2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Hiç suçluluk hissettirecek bi durum yok canım bende şuan 36+4 düm doktorum bu cuma degil haftaya cuma alacak yani tam 38 haftalık olacam sezaryende normal zaten biraz daha durursa normal dogum yaparız zaten kilosuda bence gayet iyi 2500 üzeri dogdumu sıkıntı olmuyor hem dogana kadar 3 kilo olur bence saglıkla
Kavuşursun inşallah kızçene 💗💗💗💗
Amiin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım🐣 kilosu az diye bu sefer doğunca bana biz dursun demiştik daha küçük bu bebek kilo alsın demiştik vs cümleleri kurarlar gibi düşüncelerim var sürekli doğum sonrası bana söylenecek şeyleri düşünüyorum o baskı hissini aşamıyorum herkes bi sey diyo😭😭

Canım minyon olacak demekki genetik anne baba minyonsa bebek 4 kilo nasıl çıksın zaten. Hiç kilo almaması sıkıntı az az da alıyorsa takma kafana herşeyine de bakmışlar Allaha şükür bi sıkıntı yok. Herkes 3bucuk kilo doğuracak değil ya sıkıntılı zamanları geçmiş en azından kilosu da eline alabileceğin kadar daha ne olsun yeterki sağlıkla gelsin sağlıklı olsun kiloyu doğuncada alır😍
Benim ilk çocuğumda tüp bebek 26 haftalık doğdu bak aylarca kuvez yolu bekledim. Sen ne güzel kritik zamanı geçmişsin artık Allahın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın öyle düşün. Bide ha sezaryen ha normal ne farkeder doğum doğumdur benimde ilki sezaryen şimdi ikincide sezaryen olcak. Hiç suçluluk duygum yok nasıl gerekiyorsa öyle ikimiz içinde nasıl en sağlıklısı olacaksa öyle doğum olsun diye düşünüyodum hep. Demekki sizin nasibiniz de sezaryen. Allah en hayırlısı neyse onu göstersin onu nasip etsin canım hiç suçluluk hissetme. Artık karnında yeterli kilo almıyorsada doğunca kucağında alır 😍
Evett doktor da tam olarak bu söylediğini söylüyor doğduktan sonra alır hiçbir şey olmaz diyor 🙏 bu arada benim kızımın adı da İnci olacak inşallah 😍

Benide aynı şekilde 🤣🤣🤣 sürekli bi merak sokuyor beni🤣 büyük ihtimal 4 ile dogurcam bende onu o an sormadım bebeğimin yüzünü ilk defa görünce tam agladim😅🤣🤣🤣🤣

P Pembepilates doğurma taktigi öğrendim memelerine masaj yap o çok önemli dedi 😅🤣 alaturka wcde onemliymis ben perineyi o pozisyonda yapıyorum dedim süper dedi 😅🤣
Birazdan başlayayım ben de o zaman canım bundan sonra ben de alaturka kullanayım , adaçayı demleyeyim birazdan isyan bayraklarını astık 🤣

Kızlar benim doktorum yine gizemli🤣 nstde 2 tane sancim çıktı 40 ama geri kalan değerler 5 6 7 falan hatta 0 sancim bile oldu.. doktor pazar günü bana at bu kağıdı dedi yine çağırdı haftaya.. Bu sefer eşim şikayet etti beni genc-anne genc-anne 🤣dedi ki çok meyve yiyiyo bıraksam bi kasa çileği yiyecek dedi doktorum demez mi enerjiye onun çok ihtiyacı var bırak yesin😎😍orda bi yakinlastik doktorumla 🤣🤣🤣 36dasin haftaya çatı yapicam dedi.. @ozgeeeee1 her hafta artık çatı yapicam dedi bana😳
Bu arada bugünden itibaren @Mavi070707 bizim hastanede nst 260 tlden 305 tlye muayene ücreti 1215den 1385e çıktı... dedim ki doğum da 30k olmuştur artık bi soralım dediler o daha degismemis😅
Oğlumda ilk defa yüzünü gösterdi tam haliyle😍3400 gram olmuş sıpa

melegim can melegim can akıntı çok normalmis hatta kayganlastiriyomus o bölgeyi doğuma çok faydaliymis

Regl agrisu süper dedi hatta daha çok artsın dedi😳🤣
Maşallah canım bence sen bu hafta sonuna doğru doğurursun gibi hissediyorum 🤩 afiyet olsun kasa kasa çilek ye kız enerji olsun bebişine🧿🧿

Dün ne bu sanırsın 39-40 haftalık oldu bebeler bu ne acele diyodum ama senin normal doğum için biran önce doğurman lazım bende idrak ettim artık geç oldu kusura bakma bacım 🤣🤣 el birliğiyle evrene seni doğurtma enerjisi gönderelim 🤣🤣🤣
Kız beni de o el birliğinin içine koyun🤣

Ben de artık yatağa girmek istemiyorum.🥺 Midem ağrıyor çok.
Kasıklarım zaten fena sağa sola dönerken. Artık oturup uyuyorum sabah da boynum ağrıyor şöyle doya doya hiç uyumadım.
Bir de bebeği eziyorum sanki yan yatınca resmen çıldırıyor asla durmuyor
Bazen benimki de öyle yapıyor. Solda sıkıntı yok ama sağa döndüğümde rahatsız oluyor sanırım hemen vurmaya başlıyor . Ama her iki tarafta da benim ağrım olduğundan uyuyamıyorum. Kız oturarakta uyunmuyorki çok zor.. Bu saatten itibaren uykuya hasret kalıcaz sanırım 🙄

Ayy kızlar bende çıktım benim bebişin gelmeye niyeti yok kan akımı felan herşeyi güzel dedi bir tur kordon dolanmış bi sıkıntı olmaz dedi tam kilosunu sordum ona bakmadım dedi artık 3 kilo olmuştur dedi zaten 2.500 kiloyu geçti sıkıntı olamz dedi 24 25 nisan alalım dedi bende 26 nisan olsun dedim 26 nisanda küçük kızım dogdu aynı olsun istedim hatta hastanede ikisinin beraber pasta ile kutlarım 💗💗💗💗
23 nisandan evvel gelmez demiştim ben dimii sana birde cesursavascı' ya 🤣🤣 yoksa sultiye mi demistim 😂 her neyse işte birinizi tutturdum işte ötekini bekliyorum 🤣 ama cesursavaci nin bebeği kilodan dolayı 23 ten evvel gelse daha iyi olur gibi bilemedim ya 🤣🤣

Evett doktor da tam olarak bu söylediğini söylüyor doğduktan sonra alır hiçbir şey olmaz diyor 🙏 bu arada benim kızımın adı da İnci olacak inşallah 😍
Ayyy adıyla yaşasın nazlı niyazlı oluyolar ama inci gibi de sert oluyolar inatları da fazla inat 😂 hem inci hem boğa burcu 😍 ilk ek gıda zamanı biraz çektirdi bana ama burcunun etkilerini görüyorum artık boğazına düşkün inşallah seninkide öyle olur çok uğraştırmaz 😍😍

23 nisandan evvel gelmez demiştim ben dimii sana birde cesursavascı' ya 🤣🤣 yoksa sultiye mi demistim 😂 her neyse işte birinizi tutturdum işte ötekini bekliyorum 🤣 ama cesursavaci nin bebeği kilodan dolayı 23 ten evvel gelse daha iyi olur gibi bilemedim ya 🤣🤣
Bence cesursavasci cesursavasci nin çocuk bu haftasonuna kadar gelecek 😂

Amiin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım🐣 kilosu az diye bu sefer doğunca bana biz dursun demiştik daha küçük bu bebek kilo alsın demiştik vs cümleleri kurarlar gibi düşüncelerim var sürekli doğum sonrası bana söylenecek şeyleri düşünüyorum o baskı hissini aşamıyorum herkes bi sey diyo😭😭
Takma kimseyi boşver canım saglıkla dogsun yeterki 😍😍

Ben de artık yatağa girmek istemiyorum.🥺 Midem ağrıyor çok.
Kasıklarım zaten fena sağa sola dönerken. Artık oturup uyuyorum sabah da boynum ağrıyor şöyle doya doya hiç uyumadım.
Bir de bebeği eziyorum sanki yan yatınca resmen çıldırıyor asla durmuyor
Aynı şeyleri bende yaşıyorum 😪

Bu gidişle üçümüzde aynı gün doguruyormuşuz gelecek diye diye kaçtı çocuklar doktorum bile iyi kızmışız demekki gelme diye dedi 😂😂

Senle cesursavasci cesursavasci için artık evrene mesajımız melegim can melegim can seninki 26 nisanı beklesin senle çocukları aynı gün doğurup tek pastayla işi götürürüz 🤣🤣
Amacım o zaten valla bir hafta felan olursa aralrında masraf çok olur bir taşla iki kuş inşallah. Ama dururmu dersen hiç inancım yok tam 38 haftalık olacam şaka gibi benim için 😂😂😂

Eyy perilerrr , Evren ; bütün enerjimizle bu kızın doğurmasını talep ediyoruz. Litfeeeeen yani 🤣🤣 aynı günde hem çömelerek yer sil hem ananas ye hem adaçayı iç hem 7 tane hurma ye hem merdiven in çık pilates topunda zıpla hem de alaturka wc de oturur gibi yap memeleri uyar hepsini birden yap 😂😂 ahahahahsb
Bütün tuşlara basıyım 🤣🤣🤣dün az hopladim ya bugün hafif zor durdum ayakta ilk defa biri bana yer verdi🥹

Back
X