- 25 Eylül 2022
- 9.251
- 13.381
- 36
Korma kuzum en azından gözle görülür kanaman olmadı benden birden boşalmıştı. Belkide aspirini kanama alanını atması için vermiş olabilir leke felan gelirse korkma. Çok şükür kalp atışını duydun. Senin çin takvimine göre erkek aya gmre kızdı demi çin takvimi tuttuİnşallah senden de güzel haber duyacağız canımşu kanama alanı biraz moralimizi bozdu gibi eşim de endiselendi aspririn progestan falan ama çoğu anne adayı kullanıyor ne yapalım yapacak bir şey yok sağlıkla tutunurlar inşallah
bizmkiler karışık hepsi varHahahha benim teorim direkt eşimin akrabalarinda hep erkek olması
Canım diger günü düşüyor genelde ama ebeyi ara sor onlar düşmeden görebiliyor bazen hemen git yada arahadi bakalım senden sonra da ben geliyorumya meloşum benim sağlık ocagı testim hala cıkmamış sen bilirsin onlar ne zaman düşüyor e nabıza kör oldum bugün
Bence onunla alakası yok canım bence kanama alanı yok ama kasık batması yaşıyorum hatta şuan yaşıyorum yoruldum diye hemen uzandımAllahallah kasık agrın ondanmıymış acaba. Benimde lekelenmem kesilince sevindim içte kanama alanı geçmiştir diye o zaman bende de geçmemiş olabilir
Bence onunla alakası yok canım bence kanama alanı yok ama kasık batması yaşıyorum hatta şuan yaşıyorum yoruldum diye hemen uzandımAllahallah kasık agrın ondanmıymış acaba. Benimde lekelenmem kesilince sevindim içte kanama alanı geçmiştir diye o zaman bende de geçmemiş olabilir
kapanmıştır şimdi ama degilmiCanım diger günü düşüyor genelde ama ebeyi ara sor onlar düşmeden görebiliyor bazen hemen git yada ara
Belki de evet şimdi aspirin içinde kanama olacak. Aspirin kan değerlerim sonucu verdi bı değerim olması gerekenden yüksekmiş ileride baslatacakti sonra baktı o değerin yüksek başlayalım dedi. Sonrasında da endişelenme düşük riskin var demiyorum gayet sağlıklı sadece ilk 3 ay onlemimizi alalım falan dediKorma kuzum en azından gözle görülür kanaman olmadı benden birden boşalmıştı. Belkide aspirini kanama alanını atması için vermiş olabilir leke felan gelirse korkma. Çok şükür kalp atışını duydun. Senin çin takvimine göre erkek aya gmre kızdı demi çin takvimi tuttu
Bakalım senin kismetine ne çıkacakbizmkiler karışık hepsi var
Bende iki gündür batma oluyor kuzum rahim büyüyor galiba ondandır diyorum ama bıgün kasık agrım var kanama alanı geçmedimi acaba diye düşündüm şimdi bende bugün dolandım biraz uzanıyorum şimdi çok fark ediyorBence onunla alakası yok canım bence kanama alanı yok ama kasık batması yaşıyorum hatta şuan yaşıyorum yoruldum diye hemen uzandım
Bence yarın 5+6 yım kuzum sen nasıl 5+6 sın benden önce öğrenmiştin kuzum sen yanlış mı hatırlıyorumİnşallah yarın bende güzel haberlerle gelirim dua et kuzum ben son adete göre 5+6 oluyorum yarın
Bende bu ağrı 3 gündür falan oluyor bildiğin regl ağrısı ben de çok hareket etmemeye çalıştım epeyi kramp girdi, ağrım oluyor dediğimde direkt batmalar gibi dimi işte kanama alanı yapar onu dedi. Sen yarın zaten kontrol ettireceksin içini ferah tutBende iki gündür batma oluyor kuzum rahim büyüyor galiba ondandır diyorum ama bıgün kasık agrım var kanama alanı geçmedimi acaba diye düşündüm şimdi bende bugün dolandım biraz uzanıyorum şimdi çok fark ediyor
Göreceksin canım merak etmeee :)Kızlar ben çok heyecanlıyım elim ayağım birbirine dolanmaya başladı yarına yaklaştıkça. Görürüz dimi keseyiKafamın içindeki sesler başladılar yine.
Bende süpürge tuttum içim rahat etmedi ev batmıştı çocuklardan ama ağrım oldu çok geri kalanı yapamadım uzanıyorum bende geçer umarımBende iki gündür batma oluyor kuzum rahim büyüyor galiba ondandır diyorum ama bıgün kasık agrım var kanama alanı geçmedimi acaba diye düşündüm şimdi bende bugün dolandım biraz uzanıyorum şimdi çok fark ediyor
Yaa nasil anliyorsunuz :) biZede anlatir misinizMaşallah teyzesi yer onu ogluş geliyor kuzum
4 agustos son adet canım ben adete 9 gün kala ögrenmiştim. Yumurtlamanın 10. Günü. Benim iki yumurta vardı ya ikinic tuttugu için adetimi doktor 4 gün ileri attı. Pazartesi tam 5 haftalıksın dediBence yarın 5+6 yım kuzum sen nasıl 5+6 sın benden önce öğrenmiştin kuzum sen yanlış mı hatırlıyorum
Plesentası ve bebegin konumundan canım sanada tahmin yaparız inşallahYaa nasil anliyorsunuz :) biZede anlatir misiniz
Hıııı anladım şimdi kuzum aynıyız o zaman seninle gün gün4 agustos son adet canım ben adete 9 gün kala ögrenmiştim. Yumurtlamanın 10. Günü. Benim iki yumurta vardı ya ikinic tuttugu için adetimi doktor 4 gün ileri attı. Pazartesi tam 5 haftalıksın dedi
Banada saglık ocagı sadece idrar testi yaptı ama bi sorun var mı bilmiyorum kuzumHıııı anladım şimdi kuzum aynıyız o zaman seninle gün günpazartesi bende devletteki doktoruma gidicem 26sında da özeldeki doktor çağırdı bakalım merak ediyorum bana herhangi bi test yapılmadı siz testlerden bahsediyorsunuz da sağlık ocağımı yaptırdı anlamadım ben
Bunlar yapılmış bana bir sorun var mı bilmiyorumHıııı anladım şimdi kuzum aynıyız o zaman seninle gün günpazartesi bende devletteki doktoruma gidicem 26sında da özeldeki doktor çağırdı bakalım merak ediyorum bana herhangi bi test yapılmadı siz testlerden bahsediyorsunuz da sağlık ocağımı yaptırdı anlamadım ben