2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Yumurtlama gününde veya 24 saat öncesi/sonrasında ilişki olursa erkek, ama 24 saatten daha önce ve daha sonra olursa kız oluyor diyorlar. Y kromozomu taşıyan spermler daha hızlı hareket ediyorlar ama daha az süre yaşıyorlarmış. X kromozomu taşıyanlar ise daha yavaş ve daha uzun süre yaşıyormuş. Aslında yumurtlama günü ve ilişki tarihinden çıkarabiliriz. Ona göre benim kız gibi çünkü yumurtlamadan 48 saat önce ilişki olmuştu :) ama emin de olamıyor insan tabi bu ay ovulasyon testi yapmamıştım.
Çok heyecanlı 🤩
Benim karışık oluyor bu durumda 😂 yumurtlamadan 2 gün önce, yumurtalamadan 1 gün önce ve yumurtlama günü 😁 bakalım hangisi önce gitti 😂

Hoşbulduk ❤️

Hoşbulduk ❤️

İlk bebeğim henüz 22 aylık annem ikinci için erken diyor. Eşim de bakamayız diye kaygılanıyor. Ama gerçekçi bir kaygı değil. Çünkü çok şükür şu an her şeyimiz yerli yerinde. Sağlıkla ilgili bir sorun değil yani. Hem her bebek kendi kısmetiyle gelmiyor mu zaten 🥰
Evet evet bir şekilde büyür gider bence de 😊 arka arkaya evet zor olur ama ikisi bir arada buyumus gibi olacaklar 😍

Yaşlarının yakın olması güzel olacak bence 😍
Burada senin gibi olan bi arkadaşımız daha var 😊
Ay kim ben benim gibi olan ❤️ tüm mesajları okuyamadım daha 🙈
Evet evet bir şekilde büyür gider bence de 😊 arka arkaya evet zor olur ama ikisi bir arada buyumus gibi olacaklar 😍
Bence de. Zor oluyor ilk çocuk bile zor oluyor zaman zaman ama çok güzel bir şey ❤️

Kızlarrr ben geldim doktorum baktı bebegimi de kalp atışınıda gördük ama çok yeni oldugu için dinletmek istemedi 15 gün sonra tekrar çagırdı. Kanamam alanımda yok denecek kadar az 💙💙💙💙💙
Harikaaa, darısı diğer kalp atışı bekleyenleree, çook çok amiin 🙏😍

Adetime 5 gün kala beta 10.78 ile öğrendim. Kontrol esnasında öğrendik beklediğimiz bir bebiş değildi şuan😄 beta çok mu düşük acaba? Adetten 5 gün öncesine göre

Kızlarrr ben geldim doktorum baktı bebegimi de kalp atışınıda gördük ama çok yeni oldugu için dinletmek istemedi 15 gün sonra tekrar çagırdı. Kanamam alanımda yok denecek kadar az 💙💙💙💙💙
Ayyy çok güzel bir haber buuu çok sevındım kuzum gözün aydın kaç haftalıkmıs tam Suan minik 💚

X