• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kuzum ben de kaset testle sürpriz yaptım, kan vermemiştim daha. Kendisi öğrenince zaten hadi napıyoruz kan mı vericez diye hemen o akşam götürdü😂 yine sürpriz yapabilirsin yanii
öyle mi yapayım canım bilemedim ki akşama kadar vaktim var tekrar yine uğrıcam sağlık ocagına inş çıkar o zamana cıkmazsa dediğin gibi yapayım 😍

öyle mi yapayım canım bilemedim ki akşama kadar vaktim var tekrar yine uğrıcam sağlık ocagına inş çıkar o zamana cıkmazsa dediğin gibi yapayım 😍
Bence de kaset testle sürpriz yap canım ben duramayip 9. Gün yaptığım aşırı silik testle sürpriz yaptım eşimin goremeyecegini bile bile 😂

Saol canm gittim doktora tekrardan keseyi gördü yolk sac yok daha erken dedi 5 haftalık görünüyomus 2 gün sonra tekrar gel dedi progestan yazdı betahcg aldı tekrar sonucu çıkınca belli olurmu boş gebelik olduğu
Boş gebelik teşhisi için bence erken şu an. Ağır bir kanaman yoksa 7. Haftaya kadar bekleyip görmüş olursun, geç döllenme olmuş olabilir o yüzden sen gonlunu ferah tut inşallah bebeğin seninle kalacak 🙏

Selam Mayıs anneleri ❤️

Bir kaza sonucu planlamadan hamile kaldım. 🤦🏻‍♀️ İki gün önce öğrendim hamile kaldığımı🥰 bebeğim Mayıs ayında gelecek gibi görünüyor eğer sağlıklıysa. Şu an eşim ve annem pek doğurmama taraftar değil ama ben planlamasam da şu an içimde büyüyen canı çok seviyorum ve her şeyi ve herkesi karşıma almaya hazırım ❤️

İlk gebeliğimi de burda aynı dönem annelerle takip etmiştim. Çok keyifliydi beraber takip etmek. Sizlerin de güzel haberlerinizi duymak, sizinle paylaşmak çok keyifli olur umarım ☺️

Hepimize keyifli bir yolculuk diliyorum ☺️

ANNE ADAYI 
YAŞ SAT❤️  ATIŞITAHMİNİDOĞUM
V e n u s V e n u s 3229Temmuz04.05.2024
golden-snitch golden-snitch 28Temmuz💖05.05.2024
@nillsn291 Ağustos07.05.2024
@medusaa3630Temmuz💖01.05.2024
@sheisce30Temmuz02.05.2024
@catloverk2 Ağustos07.05.2024
@dmyt363 Ağustos08.05.2024
@S a l o m i7 Ağustos13.05.2024
@perilianne3312Ağustos12.05.2024
S Sifaali 394 Ağustos10.05.2024
@askbocey13Temmuz
@Seron44381 Ağustos
@cesursavasci4 Ağustos10.05.2024
@Deliy3121Temmuz
@76dan60a2927Temmuz
@cewriye3 Ağustos
O ozgeeeee1 11Ağustos15.05.2024
@Merve3553275Ağustos06.05.2024
@melegim can354Ağustos10.05.2024
@merve9335Ağustos11.05.2024
@htczn338Ağustos14.05.2024
@melikebyhn122512Ağustos17.05.2024
@milenas2509.05.2024
@cordfrangi275Ağustos10.05.2024
@diyetcigeldihanim265Ağustos11.05.2024
C Chen31 3311Ağustos17.05.2024
@gunaygul6Ağustos12.05.2024
@genc-anne13Ağustos21.05.2024
@gammzze2912Ağustos01.05.2024
@sunn1282Ağustos10.05.2024
@kbr47359305.05.2024
@kelebekxx3122Ağustos28.05.2024
@Mavi0707072813Ağustos19.05.2024
beyons beyons 3620Ağustos23.05.2024
@Elifingunlugu2617Ağustos23.05.2024
Merhaba değerli anne adayları,
Listeye eklenmek isterseniz V e n u s V e n u s beni etiketleyin ve ya mesaj atın lütfen 🤗 (Yaş, Son adet tarihi , tahmini doğum tarihi)

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 19-05-2024

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Selam beni ekleyebilirsin V e n u s V e n u s

Yaş 34 son adet tarihi 12.08.2023 tahmini doğum tarihi 18.05

Selam Mayıs anneleri ❤️

Bir kaza sonucu planlamadan hamile kaldım. 🤦🏻‍♀️ İki gün önce öğrendim hamile kaldığımı🥰 bebeğim Mayıs ayında gelecek gibi görünüyor eğer sağlıklıysa. Şu an eşim ve annem pek doğurmama taraftar değil ama ben planlamasam da şu an içimde büyüyen canı çok seviyorum ve her şeyi ve herkesi karşıma almaya hazırım ❤️

İlk gebeliğimi de burda aynı dönem annelerle takip etmiştim. Çok keyifliydi beraber takip etmek. Sizlerin de güzel haberlerinizi duymak, sizinle paylaşmak çok keyifli olur umarım ☺️

Hepimize keyifli bir yolculuk diliyorum ☺️
Merhabalar hoşgeldin aramıza 😍
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏
Merakımı mazur gör, eşin ve annen neden istemiyor sagliksal bir sorun mu oluşacak hamilelik ilerlerse

evet hamileyim dün bat günümde bugün tamamen agrılarım da gecti gayet iyi hissediyorum hiçbişeyim yok gibi bu normal mi bilmiyorum 😍
Bat geçtikten sonraki o rahatlama, evet hamileyimm işte hissi 😂 benim de eskisi kadar bir belirtim kalmadı sadece çok acikiyorum, sabah midem kaziniyor resmen açlıktan 🥴

Aaa acaba kızımız mı olacak öyle derler ya kız çocuk çirkinleştirir diye 😂
Ne soylediysem annem de kıza yordu, uyku diyorum aaay kesin kız, senin yüzüne bir şeyler oldu kızın olcak, anne diyorum bak ramzi teorisi diye bir şey var erkek gibi hemen her şeyi Googledan öğreniyorsunuz diyor 😂 erkek fikrine de alıştırmaya çalışıyorum hep kızım olacak diye düşünüyor😂😂

Hoşgeldin canım 🌹
Hoşbulduk ❤️
Merhabalar hoşgeldin aramıza 😍
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏
Merakımı mazur gör, eşin ve annen neden istemiyor sagliksal bir sorun mu oluşacak hamilelik ilerlerse
Hoşbulduk ❤️

İlk bebeğim henüz 22 aylık annem ikinci için erken diyor. Eşim de bakamayız diye kaygılanıyor. Ama gerçekçi bir kaygı değil. Çünkü çok şükür şu an her şeyimiz yerli yerinde. Sağlıkla ilgili bir sorun değil yani. Hem her bebek kendi kısmetiyle gelmiyor mu zaten 🥰

Hoşbulduk ❤️

Hoşbulduk ❤️

İlk bebeğim henüz 22 aylık annem ikinci için erken diyor. Eşim de bakamayız diye kaygılanıyor. Ama gerçekçi bir kaygı değil. Çünkü çok şükür şu an her şeyimiz yerli yerinde. Sağlıkla ilgili bir sorun değil yani. Hem her bebek kendi kısmetiyle gelmiyor mu zaten 🥰
Yaşlarının yakın olması güzel olacak bence 😍
Burada senin gibi olan bi arkadaşımız daha var 😊

Ne soylediysem annem de kıza yordu, uyku diyorum aaay kesin kız, senin yüzüne bir şeyler oldu kızın olcak, anne diyorum bak ramzi teorisi diye bir şey var erkek gibi hemen her şeyi Googledan öğreniyorsunuz diyor 😂 erkek fikrine de alıştırmaya çalışıyorum hep kızım olacak diye düşünüyor😂😂
Yumurtlama gününde veya 24 saat öncesi/sonrasında ilişki olursa erkek, ama 24 saatten daha önce ve daha sonra olursa kız oluyor diyorlar. Y kromozomu taşıyan spermler daha hızlı hareket ediyorlar ama daha az süre yaşıyorlarmış. X kromozomu taşıyanlar ise daha yavaş ve daha uzun süre yaşıyormuş. Aslında yumurtlama günü ve ilişki tarihinden çıkarabiliriz. Ona göre benim kız gibi çünkü yumurtlamadan 48 saat önce ilişki olmuştu :) ama emin de olamıyor insan tabi bu ay ovulasyon testi yapmamıştım.
Çok heyecanlı 🤩

Back