Normal canim
Maşallah canım nasılsınKızlar biz eve çıktık
sağlıkla kucağına al inşallah ay çok heyecanlıYatisim verildi kizlar.3 cm aciklik var.kizimla kavusuyoruz bugun
sen nasılsın canım bebiş nasıl?Ben tam kavuşmuş sayılmam henüz bekliyoruz kavusmayıteşekkür ederım. Herkes saglıkla kolayca kavussun inşallah
Darisi basina...bende aradan cikinca, tum topik sana duaci olcaz ilk siradaki olman icin
Ben toparlanmaya çalışıyorum hâlâ. Bebişte iyi şükür ama bize vermedıler dahaMaşallah canım nasılsın
sağlıkla kucağına al inşallah ay çok heyecanlı
sen nasılsın canım bebiş nasıl?
Şanşların en güzeli senin olsun minnoş prenses anneni yormadan gel inşallahTeyzoslarr bana sans dileyin
Odanın kapısını kapat kim görecek kızBenimde annem erken gelecek diye az dertliyim kocisimle nasıl doktorun tavsiyelerini yapicam onu düşünüyorum
Ayyyy o periler bi geldi mi gitmiyor ama dikkat etinsallah gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olur surecin
Yatış verdiler nst bakacaklar alırlar mı bilmiyorum şimdi normale döndü tansiyonum büyüdükleri için tam ölçemiyorum dedi doktorİkizlerde ekstra bir sıkıntı yoksa bekletebildikleri kadar doğumu öteliyor genelde doktorlar.
Çift yumurtamı, tek yumurta ikizi mi bebekleriniz? Birde bebeklerin kilosu nasıl?
Benimde ikiz o yüzden merak ettim
Tek yumurta ikizi ve tek plesantalı oldukları için 35. Haftaya girdiğimde bebekleri alıcağını söylemişti doktorum. Tek plesantalı olmaları son haftalarda sıkıntı olabiliyormuş. 32+3 teyim bende. Geçen hafta gittiğimde kiloları biraz düşüktü, 34 bittiginde en azından 2 kilo olurlar diye düşünüyor doktor. Umarım olurlar daha minnaklar çünkü benimkiler
Ayy canım benim yaTeyzoslarr bana sans dileyin
Senin annen de gelmeyecekti sanki dimi canım kararının değişmesine sevindim doğuma da kalır inşallahOdanın kapısını kapat kim görecek kızebeveyn banyosu da varsa hiç düşünme
Amin inşaAllah ya hayırlısıyla
Annem şuan ablamda dönüşte babam bana bırakıp memlekete gidecek annem kalacak. Bende diyorum 1 hafta daha kalın 37 olunca gel çok beklememiş olursun ama babamın işleri varmış. Bakalım hayırlısı ya. Doğumdan öncede lazımlar sonra da
Çift yumurta ikiziYatış verdiler nst bakacaklar alırlar mı bilmiyorum şimdi normale döndü tansiyonum büyüdükleri için tam ölçemiyorum dedi doktor
Yaaa bol şansssTeyzoslarr bana sans dileyin
Evet normalde gelemem diyoduSenin annen de gelmeyecekti sanki dimi canım kararının değişmesine sevindim doğuma da kalır inşallah
Benim annem de gelmicem demişti geçen konuştuğumuzda doğum öncesi gelelim ihtiyaçlarına yardım edelim dedi ben de gelin dedim ama doğumdan sonra gelip yardım etmelerini tercih ederimöyle söyleyeceğim bir dahakine
Aman risk filan olmasın da beklesin inşallahKontrole 36+3 olunca gidicem canım o zaman gel dedi, ilk kez o zaman giricem nstye. En son gittiğimde erken doğum riskim yoktu öyle devam eder inşallaho yüzden ciğer geliştirici muhabbeti de olmadı
Nane limon iyi gelir bence çok geçmiş olsun
Olsun iyi olsunda elbet kollarına gelecekBen toparlanmaya çalışıyorum hâlâ. Bebişte iyi şükür ama bize vermedıler daha
Benimde aşağıda kafası yandan gördük yüzünücesursavasci beybiii sen dün bebişin yüzünü gördüm dedinn sanki. Aşağı dönmemiş miydi ben hiç göremedim de yüzünü dünden beri aklıma takıldı sorayım dedim
Ayyy amin insallah canimmmDarisi basina...bende aradan cikinca, tum topik sana duaci olcaz ilk siradaki olman icin