Anladım canım dayanılmayacak gibi değil o zamanCanim soyleki sabitte bi agri var regl agrisinin aynisi, wc ye de falan cok artiyor..aradada bu bahsettigum agri siddetini arttiriyor tam o sirada bebek kasiliyor..1 dk falan suruyor eski agri esigine donuyor..
Bebek kasilinca boyle oluyorum...bebek toplaniyor...Canim soyleki sabitte bi agri var regl agrisinin aynisi, wc ye de falan cok artiyor..aradada bu bahsettigum agri siddetini arttiriyor tam o sirada bebek kasiliyor..1 dk falan suruyor eski agri esigine donuyor..
Etti canim suan icin hersey yolunda dedi..acilma yoktu dun ama hafif sanci cikmisti.kalkisma yapiyo, birseyler deniyir seninki demisti dunCanım dün çatı muayenesinde doktor ne dedi normal doğum için mi kontrol etti çatını
İnşallah gelmez bende sürekli geldiği için akıntı takip edemiyorum hormonal bır durum da olabılır kendını yorduysan bu araKızlar o sümüksü akıntı bende devam ediyor iki gündür de ishalim hafif te karnım ağrıyor bu bebe erken gelmez dimi
Ya dunki agrim huzursuzluk levelinda idi.suanki agrim ahh, ohh dedirtiyor..henuz bagirmadimAnladım canım dayanılmayacak gibi değil o zamankaç cm açılman var acaba şu an çok heyecanlı
Ay çok heyecanlı bizi de haberdar et lütfen aklımız dünden beri sendeEtti canim suan icin hersey yolunda dedi..acilma yoktu dun ama hafif sanci cikmisti.kalkisma yapiyo, birseyler deniyir seninki demisti dun:)
Sen nerdeydin kız pek girmedin bayram tatili boyunca geçtin mi kendi evine canım nasılsınİnşallah gelmez bende sürekli geldiği için akıntı takip edemiyorum hormonal bır durum da olabılır kendını yorduysan bu ara
İyi bari hastane yakınsa ay beni bile heyecan bastıEvet cnm.sanciyi olabildigi kadar evde yasayayim dedim hastane 5 dk zaten
Uyutmamıştır heralde değil miYa dunki agrim huzursuzluk levelinda idi.suanki agrim ahh, ohh dedirtiyor..henuz bagirmadim
Sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın inşallahYa dunki agrim huzursuzluk levelinda idi.suanki agrim ahh, ohh dedirtiyor..henuz bagirmadim
Havalar güzel gidiyor diye açıldık saçıldık ondan mı oluyor acaba yeni antibiyotik kullandım enfeksiyon da geçmemişmidir gerçi o akıntıyı doktor antibiyotiğe bağladı ama hamilelikte daha önce de antibiyotik kullanmıştım bilemedim alakası varmı. Seninde aynı devam mı o akıntıİnşallah bekler biraz dahaayaklarını üşütme canım. Benim de o sümüksü akıntı geçmedi bi türlü kasıklarım da ağrıyordu yine idrar yollarım enfeksiyon olmuş dün tahlil verdim. Ayaklarıma iki kat çorap giyiyorum ev sıcak aslında ama ayaklar üşüyor
Sagolsun doktorum grubumuzun ekşin merak ihtiyacını azcık da olsa karsiliyoDoğru söylüyor sancı görünüyor 40 ta 2 tane ve 20lerde var canım bu hafif düzenli sancılara göre haftasonu ne yaptıracak çok merak ettim
Genelde sürekli hareketliyim yoruluyorum ama tabi öncekiyle şimdi bir değil ağırlaştık artık. Su gibi akıntıya alıştım ama silince jel gibi mukuslu gelmesi kafamı karıştırıyorİnşallah gelmez bende sürekli geldiği için akıntı takip edemiyorum hormonal bır durum da olabılır kendını yorduysan bu ara
Ben de en son 33+6 da gitmiştim 2300 çıkmıştı canım. Önceki kontrolümde 11 gün önden gidiyor iri bebek olacak yemene dikkat et şekeri kes demişti. Doktorlar normal de olsa sezaryen de olsa iri bebek istemiyor.Gunaydin kizlar. Benim de dun kontrolum vardi 33+5tim. Bebegin kilosunu 2350 gram olctu, en son 30da 1850ydi ve iki hafta onden gidiyor demisti ama dun haftasiyla uyumlu dedi. Benim kilo takintim yok ama 37de dogum olacagi icin en azindan ne kadar alirsa iyi diye dusunuyorum. Her zamanki gibi de beslendim aslinda ama niye önde olmasi degisti anlayamadım. Bu arada dogum icin de gun aldim allah nasip ederse 8 mayista olacak. Hic ciger gelistirici muhabbeti yapmamisti doktorum hatta bir onceki kontrolumde kuveze girebilir demisti diye cok etkilenmistim ama dun ciger gelistirici yapalim kuvoze girmesin dedi. İki doz yapti iki dozu da bugun yaptiracagim insallah
Ayy doğum belirtisi bu bakiyim hastaneden haber ver mutlakaİnceden bi agri 3 gundur vardi.regl habercisi gibi...suan cok yogun hale dondu...normal regl agrimin ustune cikti siddeti...7 dk bir siddetleniyor rahimdeki agri...sonra duruluyor...
O akinti işte iyiymiş rahmi kayganlastiriyormus doguma kendini hazirliyomus vücut dün doktorum dediGenelde sürekli hareketliyim yoruluyorum ama tabi öncekiyle şimdi bir değil ağırlaştık artık. Su gibi akıntıya alıştım ama silince jel gibi mukuslu gelmesi kafamı karıştırıyor
Maşallah canım 3 kilo olur o 37 ye kadarGunaydin kizlar. Benim de dun kontrolum vardi 33+5tim. Bebegin kilosunu 2350 gram olctu, en son 30da 1850ydi ve iki hafta onden gidiyor demisti ama dun haftasiyla uyumlu dedi. Benim kilo takintim yok ama 37de dogum olacagi icin en azindan ne kadar alirsa iyi diye dusunuyorum. Her zamanki gibi de beslendim aslinda ama niye önde olmasi degisti anlayamadım. Bu arada dogum icin de gun aldim allah nasip ederse 8 mayista olacak. Hic ciger gelistirici muhabbeti yapmamisti doktorum hatta bir onceki kontrolumde kuveze girebilir demisti diye cok etkilenmistim ama dun ciger gelistirici yapalim kuvoze girmesin dedi. İki doz yapti iki dozu da bugun yaptiracagim insallah
aynen aynen grupça bi merak sarıyor bizi tek başına hallediyor işi farkında olmadanSagolsun doktorum grubumuzun ekşin merak ihtiyacını azcık da olsa karsiliyo
aaa atlamışım o kısmı ben. Sende hala geliyor mu canım ?O akinti işte iyiymiş rahmi kayganlastiriyormus doguma kendini hazirliyomus vücut dün doktorum dedi
Hadi inşallah ki bu sefer bekleme süremiz az allahtanMaşallah canım 3 kilo olur o 37 ye kadarbana doktor perşembe 2800 dedi cumartesi 2705 dedi kilosuna. Ortalama değerler takma kafana. üçüncü dozu ne zaman yapacak
aynen aynen grupça bi merak sarıyor bizi tek başına hallediyor işi farkında olmadanşimdiki gündemimiz haftasonu ne diyeceği merakla bekliyoruz
aaa atlamışım o kısmı ben. Sende hala geliyor mu canım ?