2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Eşim erkene çektim diye laf ediyordu ya duyamazsak haftaya bir daha gel derse, Dr iki hafta dedi bir bildiği var sen 5 gün geriye çekiyorsun diye 😂 içimin rahatlamasını istiyorum dedim gittik ve kalbi duyduk ya, Dr 3 hafta sonra gelin dedi. Bize de salı akşami ya da ctesi sabahı uyuyor. Dedim 3 hafta 2 günden bişey olmaz ctesi alayım eşim de diyor ki salı akşam al işte ctesiyi niye bekleyelim 2 hafta 5 gün oluversin😂😂 dedim sen hayırdır kalp atışını duyunca hep bi gelmek istiyorsun herhalde bir anda rolleri değiştik😂😂
Ayyy allahım hep böyle mutlu dönmeyi nasip etsin 💗💗💗💗💗

Eklentiler

• Screenshot_20230915-121509_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20230915-121509_Samsung Internet.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 70
Ay benim gecen haftaki halim🤣 sansliyim dedigim gunun ardindan basladi kabus🤣🤣🤣 bende halaaa devam🤣🥺bazen daha ii bazen daha kotu oluyor.bi bayilcak gibi oluyorum bulantidan sonra geciyor bikac saat..suan bulantim cok yok mesela ama tiksinme hali hakim. Hicbirsey yiyemiyorum bakinca hepsinden tiksiniyorum yemeklerin.
Sanırım hamilelik bizde böyle seyredebilir.
Bu haftalarda bulantisi olanin hep oluyor 12. Haftalara kadar.
İnşallah kolay atlatırız.
😇

Kendini hiç zorlama canım, ben yorulduğum an bırakıyorum. İş güç derken zaten çok yoruluyorum bir de evle ilgilenmek çok zor geliyor. Mutfağı falan enerjim yerine gelince topluyorum. Normalde büyük malzemeleri elimde yikardim makinede boşa yer kaplıyor diye şimdi atabilecegim her şeyi makineye atıyorum elde yikanacsk az bir şey kalıyor. Ütüyü mesela yeter bu kadar dedim yarıda bıraktım. Kendi enerjime göre hareket ediyorum asla zorlamıyorum kendimi. Kanama alanım varmış mesela Dr soylemese haberim yok hiç kanamam olmadı şükür🙏 kendimi zorlasam olacaktı belki de. Dinlen iş sonra da yapılır
Ah ben de tez canlıyımdır hemen bitiversin diye dinlenmeyi hiç sevmem ama mecburuz dediğin gibi. Aynen hem dışarıda hem evde çalışmak da ayrı yoruyor zaten, bugün izinliyim işe gitmedim diye evde boş durmayayım dedim ama en iyisi dinlenmek :) benim pazartesi günü kontrol olacak inşallah kanama alanım yoktur 🙏🏻

Hoşbulduk ❤️

Hoşbulduk ❤️

İlk bebeğim henüz 22 aylık annem ikinci için erken diyor. Eşim de bakamayız diye kaygılanıyor. Ama gerçekçi bir kaygı değil. Çünkü çok şükür şu an her şeyimiz yerli yerinde. Sağlıkla ilgili bir sorun değil yani. Hem her bebek kendi kısmetiyle gelmiyor mu zaten 🥰
Hoşgeldin. Benim bebeğim de 23 aylık bende plansız şekilde hamile kaldım ilk başta ben kendim tepkiliydim hala daha doktora gitmedim şuan kabullenmeye başladım ama kabul edelim zor olacak 🥹

Sanırım hamilelik bizde böyle seyredebilir.
Bu haftalarda bulantisi olanin hep oluyor 12. Haftalara kadar.
İnşallah kolay atlatırız.
😇
İnsallah oyle olur.en sevdigim.seyelrden bile uzaklastim.gormek dahi istemiyorum.1 seyi bir kere yiyebiliyorum.2 .ciye tiksinmis oluyorum...kuru ekmekle gecmez 1.5 ay🤣

Ah ben de tez canlıyımdır hemen bitiversin diye dinlenmeyi hiç sevmem ama mecburuz dediğin gibi. Aynen hem dışarıda hem evde çalışmak da ayrı yoruyor zaten, bugün izinliyim işe gitmedim diye evde boş durmayayım dedim ama en iyisi dinlenmek :) benim pazartesi günü kontrol olacak inşallah kanama alanım yoktur 🙏🏻
Ben evden çalışıyorum, evin bütün dağınıklığı gözümün önünde 😂 evet sinirimi bozuyor ama parça parça yapıyorum eşim hafta sonu yardımcı oluyor sağ olsun. İş olur gider boşver bebekler daha önemli şu an 🙏

Hoşgeldin. Benim bebeğim de 23 aylık bende plansız şekilde hamile kaldım ilk başta ben kendim tepkiliydim hala daha doktora gitmedim şuan kabullenmeye başladım ama kabul edelim zor olacak 🥹
Ben seni hatırlıyorum ❤️ 2021 Kasım annelerinde de beraber yazıyorduk karşılaşıyorduk 🙈

Şu tesadüfe bak 😂

Evet yaa zor olacağını çok iyi biliyorum. Çift çizgiyi görünce aynı anda 15 duygu falan yaşadım. Ama ilk duygum mutluluk ardından büyük bir kaygıydı. Ama her şey yoluna girecek bence. Ben de daha doktora gitmedim henüz daha görünmez zaten ultrasonda 7. hafta gibi gitmeyi planlıyorum tekrar tekrar olmasın diye ❤️

Tekrar karşılaşmamıza sevindim 💐

Benim dr'um 2 değer istemişti sağlıklı yükseliyor mu diye bakmak için ama sen bilirisn bilemedim canım 😁
beni takip eden doktor randevusu hep dolu zaten bana hsg sonrası 3 ay olmazsa gel demişti bu ay olmazsa bi dahi ay gidecektim takip edip tedavi başlıcaktık çok şükür gerek kalmadı bi hafta sabredecem şayet kanamam leke olursa ki inş olmaz benim bulunduğum yerin küçük ilçe şartları kötü yapacak bişey yok canım 🙏

beni takip eden doktor randevusu hep dolu zaten bana hsg sonrası 3 ay olmazsa gel demişti bu ay olmazsa bi dahi ay gidecektim takip edip tedavi başlıcaktık çok şükür gerek kalmadı bi hafta sabredecem şayet kanamam leke olursa ki inş olmaz benim bulunduğum yerin küçük ilçe şartları kötü yapacak bişey yok canım 🙏
İnşallah sıkıntısız şekilde ilerler canım 🙏

Kızlar herkese hayırlı cumalar tebrik ediyorum herkesi öncelikle 🥰 aşılama sonucu 14. Gün pozitif gördüm 72 çıktı beta hcg inşallah sağlıkla ilerle ve aranıza katılırım :) adet ağrısı gelip gidiyor arada normal midir birde tam anlamıyla leke değil ama değişik bir akıntı görüyorum normal midir acaba 3 yıldır istiyorum dış gebelik kimyasal gebelik geçmişim var düşünmekten kafayı yedim ☹️
IMG_2243.png

Kızlar herkese hayırlı cumalar tebrik ediyorum herkesi öncelikle 🥰 aşılama sonucu 14. Gün pozitif gördüm 72 çıktı beta hcg inşallah sağlıkla ilerle ve aranıza katılırım :) adet ağrısı gelip gidiyor arada normal midir birde tam anlamıyla leke değil ama değişik bir akıntı görüyorum normal midir acaba 3 yıldır istiyorum dış gebelik kimyasal gebelik geçmişim var düşünmekten kafayı yedim ☹️Eki Görüntüle 3301663
Tebrikler canım ❤️

Ben farkında olmadan hamile kaldım ve aaa adet olacağım Yaa diyeceğim kramplar oldu adet dancısına benzer sancılar olabiliyor ❤️ umarım sağlıkla gelir kırmızı kan görmediğin sürece için rahat olsun 🌹

Kızlar herkese hayırlı cumalar tebrik ediyorum herkesi öncelikle 🥰 aşılama sonucu 14. Gün pozitif gördüm 72 çıktı beta hcg inşallah sağlıkla ilerle ve aranıza katılırım :) adet ağrısı gelip gidiyor arada normal midir birde tam anlamıyla leke değil ama değişik bir akıntı görüyorum normal midir acaba 3 yıldır istiyorum dış gebelik kimyasal gebelik geçmişim var düşünmekten kafayı yedim ☹️Eki Görüntüle 3301663
Tebrikler canım lekelenmen normal ama bi doktoruna danış progestan filan verebilir

X