2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
6+0 da duymuşum ben ilk bebeğimin kalp atışını bugün 6+0 ım cumartesi doktora mı gitsem diye düşünmeye başladım normalde 22 sine aldım ilk randevuyu

Eklentiler

• IMG_5164.png
    211 KB · Görüntüleme: 71
Benim beta bağımlılığımı napıcaz kontrole kadar içim rahat etsin diye baktırıp duruyorum çok şükür büyüyoruz biz bebişim orda duruyo
Canım onun yerine kaset test yapıp koyulaşmayı takip etsen? Boşuna kanın azalmasın bir tüp bir tüp derken ben 2 güne bir test yapmaya devam ediyorum koyulaşıyor çok şükür. Kollarına da yazık not: iğneden korkan bir anne

Evet ya benimde arttı beta en son 500 dü kese de görmedik daha lekelenmem de çok Allah yardımcımız olsun

Thread 'Gebelikte CMV Enfeksiyonu Belirtileri, Tedavisi' Gebelikte CMV Enfeksiyonu Belirtileri, Tedavisi
Bir virüs canım , daha önce geçirmiş de olabilirsin
Üniversitede yurt yemekhanesinden ötürü sanki geçirmiştim o zaman igm igg değerlerine bakılmisti ve karaciğer fonksiyonlarım onlar yüzüne çok kötü hale gelip dalagim büyümüştü 3 hafta surundum sonra geçti. Şimdi önceki yapılan test sonuçlarına bakmak istedim iç rahatlatmak için ama eskiden çıkardı e nabizda şimdi çıkmıyor sadece 1 sene aralığı çıkıyor önceki sonuclarimi nerden gorebilirim veya doktor görebilir mi acaba çok mutsuzum şuan

Yukarıda tarih araligi var onu seç canım. En ufak bir şeyde o pozitif çıkabiliyor diye biliyorum. Elinde yara var vs gibi durumlarda

Anti CMV IgM pozitif çıkmış bu ne demek kizlar
İgg degil igm dimi? İgm icin , Toksikoloji testinde suan virus oldugu sonucu cikmis cnm.bu pozitif oldugunda avidite testi isteniyor diye biliyorum.yani bagisikliyin yuksek mi diye bakiliyor.yuksek ise sorun olmuyor. Cig et, cig sebze ve hayvan diskisindan bulasiyormus sanirim.kadinlar klubunde cok baslik var bunla alakali.bikac basliga goz at istersen.

Önceden geçirdiysen bağışıklığın oluyor bebeğe hiçbir zararı olmuyo diye biliyorum.

Toksikoloji negatif canım bu farklı igm ve iggde pozitif çıktı

Şuan sadece 1 sene içindeki tarih aralığını gösteriyor bende eskiden ama 2017 senesine kadar gorebiliyordum
Yukarıda başlangıç ve bitiş tarihi diye Aralık var bilgisayardan girersen daha net görürsün canım. Bu arada benim söylediğim enfeksiyon olayip CRP değeriydi isimleri karistirmisim çok pardon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…