2014 de bi arkadas vardı nub a göre cinsiyet soyluyordu 11 veya 12 hafta olması lazım.Arkadaşımızın attığı görüntüde bebek yok ya ondan anlamadım kafam karıştı kuzum
Ay niye şaşırıyosam ben de öyleyim foto çekmediğim için görmezden geliyorum kendimiYaa dünün fotosu.bi sisiyorr bi iniyordun 6 aylik gibiydim.bugun 3 aylik gibiyim.suanki halim bu..
Maşallah maşallah hadi inşallah canım 10 gün geçmez şimdi beni de iki hafta sonra çağırdı daha 26sında gidicem 12 gün var daha geçmiyor zamanBir güzel haberde benden o halde.
Minigime Merhaba deyin teyzeleri.
Hamdolsun kesemizi gördük.
Rabbim miniğimin doğumuna da şahit olmayı nasip etsin.
Hepimiz için herşey yolunda gitsin inşallah.
10 gün sonra Kalp için gel dedi.
Bakalım 10 gün nasıl geçecek.
Oyy maşallah size maşallahh darısı da kalp atışına olsun inşallahBir güzel haberde benden o halde.
Gercekten cok uzun süreler. Aylar gibi gelecekMaşallah maşallah hadi inşallah canım 10 gün geçmez şimdi beni de iki hafta sonra çağırdı daha 26sında gidicem 12 gün var daha geçmiyor zaman
Canım kaç haftalıksınBir güzel haberde benden o halde.
İlk bebekten sonra daha hızlı büyüyor karın diyorlar bilmiyorum ne kadar doğru ilk bebek değildi sizinde sanırımKızlar bu karın normal mi gaz filan diyordum ama gaz problemim geçti normal de tuvalete çıkmaya başladım kabızlık da yok iki gündür karnım kocaman oldu eşim bile bugün fark etmiş şişmişsin sen bebek büyümüş diyor üzüm daha kadar dedim ne şişmesi kilo aldım desem aynı kiloyum sizde böyle misiniz
İnsallah insallah hepnbirlikte güzel günlerini görelim ufakliklarimizin.Oyy maşallah size maşallahh darısı da kalp atışına olsun inşallah♥
Bugün 5+4 deyim canım.Canım kaç haftalıksın
Amin inşallah canımGercekten cok uzun süreler. Aylar gibi gelecek
Ama napalım ya görelimde inşallah bebelerimizin başlarının ölçüsünü aldıkları zamanlarda gelir
Dördüncü bebek olucak inşallah canımİlk bebekten sonra daha hızlı büyüyor karın diyorlar bilmiyorum ne kadar doğru ilk bebek değildi sizinde sanırım
MaşallahDördüncü bebek olucak inşallah canım
Benimde 3. Zaten bi ayva göbeğim vardı şişkinlik olunca bi 5 aylık oluyorum bendeKızlar bu karın normal mi gaz filan diyordum ama gaz problemim geçti normal de tuvalete çıkmaya başladım kabızlık da yok iki gündür karnım kocaman oldu eşim bile bugün fark etmiş şişmişsin sen bebek büyümüş diyor üzüm daha kadar dedim ne şişmesi kilo aldım desem aynı kiloyum sizde böyle misiniz
Ayy hiç deme , canım isteyince yapıyorum çok halsizlik ve uyku hali oluyor çünküKızlar temizlik işlerini napıyosunuzben elimi bişeye atmak istemiyorum
YapmiyorumKızlar temizlik işlerini napıyosunuzben elimi bişeye atmak istemiyorum
bilmem ahaahhKIZ OTOMATİK TANIMLAMIS O NE OYLE SUVAŞİFA
ahhah bende aynı kiloyum ama göbeğim şişti benim de anlamadımKızlar bu karın normal mi gaz filan diyordum ama gaz problemim geçti normal de tuvalete çıkmaya başladım kabızlık da yok iki gündür karnım kocaman oldu eşim bile bugün fark etmiş şişmişsin sen bebek büyümüş diyor üzüm daha kadar dedim ne şişmesi kilo aldım desem aynı kiloyum sizde böyle misiniz