- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.961
Valla cidden yazikmis:)))Ne kadar tetkik o kadar ücret gibi bir katkı düşünmüştüm
Ya da ne bileyim işte
Dediğiniz gibi doktor söylemek zorunda ,istemeyen hastaya ısrar etmek değil.
Kaldı ki istemediğimi belirten kagit imzalattılar. yani dava açarsam bile testi istemedigimi belirten yazılı imzam var doktora dönemez .
Ayrıca eşim önceden mümessildi,bazı doktorların ne için ne yaptığını çok iyi biliyorum.
Ayrıca daha yeni yenidogan çetesini gördük,doktor diye hepsi düzgün mü diyelim.
Ah yazık doktorlara.
Size katiliyorum, bu nedenle ikili ve uclu testlerin gereksiz ve psikolojiyi asiri yordugunu dusunuyorum. Nasil olsa sonunda her turlu fetal dna ya donuyor is. En bastan imkani olan anneler bunu yaptirsa, 1 haftada rahat ederler. Hic ne ikili cikana kadar ne de sonrasinda sorun yasarlar. Allah herkese iyileri, iyi imkanlari cikarsin kesinlikle.Yaptiemak isteyen herkes tabiki yaptirabilir ama ben bu kadar ısrarcı olunmasını doğru bulmuyorum sadece herkesin kendi fikri ve düşüncesi bütün bilgiler verildiği takdirde kişi yaptırmak istemiyorsa bu kadar zorunda bırakılmasını mantıksız buluyorum gereksiz tetkik fiziksel değilse bile acaba diye insanın içini yiyo psikolojik zarar olduğunu düşünüyorum her doktorun iyisi kötüsü var umarım herkes iyi olana denk gelir :)