2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kizlar merhaba.kontrolden geldim malesef keseyi göremedik alttan muayene oldu küçük birsey var ama kese diyemem dedi doktor.tekrar beta aldi 2 saatw çıkacak.duaniza talibim.Sat a göre 5+4 niye gorunmuyor beta bugun 2000 lerde olması gerekiyor.yinede olma ihtimali var değil mi?
Bugün instagramda bi doktor takip ediyordum story paylaşmış beta değerleri ile ilgili ve beta 3500 olduğunda keseyi görebiliyoruz diyordu video silinmediyse doktorun sayfasının ismi drburakhazine

spor yapmamız lazım kızlar, istanbuşda ümraniye bölgesinde hamile yogası araştırıyorum. bilen benimle paylaşabilir mi?

Bugün instagramda bi doktor takip ediyordum story paylaşmış beta değerleri ile ilgili ve beta 3500 olduğunda keseyi görebiliyoruz diyordu video silinmediyse doktorun sayfasının ismi drburakhazine
Canim simdi test sonucum cikti 1789 görünmemesi normal herhalde.bi önceki sonucuma göre 2 kat olmamı %82 gibi birsey.persembe çağırdı. Var diyemem dedi perşembe günü bakariz dedi son 3 testim görseli yükledim.

Eklentiler

• 16945078993156296634131958675332.jpg
    16945078993156296634131958675332.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 44
Canim simdi test sonucum cikti 1789 görünmemesi normal herhalde.bi önceki sonucuma göre 2 kat olmamı %82 gibi birsey.persembe çağırdı. Var diyemem dedi perşembe günü bakariz dedi son 3 testim görseli yükledim.
Maşallah canım dedigim sayfaya bak instagramda ve gozukmemesinin çok normal olduğunu anlarsin🥰

Alttan muayene çok acıyor mu? Bende vajinismus geçmişi olduğu için ömrümde hiç alttan muayene olamadım. Bugün doktor bakacaktı ama yine panik atak oldum baktıramadım. 😔 sağolsun ısrar etmedi anladı beni ama bakmamız lazım bunu aşman gerek dedi
Bende de vajinismus sorunu vardı hayatım telaş yapma sadece huylanıyorsun bir şey olmuyor acı falan yok kasma kendini :) küçük bi şey o alet :)

Günaydın kızlaar,
Bugün toksoplazma vs için kan verdim eski anılarım depreşti resmen 🥺 daha önce de bu testleri vermeye gittiğimde betaya bakıldığı için anlamıştım yanlış bir şeyler olduğunu, şimdi de çok korkuyorum. Sakin sakin gün sayıyordum ama bugün travmam tetiklendi kan verince resmen 🥺
Dualarımız seninle kuzum ne zaman çıkıcak sonuçlar 💙

Günaydın kızlaar,
Bugün toksoplazma vs için kan verdim eski anılarım depreşti resmen 🥺 daha önce de bu testleri vermeye gittiğimde betaya bakıldığı için anlamıştım yanlış bir şeyler olduğunu, şimdi de çok korkuyorum. Sakin sakin gün sayıyordum ama bugün travmam tetiklendi kan verince resmen 🥺
Bu sefer daha önceki gibi olmayacak iyi düşün lütfen bebeğim🙏🏻 her şey yolunda gidecek inşallah😍

Günaydın kızlaar,
Aaaaa hayatım bozmuyoruz moralimizi ben de taptırdım o testleri sonuçlandığında yolla karşılaştıralım 😂

Bugün öğlen çıkar da beta bakmamistir muhtemelen ben de özellikle söylemedim. Önceki durumum biraz tesadüfi olmuştu
Hersey yolundadır sen gönlünü ferah tut ne dıyoruz olumlu düsünelım ki hersey güzel olsun gerçekten pozitif olmanın fazlasıyla faydası oluyor 🦋💙

Gayet normal🥰 tam iki katina gerek yok yuzde 66 yeterli artis icin.

Aaaaa hayatım bozmuyoruz moralimizi ben de taptırdım o testleri sonuçlandığında yolla karşılaştıralım 😂
Canım benim sorunum testlerle degil😅 önceki boş gebeliğimde toksoplazma testi yaptirdigimda betama da bakmış Dr tesadüf görmüştüm değer 2900 kusurdu ve çok düşük geldi o haftasonu kalp atışına gidecektim haftanın başında böyleydi. Akşamına Dr bulmuştum kesen bozuk dedi ve kanamam başladı. Kalp atışı duyacağım zaman da kürtaj olmuştum. Bugün bu testi vermeye gidince eski anılarım bir anda ortyaa çıktı bugüne kadar iyiydim aslında ama bugün çok moralim bozuldu 🥺🥺

Amiin inşallah canım benim 🙏 her şey güzel ilerlesin bu sefer inşallah 🙏
Annelik gerçekten daha kucağa bile almadan başlıyor evhamlarla korkularla. Bu duygular hayatımızın geri kalanında hep olacak artık. Bizim yapmamız gerekense iyi düşünüp pozitif olmak😍
Bir de kuzum doktor mu istiyor bu testleri belli bir haftada mı istiyorlar? Gebelik rutini dedikleri kan tahlilleri de varmış onları da yaptırdın mı benim hiçbir bilgim yok bu konularda

X