2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Perine masajı videosu var mı canım güzel? Ben asla elleyemiyorum da eşime de elletemiyorum nasıl yapacağız 🙈😄

Çok şükür canım 🙏🏻 biraz iyi hissedince detayları yazar mısın? 🥰

Bebişin kafa çapı büyükmüş yalnız canım doktor bir şey demedi mi? Benim oğlanın da 37 cm di o kafa çıkana kadar benim de canım çıkmıştı 🙈 %97 persentile giriyordu sanki 37 cm yanlış hatırlamıyorsam.
Bana doktorun attığını hatırlamıyorum güzel miydi ama ben comelerek 2 işaret parmagimi yerlestirerek U şeklinde açtirarak yapıyorum.. galiba videolarda baş parmakti ama ben öyle beceremedim🤣bende eşime yaptiramam sahsen

36 haftaya 37 olacak işte çalışabilir raporu almıştım
Aynıyız demekki canım 23 Nisanda benim son günüm💖
Bende aynen bu hafta son canım. Rapor nasıl alınıyordu. En fazla 23 nisana kadar çalişabilirsin demişlerdi. O gün mü gidip rapor alacagız. Yoksa bir gün önden mi. Bilgin var mı.
Canım 32.haftada gittiğimde rapor oluşturuldu zaten mesela benimki 23Nisan son günüm. O gün birdaha rapor vermeye gerek yok otomatik raporumuz başlayacak.

Aynen öyle canım. Geçen acile gittiğimde hem açılma hem çatı baktılar. Bişey soktu baya ileri kadar o acıttı sonra elini soktu onda sıkıntı yoktu

Amin canım inşallah 🙏 😍😍

maşallah senin kız gümbür gümbür geliyor 😍😍🧿🧿
Bana da öyle diyorlardı kanma bunlara 🤣
Ne sokuyor öyle ileriye dogru

Bana doktorun attığını hatırlamıyorum güzel miydi ama ben comelerek 2 işaret parmagimi yerlestirerek U şeklinde açtirarak yapıyorum.. galiba videolarda baş parmakti ama ben öyle beceremedim🤣bende eşime yaptiramam sahsen
Canım ben 2 parmak yapamadım onu ya tek elim anca yetişti😅😂😂 işaret parmağımla U şeklinde makata doğru esnetiyorum🙊😂

23 nisandan evvel gelmez demiştim ben dimii sana birde cesursavascı' ya 🤣🤣 yoksa sultiye mi demistim 😂 her neyse işte birinizi tutturdum işte ötekini bekliyorum 🤣 ama cesursavaci nin bebeği kilodan dolayı 23 ten evvel gelse daha iyi olur gibi bilemedim ya 🤣🤣
Valla daha iyi utanmasam hocam çocuğu alttan dürtün sancilari baslatalim diyecektim🤣🤣 hocada gaza geldi 3400 olctum diyo bugün 2 doğum yaptırdım sabah vs vs bana 1 hafta içindeki doğumlari saydı o da evrene mesaj gönderdi de evren bana küstü mu anlamadim🤣🤣🤣

Canım ben 2 parmak yapamadım onu ya tek elim anca yetişti😅😂😂 işaret parmağımla U şeklinde makata doğru esnetiyorum🙊😂
İlk yaptığımda bende yapamadım ama sonraki denememde derin derin nefes alıp yaptım çünkü çok zor gerçekten bu iş psikolojimi alistirmak kolay olmadi😅🤣🤣ama doğru yapiyosun da 2 parmagi zorla

Ayyy adıyla yaşasın nazlı niyazlı oluyolar ama inci gibi de sert oluyolar inatları da fazla inat 😂 hem inci hem boğa burcu 😍 ilk ek gıda zamanı biraz çektirdi bana ama burcunun etkilerini görüyorum artık boğazına düşkün inşallah seninkide öyle olur çok uğraştırmaz 😍😍
Bizimki şimdiden inat galiba, yüzünü göremedik hanfendinin, sır gibi saklıyor sadece detaylıda biraz görebilmiştik🙈 başı yukardayken plesantaya saklıyodu yüzünü şimdi baş aşağıda ama ultrasonlarda yine göremiyoruz ya ayagini yüzüne çekiyor ya da kolunu😅 çok merak ediyoruz kime benziyor. Adlarıyla yaşasınlar nazlı nazlı tam kız çocuğu😂😂 iştahı inşallah bizim incinin de boğa burcuna döner🥲😍😍

Kızlarrr ❤️ çok şükür kendime geldim şimdilik hafif ağrım var ama genel olarak iyiyiz 🌸
Çok şükür 🙏🏻 😍
Memeleride uyar 🤣🤣 günde artık 56474 kere ellemek zorunda kalcam
🤣🤣🤣🤣 napsak tövbeyi bozup ilişki mi talep etsem🤣🤣🤣
Senle cesursavasci cesursavasci için artık evrene mesajımız @melegim can seninki 26 nisanı beklesin senle çocukları aynı gün doğurup tek pastayla işi götürürüz 🤣🤣
hain sinsi planlar seziyorum 🤣🤣🤣

Aynen canım valla şimdi 10 ml çıkarmışlat beslenmesini de 🙏
Değil mi ya anneme diyorum süt yapsın kanın gelsin sarardın diyor
Sen şimdi kendi kızına nasıl hassassan aklından çıkmıyorsa kızın emin ol annenin aklından da sen çıkmıyorsun canım onun gözünde hala minik bir yavrusun 😍

Bazen benimki de öyle yapıyor. Solda sıkıntı yok ama sağa döndüğümde rahatsız oluyor sanırım hemen vurmaya başlıyor . Ama her iki tarafta da benim ağrım olduğundan uyuyamıyorum. Kız oturarakta uyunmuyorki çok zor.. Bu saatten itibaren uykuya hasret kalıcaz sanırım 🙄
Sen düşün artık ne kadar dalabiliyorum uykuya. Ama genelde Sabaha karşı kayıyorum aşağıya doğru ağrıya uyanıyorum 😂 geçen uyumak istiyorum diye ağladım

Amacım o zaten valla bir hafta felan olursa aralrında masraf çok olur bir taşla iki kuş inşallah. Ama dururmu dersen hiç inancım yok tam 38 haftalık olacam şaka gibi benim için 😂😂😂
Vallahi kendini de bizi de öyle şartladın ki erken doğacak diye hepimiz senden bekliyorduk ilk doğumu filan hepimiz şaşkınız 🤣🤣 sende şey diyormuşsun aksiyonsuz doğum oluyo bu ya ben böyle istemiyodum filan 😂😂
Valla ikimizin de bi taşla iki kuş olacak inşallah 🤭🤭
O şimdi haldur huldur doğurma çalışmaları yapıyordur o yüzden gelebilirde belli olmaz 🤣
hemde ne yüklenmiştir şimdi iyice bütün tuşlara basar 🤣🤣
Ne sokuyor öyle ileriye dogru
ördek gibi bişey soktu açtırdı ağız kısmını da iyice geriye doğru baktı. Hayır bide çişim geldi beklerken halbuki yeni yapmıştım bana ıkınır gibi yap diyor çişim var diyemiyorum işemeyim diye sıkmaktan daha çok acıdı 😂

Back
X