Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Kızlarrr sizde bir şeye azıcık bile üzüldüğünüzde kasık ağrınız oluyor mu? Yani biz 9 ay hiç üzülmeden nasıl geçirebiliriz🤣 ben zaten çoo çabuk üzülen kırılan biriyim. Ama azıcık bile üzülsem kasığım anında ağrıyor. Bu kadar mı hassas :KK43:

Kızlar selam nasılsınız? 3-4 gündür boğazım şişmiş durumda ilaç alamadığım için gerçekten zorlanıyorum. Hava birden soğudu ve ben her zamanki gibi hemen hasta oldum. Çorba ve zencefil çayı ile yaşıyorum diyebilirim 😔 ilk üç ayda olmasaydı keşke umarım bebeğim etkilenmemiştir bu süreçten.. son kontrolde bebek güldüğümde bile sallanıyordu iki gündür o kadar öksürüyorum ki “yapacağın işi..” diye bıkmıştır sanırım oda 😔😔 garibim ne halde acaba 🤦🏼‍♀️ bitmiş durumdayım bir yandan işe gitmek zorundayım bir yandan yetmeyen uykular..
Of kızlar sözün özü kendinize iyi bakın aman hasta olmayın 🥲🥲🥲
Bence rapor alın bir kaç gün işe gitmeyin. Bu hastalık evde dinlenerek kendini sıcak tutarak geçer .çok geçmiş olsun sıkma canını bebek o kadar kolay etkilenmez illaki üşütecez hastalancaz :KK43:

Kızlar selam nasılsınız? 3-4 gündür boğazım şişmiş durumda ilaç alamadığım için gerçekten zorlanıyorum. Hava birden soğudu ve ben her zamanki gibi hemen hasta oldum. Çorba ve zencefil çayı ile yaşıyorum diyebilirim 😔 ilk üç ayda olmasaydı keşke umarım bebeğim etkilenmemiştir bu süreçten.. son kontrolde bebek güldüğümde bile sallanıyordu iki gündür o kadar öksürüyorum ki “yapacağın işi..” diye bıkmıştır sanırım oda 😔😔 garibim ne halde acaba 🤦🏼‍♀️ bitmiş durumdayım bir yandan işe gitmek zorundayım bir yandan yetmeyen uykular..
Boğaz için c vitamini ve çinko takviyesi alabilirsiniz çok iyi geliyor. Zinco-C doktorunuza sorun tabi ama ben emzirme döneminde antibiyotik kullanamamıştım doktor bunu vermişti kullanmıştım bir sorun olmamıştı, hamilelikte de olur diye düşünüyorum. Zaten ilaç değil, vitamin takviyesi. Boğazları çok hızlı toparlıyor.

Canım bence doktorunla görüşüp kan falan ver bende öyleydim hafta sonu kana baktılar enfeksiyonu çıktı bebeğe geçmeden hemen ilaç tedavisi başlamamız lazım dedi doktor antibiyotik verdi onun kontrolünde kullanıyorum 2 günde kaldırdı ayağa beni

Benim muayne boyunca hic ama hic hareket etmedi, sordum normalmi diye normal dedi. Sonlara dogru kasigimi durttu aletle oyle ayaklarni oynatip yine durdu asri hareketsizdi valla :/
Her bebek farklıdır canım bizimki yaramaz olcak heralde senin bebişin de uyuyordur rahatsız edilmekten hoşlanmamış belli ki 😂 canını sıkma ilerde kıpır kıpır karnını deler valla 😂

Geçmiş olsun. Imumax boğaz spreyi gebeler de kullanabiliyor. Belki faydası olur. Mümkünse rapor alop dinlenmeye çalışın derim.

Bence rapor alın bir kaç gün işe gitmeyin. Bu hastalık evde dinlenerek kendini sıcak tutarak geçer .çok geçmiş olsun sıkma canını bebek o kadar kolay etkilenmez illaki üşütecez hastalancaz :KK43:
Haftasonunu bekliyorum dinlenebilmek için 😔 yarın masa başı çalışıyor gibi olucam o yüzden yine giderim işe sanırım 🥲teşekkür ederim 🙏🏻
Boğaz için c vitamini ve çinko takviyesi alabilirsiniz çok iyi geliyor. Zinco-C doktorunuza sorun tabi ama ben emzirme döneminde antibiyotik kullanamamıştım doktor bunu vermişti kullanmıştım bir sorun olmamıştı, hamilelikte de olur diye düşünüyorum. Zaten ilaç değil, vitamin takviyesi. Boğazları çok hızlı toparlıyor.
meyve vs yemeye çalışıyorum ama takviye kadar etkili olmaz haklısınız bunu bir sorayım doktoruma 😔
Canım bence doktorunla görüşüp kan falan ver bende öyleydim hafta sonu kana baktılar enfeksiyonu çıktı bebeğe geçmeden hemen ilaç tedavisi başlamamız lazım dedi doktor antibiyotik verdi onun kontrolünde kullanıyorum 2 günde kaldırdı ayağa beni
bu ihtimali hiç düşünmedim haklısın yarın bir görüşeyim doktorumla 🙄 hangi antibiyotiği verdi canım hiç içilmiyor diye biliyorum serbest olan var demekki aklımda olsun
Alerji ilacı için sormuştum bazılarına izin veriyoruz demişti bundada vardır tabi

Çok geçmiş olsun. Ben de hamile olduğumu bilmediğim dönemde grip olmuştum. Ağzımda yaralar ve burnumda uçuk çıkmıştı. Zor geçirmiştim. Allah şifa versin inşallah. Bebek iyidir. Gerekirse rapor alın ve evde dinlenin bence.

Kızlarrr sizde bir şeye azıcık bile üzüldüğünüzde kasık ağrınız oluyor mu? Yani biz 9 ay hiç üzülmeden nasıl geçirebiliriz🤣 ben zaten çoo çabuk üzülen kırılan biriyim. Ama azıcık bile üzülsem kasığım anında ağrıyor. Bu kadar mı hassas :KK43:
Valla benim ağrıyor bazen ama üzüntü ile olduğunu hiç dusunm3mistim. Vallahi ben de üzülüyorum sinirleniyorum açıkçası. İlkokula giden oğlum var çok hareketli. Sinirlenmemek elde olmuyor. Ama kasık ağrısı bu haftalarda normal diye biliyorum.

Prilam canm bnde ilaçsız hiç duramıyorum malesef
Çok zorlanıyorsan zoferde yazsın doktor çok önerilmiyor ama kanıtlanmış bir zararı yok ben mecburen zoferde kullanıyorum tek başına prilam yetmiyor ailemde de kullananlar olmuş allaha şükür çocukları sağlıklı hep

Çok cok geçmiş olsun bı hastaneye gidip rapor alma şansınız varsa evde daha kolay atlatirsiniz aslında böyle soğuk havada her gün ise gidip gelmekte biraz süreci uzatabilir ben de çok erken kalkıp gidiyorum ise 6.30 da evden çıkıyorum hasta değilken bile bu havada zor Allah yardımcımız olsun

X