Şimdi gördüm, ne ki bu değerlerKan değerlerinin hepsine bakılmadı mı canım ? Neyse doktor söyler artık ya bişeyi merak etmiştimde
Canım onun yerine kaset test yapıp koyulaşmayı takip etsen? Boşuna kanın azalmasın bir tüp bir tüp derkenBenim beta bağımlılığımı napıcazkontrole kadar içim rahat etsin diye baktırıp duruyorum çok şükür büyüyoruz biz bebişim orda duruyo
Kandaki savunma hücreleri, benim mono oranı normal ama mono sayısı yüksek çıkmışŞimdi gördüm, ne ki bu değerler
Evet ya benimde arttı beta en son 500 dü kese de görmedik daha lekelenmem de çok Allah yardımcımız olsunGelir canım agrı regli ile hamilelik agrıları aynı korkma ben tam bat günü aşırı agrı yaşadım hemde lekelenmem oldu. Ama inşallah diz lekelenme yaşamadan stressiz bir hamilelik geçirin inşallah çok zor eli yüreginde oluyor insanın
Thread 'Gebelikte CMV Enfeksiyonu Belirtileri, Tedavisi' Gebelikte CMV Enfeksiyonu Belirtileri, TedavisiAnti CMV IgM pozitif çıkmış bu ne demek kizlar
Bı yara falan mı vardı vücudunda acaba, ya da soğuk algınlığı falan olunca mi çıkıyor kiKandaki savunma hücreleri, benim mono oranı normal ama mono sayısı yüksek çıkmış
Üniversitede yurt yemekhanesinden ötürü sanki geçirmiştim o zaman igm igg değerlerine bakılmisti ve karaciğer fonksiyonlarım onlar yüzüne çok kötü hale gelip dalagim büyümüştü 3 hafta surundum sonra geçti. Şimdi önceki yapılan test sonuçlarına bakmak istedim iç rahatlatmak için ama eskiden çıkardı e nabizda şimdi çıkmıyor sadece 1 sene aralığı çıkıyor önceki sonuclarimi nerden gorebilirim veya doktor görebilir mi acaba çok mutsuzum şuanThread 'Gebelikte CMV Enfeksiyonu Belirtileri, Tedavisi' Gebelikte CMV Enfeksiyonu Belirtileri, Tedavisi
Bir virüs canım , daha önce geçirmiş de olabilirsin
Yukarıda tarih araligi var onu seç canım. En ufak bir şeyde o pozitif çıkabiliyor diye biliyorum. Elinde yara var vs gibi durumlardaÜniversitede yurt yemekhanesinden ötürü sanki geçirmiştim o zaman igm igg değerlerine bakılmisti ve karaciğer fonksiyonlarım onlar yüzüne çok kötü hale gelip dalagim büyümüştü 3 hafta surundum sonra geçti. Şimdi önceki yapılan test sonuçlarına bakmak istedim iç rahatlatmak için ama eskiden çıkardı e nabizda şimdi çıkmıyor sadece 1 sene aralığı çıkıyor önceki sonuclarimi nerden gorebilirim veya doktor görebilir mi acaba çok mutsuzum şuan
İgg degil igm dimi? İgm icin , Toksikoloji testinde suan virus oldugu sonucu cikmis cnm.bu pozitif oldugunda avidite testi isteniyor diye biliyorum.yani bagisikliyin yuksek mi diye bakiliyor.yuksek ise sorun olmuyor. Cig et, cig sebze ve hayvan diskisindan bulasiyormus sanirim.kadinlar klubunde cok baslik var bunla alakali.bikac basliga goz at istersen.Anti CMV IgM pozitif çıkmış bu ne demek kizlar
Önceden geçirdiysen bağışıklığın oluyor bebeğe hiçbir zararı olmuyo diye biliyorum.Üniversitede yurt yemekhanesinden ötürü sanki geçirmiştim o zaman igm igg değerlerine bakılmisti ve karaciğer fonksiyonlarım onlar yüzüne çok kötü hale gelip dalagim büyümüştü 3 hafta surundum sonra geçti. Şimdi önceki yapılan test sonuçlarına bakmak istedim iç rahatlatmak için ama eskiden çıkardı e nabizda şimdi çıkmıyor sadece 1 sene aralığı çıkıyor önceki sonuclarimi nerden gorebilirim veya doktor görebilir mi acaba çok mutsuzum şuan
Toksikoloji negatif canım bu farklı igm ve iggde pozitif çıktıİgg degil igm dimi? İgm icin , Toksikoloji testinde suan virus oldugu sonucu cikmis cnm.bu pozitif oldugunda avidite testi isteniyor diye biliyorum.yani bagisikliyin yuksek mi diye bakiliyor.yuksek ise sorun olmuyor. Cig et, cig sebze ve hayvan diskisindan bulasiyormus sanirim.kadinlar klubunde cok baslik var bunla alakali.bikac basliga goz at istersen.
Emin olamıyorum ama hatirliyo gibiyim tarih aralığı yok aksi gibi e nabizda eskiden vardiÖnceden geçirdiysen bağışıklığın oluyor bebeğe hiçbir zararı olmuyo diye biliyorum.
Şuan sadece 1 sene içindeki tarih aralığını gösteriyor bende eskiden ama 2017 senesine kadar gorebiliyordumYukarıda tarih araligi var onu seç canım. En ufak bir şeyde o pozitif çıkabiliyor diye biliyorum. Elinde yara var vs gibi durumlarda
Anti demek avidite demek mis.yani bagisikligin olculmus ve yuksek cikmis..olumlu sonuc yani onun pozitif cikmasiAnti CMV IgM pozitif çıkmış bu ne demek kizlar
Hadi canimmm emin misinAnti demek avidite demek mis.yani bagisikligin olculmus ve yuksek cikmis..olumlu sonuc yani onun pozitif cikmasi
Yukarıda başlangıç ve bitiş tarihi diye Aralık var bilgisayardan girersen daha net görürsün canım. Bu arada benim söylediğim enfeksiyon olayip CRP değeriydi isimleri karistirmisim çok pardonŞuan sadece 1 sene içindeki tarih aralığını gösteriyor bende eskiden ama 2017 senesine kadar gorebiliyordum
Hadi canimmm emin misin