2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benimde annem erken gelecek diye az dertliyim kocisimle nasıl doktorun tavsiyelerini yapicam onu düşünüyorum

Ayyyy o periler bi geldi mi gitmiyor ama dikkat et insallah gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olur surecin
Odanın kapısını kapat kim görecek kız ebeveyn banyosu da varsa hiç düşünme
Amin inşaAllah ya hayırlısıyla
Annem şuan ablamda dönüşte babam bana bırakıp memlekete gidecek annem kalacak. Bende diyorum 1 hafta daha kalın 37 olunca gel çok beklememiş olursun ama babamın işleri varmış. Bakalım hayırlısı ya. Doğumdan öncede lazımlar sonra da

Yatış verdiler nst bakacaklar alırlar mı bilmiyorum şimdi normale döndü tansiyonum büyüdükleri için tam ölçemiyorum dedi doktor

Senin annen de gelmeyecekti sanki dimi canım kararının değişmesine sevindim doğuma da kalır inşallah
Benim annem de gelmicem demişti geçen konuştuğumuzda doğum öncesi gelelim ihtiyaçlarına yardım edelim dedi ben de gelin dedim ama doğumdan sonra gelip yardım etmelerini tercih ederim öyle söyleyeceğim bir dahakine

Evet normalde gelemem diyodu ama ben az çok naz yaptığını hissediyodum, ablamda kıyamaz gelir diyodu. Gelicek bakalım minnoşumda çok bekletmez inşaAllah anneannesi gelice

Aman risk filan olmasın da beklesin inşallah ozaman senin kontrole daha var haftaya ptesi 36+3 oluyorsun benden bir gün öndeydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…