- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
Amin canım çok teşekkür ederimOy çok şükür kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım çok teşekkür ederimOy çok şükür kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allahallah kasık agrın ondanmıymış acaba. Benimde lekelenmem kesilince sevindim içte kanama alanı geçmiştir diye o zaman bende de geçmemiş olabilirŞimdi eve geldim hemen atıyorumm :)
Hayır canım hiç kanama, lekelenme vs olmadı
Evet canım kasık agrimi söyledim direkt kanama alanı yapar dediAllahallah kasık agrın ondanmıymış acaba. Benimde lekelenmem kesilince sevindim içte kanama alanı geçmiştir diye o zaman bende de geçmemiş olabilir
Aspirini neden verdi canım banada diger doktorum vermişti yeni gittgim doktor şimdilik içme gerek yok dediEvet canım kaşık agrimi söyledim direkt kanama alanı yapar dedi
Maşallah teyzesi yer onu ogluş geliyor kuzummelegim can teyzemiz bak bakalım
Aaay minnoşum erkek miii sağlıkla gelsin kuşummmMaşallah teyzesi yer onu ogluş geliyor kuzum
gözün aydın canım çok güzel ya bak biden karından duymuşsun maşallah bebişin çok güçlü ve seninle sağlıkla gelsin inş.Kizlaaaar minik kuşumun kalbini duydum çok şüküüür karından dinletti
Küçük kanama alanım varmış sabah akşam progesteron verdi, bir de kan degerlerime baktı aspirin yazdı inşallah sağlıkla devam eder
Torch testi mi ne deniyor ya toksoplazma vs testi yaptırmıştım, orada pıhtılaşmayla ilgili bir şeyi yüksek gördü o yüzdenAspirini neden verdi canım banada diger doktorum vermişti yeni gittgim doktor şimdilik içme gerek yok dedi
Amiiin canım benim çok teşekkür ederim darısı sizlere olsun inşallahgözün aydın canım çok güzel ya bak biden karından duymuşsun maşallah bebişin çok güçlü ve seninle sağlıkla gelsin inş.
Erkek annesi saglıkla gelsin inşallah. En son gittiginle haftası nasıldı ileri gitmiş mi senin hesbına göre 6+2 di galiba şimdi 6+6 yazıyorAaay minnoşum erkek miii sağlıkla gelsin kuşummm
6+6 son adet tarihime göre canım ben dr'a 6+4 hesapladım dedim o baktı sonra 6+4 dedi asistanina günü tutuyor yaniErkek annesi saglıkla gelsin inşallah. En son gittiginle haftası nasıldı ileri gitmiş mi senin hesbına göre 6+2 di galiba şimdi 6+6 yazıyor
Benim eşimin tarafı hep erkek kız olsaydı şaşırırdık zatenben demiştim oğlanlar geliyor diye melegim can
İnşallah yarın bende güzel haberlerle gelirim dua et kuzum ben son adete göre 5+6 oluyorum yarın6+6 son adet tarihime göre canım ben dr'a 6+4 hesapladım dedim o baktı sonra 6+4 dedi asistanina günü tutuyor yani
Evet geliyorrr valla sıra bendeben demiştim oğlanlar geliyor diye melegim can
İnşallah senden de güzel haber duyacağız canım şu kanama alanı biraz moralimizi bozdu gibi eşim de endiselendi aspririn progestan falan ama çoğu anne adayı kullanıyor ne yapalım yapacak bir şey yok sağlıkla tutunurlar inşallahİnşallah yarın bende güzel haberlerle gelirim dua et kuzum ben son adete göre 5+6 oluyorum yarın
ben cin takviminden bakmıştım agustosta yumurtlayanların cogu erkek görünüyor teorim ordan yoksa bildiğimden deilBenim eşimin tarafı hep erkek kız olsaydı şaşırırdık zaten
Hahahha benim teorim direkt eşimin akrabalarinda hep erkek olmasıben cin takviminden bakmıştım agustosta yumurtlayanların cogu erkek görünüyor teorim ordan yoksa bildiğimden deil
hadi bakalım senden sonra da ben geliyorum ya meloşum benim sağlık ocagı testim hala cıkmamış sen bilirsin onlar ne zaman düşüyor e nabıza kör oldum bugünEvet geliyorrr valla sıra bende