2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Korma kuzum en azından gözle görülür kanaman olmadı benden birden boşalmıştı. Belkide aspirini kanama alanını atması için vermiş olabilir leke felan gelirse korkma. Çok şükür kalp atışını duydun. Senin çin takvimine göre erkek aya gmre kızdı demi çin takvimi tuttu

hadi bakalım senden sonra da ben geliyorum ya meloşum benim sağlık ocagı testim hala cıkmamış sen bilirsin onlar ne zaman düşüyor e nabıza kör oldum bugün
Canım diger günü düşüyor genelde ama ebeyi ara sor onlar düşmeden görebiliyor bazen hemen git yada ara

Allahallah kasık agrın ondanmıymış acaba. Benimde lekelenmem kesilince sevindim içte kanama alanı geçmiştir diye o zaman bende de geçmemiş olabilir
Bence onunla alakası yok canım bence kanama alanı yok ama kasık batması yaşıyorum hatta şuan yaşıyorum yoruldum diye hemen uzandım

Allahallah kasık agrın ondanmıymış acaba. Benimde lekelenmem kesilince sevindim içte kanama alanı geçmiştir diye o zaman bende de geçmemiş olabilir
Bence onunla alakası yok canım bence kanama alanı yok ama kasık batması yaşıyorum hatta şuan yaşıyorum yoruldum diye hemen uzandım

Belki de evet şimdi aspirin içinde kanama olacak. Aspirin kan değerlerim sonucu verdi bı değerim olması gerekenden yüksekmiş ileride baslatacakti sonra baktı o değerin yüksek başlayalım dedi. Sonrasında da endişelenme düşük riskin var demiyorum gayet sağlıklı sadece ilk 3 ay onlemimizi alalım falan dedi

Bende iki gündür batma oluyor kuzum rahim büyüyor galiba ondandır diyorum ama bıgün kasık agrım var kanama alanı geçmedimi acaba diye düşündüm şimdi bende bugün dolandım biraz uzanıyorum şimdi çok fark ediyor

Bende bu ağrı 3 gündür falan oluyor bildiğin regl ağrısı ben de çok hareket etmemeye çalıştım epeyi kramp girdi, ağrım oluyor dediğimde direkt batmalar gibi dimi işte kanama alanı yapar onu dedi. Sen yarın zaten kontrol ettireceksin içini ferah tut

Bende süpürge tuttum içim rahat etmedi ev batmıştı çocuklardan ama ağrım oldu çok geri kalanı yapamadım uzanıyorum bende geçer umarım

Bence yarın 5+6 yım kuzum sen nasıl 5+6 sın benden önce öğrenmiştin kuzum sen yanlış mı hatırlıyorum
4 agustos son adet canım ben adete 9 gün kala ögrenmiştim. Yumurtlamanın 10. Günü. Benim iki yumurta vardı ya ikinic tuttugu için adetimi doktor 4 gün ileri attı. Pazartesi tam 5 haftalıksın dedi

4 agustos son adet canım ben adete 9 gün kala ögrenmiştim. Yumurtlamanın 10. Günü. Benim iki yumurta vardı ya ikinic tuttugu için adetimi doktor 4 gün ileri attı. Pazartesi tam 5 haftalıksın dedi
Hıııı anladım şimdi kuzum aynıyız o zaman seninle gün gün pazartesi bende devletteki doktoruma gidicem 26sında da özeldeki doktor çağırdı bakalım merak ediyorum bana herhangi bi test yapılmadı siz testlerden bahsediyorsunuz da sağlık ocağımı yaptırdı anlamadım ben

Banada saglık ocagı sadece idrar testi yaptı ama bi sorun var mı bilmiyorum kuzum

Bunlar yapılmış bana bir sorun var mı bilmiyorum

Eklentiler

• 3DC0F19A-F16A-465B-AF41-E0C9E483F8C2.jpeg
    64,3 KB · Görüntüleme: 32
  • D17C259A-3594-43C1-99AE-11032ABE4AEE.jpeg
    64,5 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…