- 25 Nisan 2021
- 1.936
- 2.971
Ben de aynı fikirdeyim. Mantıklı değil diyorlar. Diyorum ki çocuk mantıkla yapılan bir şey değil zatenYaşlarının yakın olması güzel olacak bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de aynı fikirdeyim. Mantıklı değil diyorlar. Diyorum ki çocuk mantıkla yapılan bir şey değil zatenYaşlarının yakın olması güzel olacak bence
Benim karışık oluyor bu durumda yumurtlamadan 2 gün önce, yumurtalamadan 1 gün önce ve yumurtlama günü bakalım hangisi önce gittiYumurtlama gününde veya 24 saat öncesi/sonrasında ilişki olursa erkek, ama 24 saatten daha önce ve daha sonra olursa kız oluyor diyorlar. Y kromozomu taşıyan spermler daha hızlı hareket ediyorlar ama daha az süre yaşıyorlarmış. X kromozomu taşıyanlar ise daha yavaş ve daha uzun süre yaşıyormuş. Aslında yumurtlama günü ve ilişki tarihinden çıkarabiliriz. Ona göre benim kız gibi çünkü yumurtlamadan 48 saat önce ilişki olmuştu :) ama emin de olamıyor insan tabi bu ay ovulasyon testi yapmamıştım.
Çok heyecanlı
bakıyorum yok canım zaten sağlık ocagına da gittim yok dr laboratuara soracam sonra tekrar uğra dedi öyleE nabıza baktın mı canımm
Evet evet bir şekilde büyür gider bence de arka arkaya evet zor olur ama ikisi bir arada buyumus gibi olacaklarHoşbulduk
Hoşbulduk
İlk bebeğim henüz 22 aylık annem ikinci için erken diyor. Eşim de bakamayız diye kaygılanıyor. Ama gerçekçi bir kaygı değil. Çünkü çok şükür şu an her şeyimiz yerli yerinde. Sağlıkla ilgili bir sorun değil yani. Hem her bebek kendi kısmetiyle gelmiyor mu zaten
Ay kim ben benim gibi olan tüm mesajları okuyamadım dahaYaşlarının yakın olması güzel olacak bence
Burada senin gibi olan bi arkadaşımız daha var
Bence de. Zor oluyor ilk çocuk bile zor oluyor zaman zaman ama çok güzel bir şeyEvet evet bir şekilde büyür gider bence de arka arkaya evet zor olur ama ikisi bir arada buyumus gibi olacaklar
Öyle ayrım yapmaz canım kaliteli olan hangisi ise onu katarBenim tüp bebek acaba embriyolog kızı mı erkeği mi seçti
Biliyorum canım bilemez ki zaten onuÖyle ayrım yapmaz canım kaliteli olan hangisi ise onu katar
Harikaaa, darısı diğer kalp atışı bekleyenleree, çook çok amiinKızlarrr ben geldim doktorum baktı bebegimi de kalp atışınıda gördük ama çok yeni oldugu için dinletmek istemedi 15 gün sonra tekrar çagırdı. Kanamam alanımda yok denecek kadar az
Sağlıkla gelsinKızlarrr ben geldim doktorum baktı bebegimi de kalp atışınıda gördük ama çok yeni oldugu için dinletmek istemedi 15 gün sonra tekrar çagırdı. Kanamam alanımda yok denecek kadar az
çok sevindim canım benim bak dinlenmek iyi geldi oy maşallah kuzuyaKızlarrr ben geldim doktorum baktı bebegimi de kalp atışınıda gördük ama çok yeni oldugu için dinletmek istemedi 15 gün sonra tekrar çagırdı. Kanamam alanımda yok denecek kadar az
Benim arkadaşım tüp bebek yaptırdı onlara sormuşlardı seçme şansınız var diye onlarda hamgisi saglıklı ise onu katın demiştiBiliyorum canım bilemez ki zaten onu
Yatma dedi canım bi sıkıntı yok dedi sadece ilişki yasak ilk haftaar çok yatmak iyi degil dedi.çok sevindim canım benim bak dinlenmek iyi geldi oy maşallah kuzuya
Bende çirkin hissediyorum suratımın rengine bişey oldu sankiBen de kendimi çirkin bissediyorum dün bakım yaptım güzel gözükmek için kendime
Ayyy çok güzel bir haber buuu çok sevındım kuzum gözün aydın kaç haftalıkmıs tam Suan minikKızlarrr ben geldim doktorum baktı bebegimi de kalp atışınıda gördük ama çok yeni oldugu için dinletmek istemedi 15 gün sonra tekrar çagırdı. Kanamam alanımda yok denecek kadar az
Hahaha hiç böyle düşünmemistim
Yaa çok sevindim canımmm hep böyle güzel haberler duyarız insallaaahKızlarrr ben geldim doktorum baktı bebegimi de kalp atışınıda gördük ama çok yeni oldugu için dinletmek istemedi 15 gün sonra tekrar çagırdı. Kanamam alanımda yok denecek kadar az
Tüp bebeklerde ikiz ihtimali daha fazla oluyor ya bakarsın bir kız bir erkek ikizin olur benim hep hayalimdi