2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kizlaaaar minik kuşumun kalbini duydum çok şüküüür 😍 karından dinletti 🥰
Küçük kanama alanım varmış sabah akşam progesteron verdi, bir de kan degerlerime baktı aspirin yazdı inşallah sağlıkla devam eder 🙏
ayyyy çok sevindim darısı başımıza aşkım :)
sende hiç kanama olmuş muydu peki akıntın falan var mı bebeğim ?

slm kızlar ben de doktora gittim, bebeğin kesesini gördük. Ama kalbini duymadık. Devlet hastanesi olduğu için eski model makine muhtemelen. Kalbi sonraki haftalara kaldı.
hayatım zaten önce keseye bakıyorlar 2 hafta sonra kalp için çağırıyorlar sıkma canını

Ayy hiç deme , canım isteyince yapıyorum çok halsizlik ve uyku hali oluyor çünkü
Bende olmasa da o süpürge sırtımı ağrıtıyo yapamıyorum 3 ay dikkat ediyim diyorum kim yapcak işi gücü😅

Kizlaaaar minik kuşumun kalbini duydum çok şüküüür 😍 karından dinletti 🥰
Küçük kanama alanım varmış sabah akşam progesteron verdi, bir de kan degerlerime baktı aspirin yazdı inşallah sağlıkla devam eder 🙏
hayırlı olsun, bak içindeki şüpheler hep boş çıktı. sağlıkla kucağına al inşallah.

benim midem en su içince bylanıyor, daha saçma bir şey yaşamamıştım. Hepimize kolay gelsin 🥹
Bulantidan kendime gelemiyorum ki..zaten ise git gel canim cikiyor🥴 normalde cok enerji yuklu olurum ama son 1 haftadir bitikleri oynuyorum.. max elektrige cekerim yani.o kdr suan🥴

X