- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
Haahhaa yine bir yalan söyleyipÇok önemseme bu kadar ya
Sana trip atan olursa önceki tecrübemde çok üzüldüğüm için doktor psikolojim için kalp atışını duyana kadar kimseye söylemiceksin dedi dersin
Trip atan olursa da halen konuşma onunla
Aşkım yalan değil ki doktorlar öyle söylüyor vallaHaahhaa yine bir yalan söyleyip
Yok ya atmazlar herhalde de ben yalan söylemekten hoşlanmıyorum hep ayağıma dolancak gibime geliyor
Zaten kalp atışına kadar drlar da hamilelik demiyorlarAşkım yalan değil ki doktorlar öyle söylüyor valla
Benimde bacak iç kısımları agrı oluyor canım iki gündür kasık agrım var ama tek taraflı batmalar oluyor. Lekelerin geçtimi canım doktora ne zaman gideceksinSelam kızlar, geceleri bazen uykudan uyandıran kasık ve bacak ağrısı yaşayan var mı? Şimdi de bacağıma ve koluma sancı giriyor, aranızda bunu yaşayan var mı?
Ayy evet bu hsonu duyucam ben inşalllaaahhZaten kalp atışına kadar drlar da hamilelik demiyorlar
Hahaahaha bizim de sonumuz böyle olcakBen annemden azar işittim tüü sana dedim idrar yollarımda enfeksiyon var çok demiştim aradıgında progeteron içtigim için uyuyordum ilaçlar uyku yapıyor dedim şimdide kayarı yedim
Kaç oluyorsun o zamanAyy evet bu hsonu duyucam ben inşalllaaahh
Şu an app 7+0 gösteriyor 7+3 herhalde dimiKaç oluyorsun o zaman
Yumurtlama gününü biliyor musunŞu an app 7+0 gösteriyor 7+3 herhalde dimi
Ama bazı applerde de 6 haftalık gösteriyor
Kafam karışık
Aramızda iki gün varmış 6+3'um ben sen 6+1 oluyorsun o zamanŞu an app 7+0 gösteriyor 7+3 herhalde dimi
Ama bazı applerde de 6 haftalık gösteriyor
Kafam karışık
Canım içini ferah tut suab hepımız netlesene kadar böyle hop ourup hop kalkacagız.dualarım seninle insallah bebişin seninledirYaa kızlar lekelenmelerim arttı acile gittim vajinal baktı fakat keseyi görmedi tekrardan kan verdim bekliyorum çok korkuyorum ya o kadar üzülüyorum ki iki defa düşük oldu beş senelik hasret bu defa bana bağışlasın Rabbim diyorum dua edin ne yapacağımı şaşırdım
Allah razı olsunCanım içini ferah tut suab hepımız netlesene kadar böyle hop ourup hop kalkacagız.dualarım seninle insallah bebişin seninledir
canım ben dun 1759 ıle göremedim.normal bir durum mu anormal bir durum mu bilmiyorum.yarın tekrar randevum var.hayırlısı ne ise o olsun.elimden duadan baska birsey gelmiyorAllah razı olsunve kese alttan beta kaç olunca görünüyor sonucum çıkmadı
Bilmiyorum ki birazda nezleyim ama geçmiş tahlillerimdede yüksekBı yara falan mı vardı vücudunda acaba, ya da soğuk algınlığı falan olunca mi çıkıyor ki