- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
11.30 da gidecem bendeGeçmez vallaevet kuzum perşembe yada cuma gel dedi ama ben leke felan olmadıgı için yarın 10 da gidecegim inşallah bebegimi görürrüm pazartesi tam 5 haftalık dedi bakalım ne kadar büyümüş minnoşum
Çok sevindim canımKizlaaaar minik kuşumun kalbini duydum çok şüküüürkarından dinletti
Küçük kanama alanım varmış sabah akşam progesteron verdi, bir de kan degerlerime baktı aspirin yazdı inşallah sağlıkla devam eder
Sol kasık diyecektimKızlar bir şey soracağım da ben de soğuk kasikta ağrı belimde sırtımda ağrılar oluyor kalçam ama özellikle sol Kasık kalçam bacağım hep normal ağrılar değilmi sizde de benzeri oluyor değil mi sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah
YapmıyorumKızlar temizlik işlerini napıyosunuzben elimi bişeye atmak istemiyorum
OyyyyKizlaaaar minik kuşumun kalbini duydum çok şüküüürkarından dinletti
Küçük kanama alanım varmış sabah akşam progesteron verdi, bir de kan degerlerime baktı aspirin yazdı inşallah sağlıkla devam eder
Hayirli olsun cnmAmiin inşallah canım benim :) hayır hiç kanamam olmadı bu olabileceği anlamına geliyor mu dedim dr'a progestan ile bunu engellicez gibi bir şey dedi
Yaa keşke benimkide yapsaYapmıyorumeşim gelince ona süpürtüyorum
Amiin canım çok teşekkürleer darısı başınaÇok sevindim canımsağlıkla ilerler inşaAllah
Yaa kalbini severim onunnn gozun aydın canım maşallahKizlaaaar minik kuşumun kalbini duydum çok şüküüürkarından dinletti
Amiiin canım duyunca ben de epeyi duygulandımOyyyyçok duygulandım gözlerim doldu Allahım sağlıkla büyümesini nasip etsin kucağımıza aldığımız günleri de görelim inşallah
Teşekkürler canimm, hayır hiç olmadı. Kanama alanım küçük dediHayirli olsun cnmpeki lekelenme hiç olmuyor muydu ?
Amiin canım çok teşekkür ederimYaa kalbini severim onunnn gozun aydın canım maşallahsağlıkla devam etsin inşallah
Tahmin edebiliyorum kuzumAmiiin canım duyunca ben de epeyi duygulandım
Yapmıyorsa nazlan, iyi olsan bile ah çok kötüyüm diye sızlanYaa keşke benimkide yapsa
Çok şükür canım maşallah. Peki sende kanama varmıydı lekelenmen felan. Hani resmi yok mu annesi atda bakalım cinsiyetineKizlaaaar minik kuşumun kalbini duydum çok şüküüürkarından dinletti
Oy çok şükür kuzumKizlaaaar minik kuşumun kalbini duydum çok şüküüürkarından dinletti
Nasıl geçti canım gittin mi11.30 da gidecem bende
Şimdi eve geldim hemen atıyorumm :)Çok şükür canım maşallah. Peki sende kanama varmıydı lekelenmen felan. Hani resmi yok mu annesi atda bakalım cinsiyetine