- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
Evet işte bir tane yalan söyleyince kuyruk gibi yalanlar peş peşe oluyorPlan olayı çok sıkıntılı. Geçtiğimiz pazar günübirlik denize gitme planı vardı sormuştum hatta size de. Bir gün öncesinden kasığım çok ağrıdı yola çıkmaya çok korktum hastayım diye yalan söyledik allah affetsiniki gündür nasıl oldun geçmiş olsun diyorlar daha da yalan söylemek zorunda kalıyorum
Yarın kalp atışını duyduktan sonra söyle artık kuzum sakaldıkça insan bi tuhaf oluyor yaaa degişik hissediyorum kendimiGizlemeye o kadar alıştım kikalp atışını duyabilsek yarın keşke, biz de ailelere bugün yarın söylemeyi düşünüyoruz arkadaşlara bir süre daha beklicem sanırım
Ben olaya su acidan bakiyorum.eger acımı da paylastigim biri ise acikladim.yani allah korusun kotu sonlansa zaten dertesecegim kiside o arkadasimGizlemeye o kadar alıştım kikalp atışını duyabilsek yarın keşke, biz de ailelere bugün yarın söylemeyi düşünüyoruz arkadaşlara bir süre daha beklicem sanırım
Boş gebeliğimde bu şekilde paylaştık akrabalarla ama yine de üzülüyor insan, hep beraber üzülüyorsun. Aynı şekilde o zaman yakın arkadaşlarım hamile olduğumu bilmiyordu ama kürtaj olduğumu soylemistim sağ olsunlar çok destek oldular. Artık o kadar korkmaya başladım ki birine söylemeye nazar vs durumları da olabilir. Bilmiyorum çok kararsizimBen olaya su acidan bakiyorum.eger acımı da paylastigim biri ise acikladim.yani allah korusun kotu sonlansa zaten dertesecegim kiside o arkadasimboyle dostlarim suan biliyor hamile oldugumu..
Bu cumartesi de alkollü plan var mesela, ben hasta olduğum için antibiyotik kullanıyor olucam onu ona bağladıkEvet işte bir tane yalan söyleyince kuyruk gibi yalanlar peş peşe oluyorbı kalp atışını duyabilelim hayırlısıyla durabilirsem 3 aydan sonra soylicem olmazsa artık soylicez mecbur
Hahahaha gerçekten öyle yaaYarın kalp atışını duyduktan sonra söyle artık kuzum sakaldıkça insan bi tuhaf oluyor yaaa degişik hissediyorum kendimi
Haahahah baksana yalanlar silsilesi arka arkaya geliyor işte böyleBu cumartesi de alkollü plan var mesela, ben hasta olduğum için antibiyotik kullanıyor olucam onu ona bağladık
Aynen aynenHaahahah baksana yalanlar silsilesi arka arkaya geliyor işte böyle
Söyleyin söyleyin sevinsinler tabi onlar daBiz de bugün yarın ailelere soylicez sanırım
Söyleyin söyleyin sevinsinler tabi onlar daBiz de bugün yarın ailelere soylicez sanırım
Evet en korktuğum kısım buAynen aynensöylediğimizde o hastalıkların hepsi yalan mıydı diye trip yemeyiz inşallah
Bakalım nereye kadar gidecekEvet en korktuğum kısım buo yüzden hiç bir şey söylemeyip gecistiriyorum
Ben annemden azar işittim tüü sana dedim idrar yollarımda enfeksiyon var çok demiştim aradıgında progeteron içtigim için uyuyordum ilaçlar uyku yapıyor dedim şimdide kayarı yedimAynen aynensöylediğimizde o hastalıkların hepsi yalan mıydı diye trip yemeyiz inşallah
Uykumdan uyandırmiyor ama 2 gündür kasik ağrım fazla arada bacağıma vuruyor. Özellikle sol tarafSelam kızlar, geceleri bazen uykudan uyandıran kasık ve bacak ağrısı yaşayan var mı? Şimdi de bacağıma ve koluma sancı giriyor, aranızda bunu yaşayan var mı?
Benim de öyle hayatımAnti CMV IgG
Anti HBs
Anti rubella IgG pozitif çıkmış bende de
Maşallah o zaman bize sapasaglamizBenim de öyle hayatım
Rubella kızamık olmalı aşımız var ondandır
Anti Hbs nin pozitif olması lazım
CMV Igg nın da pozitif olması lazım bi sıkıntı yok
Benim demirim berbatMaşallah o zaman bize sapasaglamiz
Çok önemseme bu kadar yaEvet en korktuğum kısım buo yüzden hiç bir şey söylemeyip gecistiriyorum
Aay hemen besinleri ona göre düzenlemelisinnBenim demirim berbat
50 ile 170 arasında olması lazım
Benim 19