ayyyy çok sevindim darısı başımıza aşkım :)Kizlaaaar minik kuşumun kalbini duydum çok şüküüürkarından dinletti
Küçük kanama alanım varmış sabah akşam progesteron verdi, bir de kan degerlerime baktı aspirin yazdı inşallah sağlıkla devam eder
hayatım zaten önce keseye bakıyorlar 2 hafta sonra kalp için çağırıyorlar sıkma canınıslm kızlar ben de doktora gittim, bebeğin kesesini gördük. Ama kalbini duymadık. Devlet hastanesi olduğu için eski model makine muhtemelen. Kalbi sonraki haftalara kaldı.
Bilemedim mantıklı geldiMaşallahbence onla alakası olabilir ya kaslar gevşek karın alışık
Bende olmasa da o süpürge sırtımı ağrıtıyo yapamıyorum 3 ay dikkat ediyim diyorum kim yapcak işi gücüAyy hiç deme , canım isteyince yapıyorum çok halsizlik ve uyku hali oluyor çünkü
İyi iyi sevindim yanlız olmadığımaBenimde 3. Zaten bi ayva göbeğim vardı şişkinlik olunca bi 5 aylık oluyorum bendeyalnız değilsin
Maşallah kuzuma sağlıkla gelsin inşallahKizlaaaar minik kuşumun kalbini duydum çok şüküüürkarından dinletti
Küçük kanama alanım varmış sabah akşam progesteron verdi, bir de kan degerlerime baktı aspirin yazdı inşallah sağlıkla devam eder
hayatım zaten önce keseye bakıyorlar 2 hafta sonra kalp için çağırıyorlar sıkma canını
Amiin inşallah canım benim :) hayır hiç kanamam olmadı bu olabileceği anlamına geliyor mu dedim dr'a progestan ile bunu engellicez gibi bir şey dediayyyy çok sevindim darısı başımıza aşkım :)
sende hiç kanama olmuş muydu peki akıntın falan var mı bebeğim ?
Amin canım benim çok teşekkür ederimMaşallah kuzuma sağlıkla gelsin inşallah
anladım aşkım sen çok haraket etmemeye bak o zamanAmiin inşallah canım benim :) hayır hiç kanamam olmadı bu olabileceği anlamına geliyor mu dedim dr'a progestan ile bunu engellicez gibi bir şey dedi
Bulantidan kendime gelemiyorum ki..zaten ise git gel canim cikiyoren güzeli insan korkuyo hali de olmuyo
hayırlı olsun, bak içindeki şüpheler hep boş çıktı. sağlıkla kucağına al inşallah.Kizlaaaar minik kuşumun kalbini duydum çok şüküüürkarından dinletti
YaaaaKizlaaaar minik kuşumun kalbini duydum çok şüküüürkarından dinletti
Bulantidan kendime gelemiyorum ki..zaten ise git gel canim cikiyornormalde cok enerji yuklu olurum ama son 1 haftadir bitikleri oynuyorum.. max elektrige cekerim yani.o kdr suan
Batma oluyor dediğimde kanama alanı yapar demişti gerçekten çok hareket edersem batiyoranladım aşkım sen çok haraket etmemeye bak o zaman
Amiin canım çok teşekkürler darısı topikteki kalp duymayı bekleyenlerehayırlı olsun, bak içindeki şüpheler hep boş çıktı. sağlıkla kucağına al inşallah.