2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Canim keske emin olsam , forumda yazilan eski basliklarsa yazilanlari okiyorum.en sagliklisi hemen doktorunu ara ve bir bilgi al.yoksa bilgi coplugu olacak maalesef🥴
Bence doğru bilgi diye düşünüyorum antikor geliştirmiş vücut yani bu virüsler daha önce vücuda girmiş ve vucut tanıyor artık antikor gelistirdigi için anti olanlarin pozitif olması olumlu bir durum

Yukarıda başlangıç ve bitiş tarihi diye Aralık var bilgisayardan girersen daha net görürsün canım. Bu arada benim söylediğim enfeksiyon olayip CRP değeriydi isimleri karistirmisim çok pardon
Screenshot_20230913_091938_Chrome.jpg
Screenshot_20230913_085145_Chrome.jpg

Sağol canım evet dediğin şekilde yaptım sonucu buldum 2019da geçirmişim doğru hatirliyomusum😅

Emin olamıyorum ama hatirliyo gibiyim tarih aralığı yok aksi gibi e nabizda eskiden vardi
Nerde yaptırmıştın canım testleri özelde mi ? Ben bağışıklığın olduğunu düşünüyorum ama doktoruna danış internette cok bilgi kirliliği var en net bilgiyi al doktorundan için rahat etsin

Nerde yaptırmıştın canım testleri özelde mi ? Ben bağışıklığın olduğunu düşünüyorum ama doktoruna danış internette cok bilgi kirliliği var en net bilgiyi al doktorundan için rahat etsin
Saglikocaginda yaptırdım ama evet geçmişte geçirmişim şimdi bulup paylaştım burda

bende internete okumuştum ıgg pozitif ise daha önce geçirilmiş demekmiş ama ıgm de ikiside pozitif çıkıyor ise suan geçiriyor olunabilir diye okudum ikiside pozitif çıktığında avidite testi istiyormuş doktor bende dün yaptırdın ıgg pozitif çıktı ıgm negatif bende bugğn sonuçları gösterecem doktora

bende internete okumuştum ıgg pozitif ise daha önce geçirilmiş demekmiş ama ıgm de ikiside pozitif çıkıyor ise suan geçiriyor olunabilir diye okudum ikiside pozitif çıktığında avidite testi istiyormuş doktor bende dün yaptırdın ıgg pozitif çıktı ıgm negatif bende bugğn sonuçları gösterecem doktora
Bende ikiside pozitif çıktı bugün öğleden sonra doktora gidicem ama ben daha önceden de geçirmişim açıkçası ne diyecek merak ediyorum.. test ver test ver bi bitmiyor ne kadar zormuş ya (kan alınmasını hiç sevmem)

Kızlar yakın arkadaşınızla paylaştiniz mi hamilelik durumunuzu? Ne zaman soylemeliyim bilmiyorum. Çocuk düşündüğümüzü biliyorlar bir kere düşük yaptığım için, şimdi de söylesem mi beklesem mi kararsız kaldım

Canım onun yerine kaset test yapıp koyulaşmayı takip etsen? Boşuna kanın azalmasın bir tüp bir tüp derken 🙈 ben 2 güne bir test yapmaya devam ediyorum koyulaşıyor çok şükür. Kollarına da yazık 😀 not: iğneden korkan bir anne 😄
Net veri görmeden içim rahat etmiyor😂 sondu zaten bebeğim cuma randevumuz var artık 😍

Kızlar yakın arkadaşınızla paylaştiniz mi hamilelik durumunuzu? Ne zaman soylemeliyim bilmiyorum. Çocuk düşündüğümüzü biliyorlar bir kere düşük yaptığım için, şimdi de söylesem mi beklesem mi kararsız kaldım
Ben kalp atışına kadar sabrediyorum. Ailelerimize dayanamadık söyledik ama arkadaşların hiçbirine söylemiyoruz

Ben kalp atışına kadar sabrediyorum. Ailelerimize dayanamadık söyledik ama arkadaşların hiçbirine söylemiyoruz
Hala hiç kimseye bir şey söylemedik, beraber plan yapcaz haliyle hamile miyim değil miyim ona göre plan degisecek ama söyleyemedim bir türlü. Ben de arkadaşlara 3 aydan önce soylemiyim diyordum ama süreç böyle nasıl ilerleyecek bilmiyorum 🤷🏼‍♀️

Ben ilk yakın iki arkadaşımla paylaştım canım ailelere 2 gün önce söyledim 🫣🫣🫣🫣

Ben söyledim canım kese gördükten sonra kuzenime de söyledim annemgiller ve eşimin ailesi biliyor ☺️

Hala hiç kimseye bir şey söylemedik, beraber plan yapcaz haliyle hamile miyim değil miyim ona göre plan degisecek ama söyleyemedim bir türlü. Ben de arkadaşlara 3 aydan önce soylemiyim diyordum ama süreç böyle nasıl ilerleyecek bilmiyorum 🤷🏼‍♀️
Plan olayı çok sıkıntılı. Geçtiğimiz pazar günübirlik denize gitme planı vardı sormuştum hatta size de. Bir gün öncesinden kasığım çok ağrıdı yola çıkmaya çok korktum hastayım diye yalan söyledik allah affetsin🤭 iki gündür nasıl oldun geçmiş olsun diyorlar daha da yalan söylemek zorunda kalıyorum

X