Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
Arkadaşlar birde aranızda gebelikten önce veya şuan sigara kullanan var mı?Ben gerçekten çok zorlanıyorum bu konuda .aynı durumu yaşayan var mı acaba
Canım ben deli gibi sigara kahve içen biriydim ☺️ hatta gebeliğimi öğrendiğimde de günde 10 dala kadar içtim 😟 ama 1 aydan sonra kahvedende sigaradan da midem bulandı🥴 şuan tiksiniyorum😵‍💫

Kızlar diş eti ağrısı çeken var mı?? Hamileliği öğrendiğimden beri dişlerim dökülecek gibi ağrıyor, çıldırcamm. Hamilelikte hormonların değişmesiyle normal diyorlar ama ilk defa yaşıyorum böyle bi şeyi, yok mu bunun çaresini bilen

Merhaba kızlar reglim gecikti dün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Bu sabah kan verdim 282 çıktı değerim çok sürpriz oldu sizler nasıl ve kaç değer ile öğrendiniz sat 18 Mart benim
13 mart SAT , 133 ile öğrendim ben de . tavsiyem 2 günde bir kan değerine baktırman ve 5 + 0 dan sonra doktora ilk randevunu alman. Betahcg değerin her tahlilde 2 günde bi 2 katına düzenli artış gösteriyorsa kimyasal bir gebelğin olmadıgını gösterir. ben bugün ilk defa muayeneye gittim

Kızlar diş eti ağrısı çeken var mı?? Hamileliği öğrendiğimden beri dişlerim dökülecek gibi ağrıyor, çıldırcamm. Hamilelikte hormonların değişmesiyle normal diyorlar ama ilk defa yaşıyorum böyle bi şeyi, yok mu bunun çaresini bilen
Antibiyotik veriyolar hamilelikte kullanılabilen. Augmentin iltihap kurutur

13 mart SAT , 133 ile öğrendim ben de . tavsiyem 2 günde bir kan değerine baktırman ve 5 + 0 dan sonra doktora ilk randevunu alman. Betahcg değerin her tahlilde 2 günde bi 2 katına düzenli artış gösteriyorsa kimyasal bir gebelğin olmadıgını gösterir. ben bugün ilk defa muayeneye gittim
Benim sat 4 Mart daha muayeneye gitmedim nasıl geçti muayeneniz kaç haftalıktı ya benim 5 nisanda betam 106ydı yarın gideceğim merak ediyorum bende ikinci gebeliğin ama insan hepsinde aynı oluyor bence

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ÜYE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETBEKLENEN
DOĞUM TARİHİ
GERÇEKLEŞEN
DOĞUM
TARİHİ
BEBEĞİN İSMİ
@simurgdc34124
Şubat
4+56+01 Aralık
@milan2433125
Şubat
5+4🩵2 Aralık
@belisamaa2811 Mart4+06+43 Aralık
@innocence_3311
Mart
5+2
@Azimliiii3311
Mart
5+4🩵15 Aralık
@ebayraktar3412 Mart
@haylemruk3143 Mart8 Aralık
@aylemakk2713 Mart5+29 Aralık
cezerye_ cezerye_ 3414 Mart5+49 Aralık
@gebesurec2614
Mart
🩵9 Aralık
@sellmin3735
Mart
10 Aralık
@Rosalndaa3436
Mart
15 Aralık
@simgelavinya2916
Mart
4+25+5🩷11 Aralık
@Mystika3517
Mart
4+612 Aralık
@Senosi2917
Mart
🩷13 Aralık
@suuuduru682827
Mart
11 Aralık
@Azraemre3038 Mart🩷
@destinaa883728
Mart
@husedaa26110 Mart19 Aralık
@Lavinia_9826311 Mart
H hhto 30113
Mart
🩷20 Aralık
annabelica annabelica 34215 Mart🩷17 Aralık
@Zeynobenn29115
Mart
19 Aralık
@ahsennayaz35116
Mart
23 Aralık
@Hayall0731219
Mart
🩷24 Aralık
@LeydiDaisy3524+5🩵
@wonderob3325+4
Merhabalar Sat 2 mart Tahmini doğum 4 aralık bizi de ekler misiniz😻😻

5+3 olup kesesi görünmeyen var mı kızlar bugün gittim devlet Hastanesi'ne doktor öylesine baktı hiç gezdirmedi cihazı yumurtalıklar tarafına falan rahmin kalınlaşmış dedi beta istedi 4947 çıktı ben de acaba dış gebelik falan mı oluştu diye düşünmeye başladım

kızlar selamlar, bende aranıza katılmak için bugün bilgilerimi girecektim, ilk doktor kontrolüm bugün oldu evet gebeyim keseyi de gördü ama 3,5 cm kistin var dedi yumurtalıkta kontrol altına alalım kendi kendine gider o dedi ben yinede çok korktum ilk gebeliğim bu normal bi durum mu yardımcı olur musunuz lütfn :(((

Back
X