2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Geçen hafta göğüs kremi sürmeye başlamıştım sanırım 2 defa falan surebildim 😅
Ana farkında olmadan doğumunu mu başlattın sen🤣🤣🤣
Dün gece 3 e kadar mide yanmasından, sonra sabaha kadar da kalça kemiğimin ağrısından uyuyamadım :KK43: sağa döndüm ağrıyor, sola döndüm ağrıyor 🥺 yastık falan fayda etmiyor sizin de öyle mi
Benim midem o kadar yanıyor ki ağzıma biri çakmak çaksa direk alev alacağım o derece🤣

Sen düşün artık ne kadar dalabiliyorum uykuya. Ama genelde Sabaha karşı kayıyorum aşağıya doğru ağrıya uyanıyorum 😂 geçen uyumak istiyorum diye ağladım
Ahh işte bunlar bize doğum sonrası için hazırlık aşaması ama senin bir tık erken başlamış sanki 🙈

Bizimki şimdiden inat galiba, yüzünü göremedik hanfendinin, sır gibi saklıyor sadece detaylıda biraz görebilmiştik🙈 başı yukardayken plesantaya saklıyodu yüzünü şimdi baş aşağıda ama ultrasonlarda yine göremiyoruz ya ayagini yüzüne çekiyor ya da kolunu😅 çok merak ediyoruz kime benziyor. Adlarıyla yaşasınlar nazlı nazlı tam kız çocuğu😂😂 iştahı inşallah bizim incinin de boğa burcuna döner🥲😍😍
Eyvah eyvah seninki daha şimdiden başlamış naza niyaza yandın ki ne yandın hanımefendi yüzünü bile göstermiyosa baya uğraştıracak sonrasında da seni😂 neyse az kalmış 1 hafta sonra kime benzediğini net görürsün artık muhtemelen babasıdır ben sana diyim bu çocukları biz babalarını klonlayarak çıkarıyoruz benimkinin kulaklarının kepçeliğine kadar aynı 🤣🤣

Aynıyız demekki canım 23 Nisanda benim son günüm💖

Canım 32.haftada gittiğimde rapor oluşturuldu zaten mesela benimki 23Nisan son günüm. O gün birdaha rapor vermeye gerek yok otomatik raporumuz başlayacak.
Öyle dedi doktor bana sonra doğum olunca verilecek tekrar rapor dedi

Vallahi kendini de bizi de öyle şartladın ki erken doğacak diye hepimiz senden bekliyorduk ilk doğumu filan hepimiz şaşkınız 🤣🤣 sende şey diyormuşsun aksiyonsuz doğum oluyo bu ya ben böyle istemiyodum filan 😂😂
Valla ikimizin de bi taşla iki kuş olacak inşallah 🤭🤭

hemde ne yüklenmiştir şimdi iyice bütün tuşlara basar 🤣🤣

ördek gibi bişey soktu açtırdı ağız kısmını da iyice geriye doğru baktı. Hayır bide çişim geldi beklerken halbuki yeni yapmıştım bana ıkınır gibi yap diyor çişim var diyemiyorum işemeyim diye sıkmaktan daha çok acıdı 😂
Sinirlerim bozuldu🤣🤣🤣 o ordekse eğer can yakıyor gerçekten 🙄

Bütün tuşlara basıyım 🤣🤣🤣dün az hopladim ya bugün hafif zor durdum ayakta ilk defa biri bana yer verdi🥹

Valla daha iyi utanmasam hocam çocuğu alttan dürtün sancilari baslatalim diyecektim🤣🤣 hocada gaza geldi 3400 olctum diyo bugün 2 doğum yaptırdım sabah vs vs bana 1 hafta içindeki doğumlari saydı o da evrene mesaj gönderdi de evren bana küstü mu anlamadim🤣🤣🤣
Yok yokk sen pes etme bütün tuşlara bas gelecek en kısa zamanda bak artık hepimiz senin doğurmanı istiyoruz 🤣🤣😍

35. Haftadan selamlar kızlar. 🥰🥰🥰Bu benim ikinci doğumum olacak nasipse. İlk bebeğim 38. Haftada sezaryenle alındı. İkinci bebek de mi aynı olur? Çok merak ediyorum. Doktorum henüz bir şey söylemedi.

Kizceler ben hastanedeyim.serum yiyorum bulanti icin, bide kan verdim.karacigere bakilcakmis.bende henuz bi aciklik yada dogum cikmadi.cati muatenesinde bakti.belli ki daha yolum var🤣 bugunde doguramadim:)bide bebek hala 2.900 cikti😏 hic kilo aldiramamisim 1 haftada bebisime🥹😔
Allah allah bi nazar okuttur ufle bisi yap insallah sonuclar guzel çıkar..Üzülme bacım yemin ediyorum verebilsem veririm şu kiloyu ne yiyiyonuz banada taktik verin almiyim

Eyvah eyvah seninki daha şimdiden başlamış naza niyaza yandın ki ne yandın hanımefendi yüzünü bile göstermiyosa baya uğraştıracak sonrasında da seni😂 neyse az kalmış 1 hafta sonra kime benzediğini net görürsün artık muhtemelen babasıdır ben sana diyim bu çocukları biz babalarını klonlayarak çıkarıyoruz benimkinin kulaklarının kepçeliğine kadar aynı 🤣🤣
Babasının aynısı çıkarsa burnu sıkıntı olabilir tam karadenizli imzası 🤣🤣🤣🤣

35. Haftadan selamlar kızlar. 🥰🥰🥰Bu benim ikinci doğumum olacak nasipse. İlk bebeğim 38. Haftada sezaryenle alındı. İkinci bebek de mi aynı olur? Çok merak ediyorum. Doktorum henüz bir şey söylemedi.
Aynı olur canım 38+ larda alırlar son 2-3 haftan 😍
Kizceler ben hastanedeyim.serum yiyorum bulanti icin, bide kan verdim.karacigere bakilcakmis.bende henuz bi aciklik yada dogum cikmadi.cati muatenesinde bakti.belli ki daha yolum var🤣 bugunde doguramadim:)bide bebek hala 2.900 cikti😏 hic kilo aldiramamisim 1 haftada bebisime🥹😔
sen buralara ilk gelen ben miyim yazmışsın ilk sayfada. Bu gidişle son gidenlerden de olacaksın seninki 41 filan görürse şaşırmam bu gidişle gelesi yok çocuğun yeri iyiyse demekki 😂
benimde inci olucak Allah nasip ederse :)
ooo inciler çoğaldı 😍 kendi kızımın adı diye demiyorum ama dil alışınca kulağa da çok hoş geliyor 😂

Back
X