde uğraşıyorum malum olaylardan sonra hastane cantası faln hazırlayamamıstım evın durumu cok kotuydu yavas yavas onları hallettım tabı bunların arasına bır kulak ıltıhabı ve boğaz enfeksıyonu ekledım o kadar streseSen nerdeydin kız pek girmedin bayram tatili boyunca geçtin mi kendi evine canım nasılsın
Ay vallahi içim rahatladı ya derdim tarih biliyorsun öyle olmasa yine sıkılmıcam da tarihi beklesin az kaldı şurada zaten diye takmıştım kafama. Bide sizde de hala devam ediyo olması da rahatlattı beni sağol canımHadi inşallah ki bu sefer bekleme süremiz az allahtan
Geliyo tabiki yoğun sumuksu kimi zamanda bildiğin yumurtlama akıntısı ben anlattıkça doktor seviniyor sen düşün bunların hepsi iyi bir şey.. birde regl agrilarinin olup artması da çok iyi bir şey hatta inşallah daha çok artar dedi bana.. Aslında çok normal olması gereken bir süreci yasiyoruz
valla doğum habercisi olmasında dediğin gibiAntibiyotik kullandıysan geçmiş olması lazım ama bilemedim ki üşütmeye bağlı gibi geldi bana, doğum habercisi olmasın aman
Benim de akıntı devam ediyor evet. Kasılmalarım da arttı aslında nstye girsem kesin sancı çıkacak bence o yüzden girmek istemiyorumne kadar geç gelirse o kadar iyi. Bi 37 yi görsek hayırlısı ile
Kızların dediği gibi de olabilir doğuma yakın artıyormus bu durum ınsallah bıraz daha doğurmazsın canım en azından bebıslerımız bıraz daha büyüsünGenelde sürekli hareketliyim yoruluyorum ama tabi öncekiyle şimdi bir değil ağırlaştık artık. Su gibi akıntıya alıştım ama silince jel gibi mukuslu gelmesi kafamı karıştırıyor
Ayy hadı guzel haberlerle dön inşallahHastaneye geciyorum simdi kizceler.bana sans dileyinhaberdar edecegim..
Aynı anda iki tane mi vuruyorlar? Bana da öyle yaptılar perşembe 2 tane cuma 2 tane vuruldum bide bu cuma üçüncü doz yine 2 tane vurulacak niye iki iki vuruluyor onu anlamadım ama. Normalde üç doz vuruluyor.Aa demekki karin cevresinin genisligine gore o an tahmini bir kilo veriyor baksana yoksa zayiflayacak degil ya bebisya igneyi anlamadim bana dort doz olacak simdi iki tane vuracaklar yarin da iki tane vurduracaksin dedi. Uc doz mu oluyor normalde? Bir de sana dikkat etmen icin bir sey dediler mi? Bana dort gun boyunca sekerli ve tuzlu hicbir sey yemeyeceksin dedi.
Ayy hadi heycanla bekliyoruz canımHastaneye geciyorum simdi kizceler.bana sans dileyinhaberdar edecegim..
Kötüyü düşünmeyelim baksana rahim kendini hazırlıyormuş o sıvı ile. Sen yine git tahlil ver baktır benimde cuma kontrolüm yine söylücem doktoruma hala geliyor diye. Benimde 5 gün önde doktora göre 36 tamamladım ama yine de insan korkuyor 35+3 şuanBenim de bu 2. Yine aynı şekilde geldi bir tık fazlaydı iki gün öncesine göre.
Cuma günü gidip enfeksiyon var mı baktırcam.
Çok iş yapıyorum ondan mı üşüttüm mü bilemedim. 33+1 oldum bebek de önden gidiyordu 2 hafta kadar erken mi gelecek anlamadım.
Haftaya kontrolde detaylı sorcam ama ufaktan da korkuyorum valla çantayı bile hazırladım
Gelene kadar devam yoksa bu gidişle bizimkiler 39 da dogacak sona kalacaz vallaMaalesef benim planladığım gibi olmadı , eşim uyuyakaldı uyandırdım planladığım gibi oldu ama sancı mancı başlamadı hala da tık yok geçen sefer ne güzel sancı girdiydi noldu bebekler küstü mü anlamadım nazlanıyorlar