2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kızlar bugün kahvaltı hazırlarken çok komik bişey oldu.
Tıpkı filmlerdeki gibi bir kusma sahnesinin baş rolunü oynadım.
Mutfaktan lavaboya zor yetistim.
Hep güler ve saçma bulurdum bu sahneleri.
Başıma geldi sanırım.😄

Midem aşırı bulanıyor bugün. Oysa dün hic belirtimde yok hamile degilmişim gibi hissediyorum diye söyleniyordum.
Kendime nazar degdim sanirim

Sizde bulantılar ne durumda

Ayyy gece ben öyleydim 3 de bir uyandım bir daha uyumam zor oldu mide bulantısından ben bide kusmantan çok korkarım tuta tuta uyudum sabah uyandım bişey yok şükür

Duydum kalp atışını kızlar ❤️ karından göremedi ama alttan duyduk haftaya tekrar bakacak bir de kan sulandırıcı iğneye başladı hergün kendim yapacakmışım beceririm inşallah
Listeye ekleyeyim canım tahmini doğum tarihi ve yaşın ne

Kızlar ben biraz dertliyim ya. Ailem bebek denemeleri yaptığımızı doktora falan kaç kez gittiğimi hep biliyor. Dolayısıyla da her ay oldu mu oldu mu reglin ne zaman diye sorup durdular benimle birlikte beklediler. O yüzden kese bile görmeden söyledik meraktalar diye. İki günde bir reglin geldi mi diye arayan insanlar hamileliğimi öğreneli 1 hafta olacak bir kez arayıp da nasılsın diye sormadılar. Ben hormonlardan alınganlık mı yapıyorum sizce?

O kadar dedim ben test yapın ben gebe kalmak istiyorum diye bana gebe kal öyle demişlerdi şimdi hakkımı helal etmiyorum o testi yapmayana
merhaba, benim test sonucum çıktı, pozitif olan ıgm değeri negatif ve yüksek avidite çıktı şükür. sizde bir gelişme var mı

Kızlar ben biraz dertliyim ya. Ailem bebek denemeleri yaptığımızı doktora falan kaç kez gittiğimi hep biliyor. Dolayısıyla da her ay oldu mu oldu mu reglin ne zaman diye sorup durdular benimle birlikte beklediler. O yüzden kese bile görmeden söyledik meraktalar diye. İki günde bir reglin geldi mi diye arayan insanlar hamileliğimi öğreneli 1 hafta olacak bir kez arayıp da nasılsın diye sormadılar. Ben hormonlardan alınganlık mı yapıyorum sizce?
boşver takılma canım bebişin sağlıklı olsunda belki onların sıkıntıları vardır bilmediğin hemen kötü düşünme bu kadar ilgilenmişler arayıp sorarlar elbet 🙏

kızlar beta kaç olunca kese görebiliyoruz bı deger varmı yoksa genel olarak 5. hafta da mı belli oluyor 😍

Canım hormonlarindandir, ben ilk gebeligimi öğrendiğimde annemler şehir dışındaydı görüntülü konustuk misafirliktelerdi bı de sonra da aramadilar diye üzülmüştüm, annem akşama doğru aradı misafirlikten geç dönmüş vs çok başka durumlar olmuş aramak istedim ama böyle boylr oldu diye anlatmıştı. O yüzden kafana takma sakın hormonlar böyle yapıyor

boşver takılma canım bebişin sağlıklı olsunda belki onların sıkıntıları vardır bilmediğin hemen kötü düşünme bu kadar ilgilenmişler arayıp sorarlar elbet 🙏
Ne bileyim canım sanki her şey meraktan ibaretmiş de gerçekleşince manası kalmamış gibi ya da bana ötle geliyor

Canım hormonlarindandir, ben ilk gebeligimi öğrendiğimde annemler şehir dışındaydı görüntülü konustuk misafirliktelerdi bı de sonra da aramadilar diye üzülmüştüm, annem akşama doğru aradı misafirlikten geç dönmüş vs çok başka durumlar olmuş aramak istedim ama böyle boylr oldu diye anlatmıştı. O yüzden kafana takma sakın hormonlar böyle yapıyor
Doğru diyosun canım benim alınganlığım da olabilir. Randevu da yaklaştı iyice duygusala bağladım gidiyorum birazdan bana dua edin🥹♥️🙏🏻

X