- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
Güzel haberlerle geleceksin inşallahDoğru diyosun canım benim alınganlığım da olabilir. Randevu da yaklaştı iyice duygusala bağladım gidiyorum birazdan bana dua edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberlerle geleceksin inşallahDoğru diyosun canım benim alınganlığım da olabilir. Randevu da yaklaştı iyice duygusala bağladım gidiyorum birazdan bana dua edin
Hay maşallah çok sevindim benimki haftaya çarşamba çıkacak sizinki ne kadar çabuk çıkmış birde yüzde kaç ciktimerhaba, benim test sonucum çıktı, pozitif olan ıgm değeri negatif ve yüksek avidite çıktı şükür. sizde bir gelişme var mı
Sanmıyorum 150de gozukeceginiAy dün konuştum doktorla ya 150 dedi ya 1500 ama emin değilim
normalde 3-5 gün demişlerdi ama erken çıktı, pazartesi gibi bekliyordum ben. 0,90 yüksek avidite çıktı, inşallah seninde güzel haberlerini bekliyorumHay maşallah çok sevindim benimki haftaya çarşamba çıkacak sizinki ne kadar çabuk çıkmış birde yüzde kaç cikti
hem hamile hem emziren bir anne olarak beynimin yarısı anında gitti her şeyi unutuyorumSanmıyorum 150de gozukecegini
Güzel haberlerle geleceksin canım inşallah.Doğru diyosun canım benim alınganlığım da olabilir. Randevu da yaklaştı iyice duygusala bağladım gidiyorum birazdan bana dua edin
Maşallah canım inşallah bakalım.. Bana 1 hafta dedi ya bende bekliyorum bakalimnormalde 3-5 gün demişlerdi ama erken çıktı, pazartesi gibi bekliyordum ben. 0,90 yüksek avidite çıktı, inşallah seninde güzel haberlerini bekliyorum
Sagol kuzumOhh gözün aydınnnnn
Gözün aydın bebegimmmm çok sevındım haftası ile falan uyumlumu kalp atışları için ne zaman çağırdıKeseyi gördük kızlar şükürler olsun yeri çok güzel, boyutu çok iyi dedi. Karından gördü
Hahaha olsun olur öyle şeyler benim 1001ken değerim 4 gün sonra gitmiştim karindan gorulmustu muhtemelen 2000-3000 civarı falan artık görülüyorhem hamile hem emziren bir anne olarak beynimin yarısı anında gitti her şeyi unutuyorum
Çok sevindim canımmm hadi gözün aydınKeseyi gördük kızlar şükürler olsun yeri çok güzel, boyutu çok iyi dedi. Karından gördü
Çok sağol kuzumm uyumlu galiba çünkü tam 5 haftalıksınız şu an dedi. Zaten adete göre de 5+0’ım aksi bir şey söylemedi. Haftaya cumartesi tekrar çağırdı bebeği görürüz kalp atışı da duyabiliriz karından duyamazsak vajinal deneriz dediGözün aydın bebegimmmm çok sevındım haftası ile falan uyumlumu kalp atışları için ne zaman çağırdı
Çook sağol kuzumÇok sevindim canımmm hadi gözün aydın
Maşallah maşallah daha güzel haberler almak dileğiyle inşallah Bence perşembe devlete gidicem eğer ki şey olmazsa cumartesi özele görünücemÇok sağol kuzumm uyumlu galiba çünkü tam 5 haftalıksınız şu an dedi. Zaten adete göre de 5+0’ım aksi bir şey söylemedi. Haftaya cumartesi tekrar çağırdı bebeği görürüz kalp atışı da duyabiliriz karından duyamazsak vajinal deneriz dedi
Maşallah kuzum yeri çok güzel yüksege yerleşmiş saglıkla gelsin inşallahKeseyi gördük kızlar şükürler olsun yeri çok güzel, boyutu çok iyi dedi. Karından gördü
Aynen o zaman 1500 dür alttan muayenede görünmesi içinHahaha olsun olur öyle şeyler benim 1001ken değerim 4 gün sonra gitmiştim karindan gorulmustu muhtemelen 2000-3000 civarı falan artık görülüyor