2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Evet işte bir tane yalan söyleyince kuyruk gibi yalanlar peş peşe oluyor bı kalp atışını duyabilelim hayırlısıyla durabilirsem 3 aydan sonra soylicem olmazsa artık soylicez mecbur

Gizlemeye o kadar alıştım ki kalp atışını duyabilsek yarın keşke, biz de ailelere bugün yarın söylemeyi düşünüyoruz arkadaşlara bir süre daha beklicem sanırım
Yarın kalp atışını duyduktan sonra söyle artık kuzum sakaldıkça insan bi tuhaf oluyor yaaa degişik hissediyorum kendimi

Gizlemeye o kadar alıştım ki kalp atışını duyabilsek yarın keşke, biz de ailelere bugün yarın söylemeyi düşünüyoruz arkadaşlara bir süre daha beklicem sanırım
Ben olaya su acidan bakiyorum.eger acımı da paylastigim biri ise acikladim.yani allah korusun kotu sonlansa zaten dertesecegim kiside o arkadasim boyle dostlarim suan biliyor hamile oldugumu..

Ben olaya su acidan bakiyorum.eger acımı da paylastigim biri ise acikladim.yani allah korusun kotu sonlansa zaten dertesecegim kiside o arkadasim boyle dostlarim suan biliyor hamile oldugumu..
Boş gebeliğimde bu şekilde paylaştık akrabalarla ama yine de üzülüyor insan, hep beraber üzülüyorsun. Aynı şekilde o zaman yakın arkadaşlarım hamile olduğumu bilmiyordu ama kürtaj olduğumu soylemistim sağ olsunlar çok destek oldular. Artık o kadar korkmaya başladım ki birine söylemeye nazar vs durumları da olabilir. Bilmiyorum çok kararsizim

Evet işte bir tane yalan söyleyince kuyruk gibi yalanlar peş peşe oluyor bı kalp atışını duyabilelim hayırlısıyla durabilirsem 3 aydan sonra soylicem olmazsa artık soylicez mecbur
Bu cumartesi de alkollü plan var mesela, ben hasta olduğum için antibiyotik kullanıyor olucam onu ona bağladık

Aynen aynen söylediğimizde o hastalıkların hepsi yalan mıydı diye trip yemeyiz inşallah
Ben annemden azar işittim tüü sana dedim idrar yollarımda enfeksiyon var çok demiştim aradıgında progeteron içtigim için uyuyordum ilaçlar uyku yapıyor dedim şimdide kayarı yedim

Selam kızlar, geceleri bazen uykudan uyandıran kasık ve bacak ağrısı yaşayan var mı? Şimdi de bacağıma ve koluma sancı giriyor, aranızda bunu yaşayan var mı?

Selam kızlar, geceleri bazen uykudan uyandıran kasık ve bacak ağrısı yaşayan var mı? Şimdi de bacağıma ve koluma sancı giriyor, aranızda bunu yaşayan var mı?
Uykumdan uyandırmiyor ama 2 gündür kasik ağrım fazla arada bacağıma vuruyor. Özellikle sol taraf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…