- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
Anti CMV IgGAnti demek avidite demek mis.yani bagisikligin olculmus ve yuksek cikmis..olumlu sonuc yani onun pozitif cikmasi
Anti HBs
Anti rubella IgG pozitif çıkmış bende de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anti CMV IgGAnti demek avidite demek mis.yani bagisikligin olculmus ve yuksek cikmis..olumlu sonuc yani onun pozitif cikmasi
Bence doğru bilgi diye düşünüyorum antikor geliştirmiş vücut yani bu virüsler daha önce vücuda girmiş ve vucut tanıyor artık antikor gelistirdigi için anti olanlarin pozitif olması olumlu bir durumCanim keske emin olsam , forumda yazilan eski basliklarsa yazilanlari okiyorum.en sagliklisi hemen doktorunu ara ve bir bilgi al.yoksa bilgi coplugu olacak maalesef
Yukarıda başlangıç ve bitiş tarihi diye Aralık var bilgisayardan girersen daha net görürsün canım. Bu arada benim söylediğim enfeksiyon olayip CRP değeriydi isimleri karistirmisim çok pardon
Nerde yaptırmıştın canım testleri özelde mi ? Ben bağışıklığın olduğunu düşünüyorum ama doktoruna danış internette cok bilgi kirliliği var en net bilgiyi al doktorundan için rahat etsinEmin olamıyorum ama hatirliyo gibiyim tarih aralığı yok aksi gibi e nabizda eskiden vardi
Canım netten okudum kesin emin oldum vücudun oluşturuyor antikorları o yüzdenHadi canimmm emin misin
Öğleden sonra gidicem bakalım detaylı öğrenirimCanim keske emin olsam , forumda yazilan eski basliklarsa yazilanlari okiyorum.en sagliklisi hemen doktorunu ara ve bir bilgi al.yoksa bilgi coplugu olacak maalesef
Saglikocaginda yaptırdım ama evet geçmişte geçirmişim şimdi bulup paylaştım burdaNerde yaptırmıştın canım testleri özelde mi ? Ben bağışıklığın olduğunu düşünüyorum ama doktoruna danış internette cok bilgi kirliliği var en net bilgiyi al doktorundan için rahat etsin
Bizide haberdat et canim.saglikla insallahÖğleden sonra gidicem bakalım detaylı öğrenirim
Saglikocaginda yaptırdım ama evet geçmişte geçirmişim şimdi bulup paylaştım burda
Bende ikiside pozitif çıktı bugün öğleden sonra doktora gidicem ama ben daha önceden de geçirmişim açıkçası ne diyecek merak ediyorum.. test ver test ver bi bitmiyor ne kadar zormuş ya (kan alınmasını hiç sevmem)bende internete okumuştum ıgg pozitif ise daha önce geçirilmiş demekmiş ama ıgm de ikiside pozitif çıkıyor ise suan geçiriyor olunabilir diye okudum ikiside pozitif çıktığında avidite testi istiyormuş doktor bende dün yaptırdın ıgg pozitif çıktı ıgm negatif bende bugğn sonuçları gösterecem doktora
Net veri görmeden içim rahat etmiyor sondu zaten bebeğim cuma randevumuz var artıkCanım onun yerine kaset test yapıp koyulaşmayı takip etsen? Boşuna kanın azalmasın bir tüp bir tüp derken ben 2 güne bir test yapmaya devam ediyorum koyulaşıyor çok şükür. Kollarına da yazık not: iğneden korkan bir anne
Ben kalp atışına kadar sabrediyorum. Ailelerimize dayanamadık söyledik ama arkadaşların hiçbirine söylemiyoruzKızlar yakın arkadaşınızla paylaştiniz mi hamilelik durumunuzu? Ne zaman soylemeliyim bilmiyorum. Çocuk düşündüğümüzü biliyorlar bir kere düşük yaptığım için, şimdi de söylesem mi beklesem mi kararsız kaldım
Hala hiç kimseye bir şey söylemedik, beraber plan yapcaz haliyle hamile miyim değil miyim ona göre plan degisecek ama söyleyemedim bir türlü. Ben de arkadaşlara 3 aydan önce soylemiyim diyordum ama süreç böyle nasıl ilerleyecek bilmiyorumBen kalp atışına kadar sabrediyorum. Ailelerimize dayanamadık söyledik ama arkadaşların hiçbirine söylemiyoruz
Ben ilk yakın iki arkadaşımla paylaştım canım ailelere 2 gün önce söyledimKızlar yakın arkadaşınızla paylaştiniz mi hamilelik durumunuzu? Ne zaman soylemeliyim bilmiyorum. Çocuk düşündüğümüzü biliyorlar bir kere düşük yaptığım için, şimdi de söylesem mi beklesem mi kararsız kaldım
Ben söyledim canım kese gördükten sonra kuzenime de söyledim annemgiller ve eşimin ailesi biliyorKızlar yakın arkadaşınızla paylaştiniz mi hamilelik durumunuzu? Ne zaman soylemeliyim bilmiyorum. Çocuk düşündüğümüzü biliyorlar bir kere düşük yaptığım için, şimdi de söylesem mi beklesem mi kararsız kaldım
Plan olayı çok sıkıntılı. Geçtiğimiz pazar günübirlik denize gitme planı vardı sormuştum hatta size de. Bir gün öncesinden kasığım çok ağrıdı yola çıkmaya çok korktum hastayım diye yalan söyledik allah affetsin iki gündür nasıl oldun geçmiş olsun diyorlar daha da yalan söylemek zorunda kalıyorumHala hiç kimseye bir şey söylemedik, beraber plan yapcaz haliyle hamile miyim değil miyim ona göre plan degisecek ama söyleyemedim bir türlü. Ben de arkadaşlara 3 aydan önce soylemiyim diyordum ama süreç böyle nasıl ilerleyecek bilmiyorum
Gizlemeye o kadar alıştım ki kalp atışını duyabilsek yarın keşke, biz de ailelere bugün yarın söylemeyi düşünüyoruz arkadaşlara bir süre daha beklicem sanırımBen ilk yakın iki arkadaşımla paylaştım canım ailelere 2 gün önce söyledim
Biz de bugün yarın ailelere soylicez sanırımBen söyledim canım kese gördükten sonra kuzenime de söyledim annemgiller ve eşimin ailesi biliyor