• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Ya arkadaşlar bebeğimin çenesi kırmızı ve isilik gibi. Gıda alerjisi diye son verdiğim gıdaları kestim iyileşme ne zaman olur? Değilse ıslak mendil olabilir diye düşündüm onu da bıraktım, pamuk ıslatıp onunla siliyorum. Birde salya olayı var. Çeşme gibi dalgası akıyor :( yoğun nemlendirme de yapıyorum

Ya arkadaşlar bebeğimin çenesi kırmızı ve isilik gibi. Gıda alerjisi diye son verdiğim gıdaları kestim iyileşme ne zaman olur? Değilse ıslak mendil olabilir diye düşündüm onu da bıraktım, pamuk ıslatıp onunla siliyorum. Birde salya olayı var. Çeşme gibi dalgası akıyor :KK43: yoğun nemlendirme de yapıyorum
Diştendir diye düşünüyorum. Ben haftalardır çekiyorum. Anne sütünü dahi kestim. Azalır gibi oldu sonra yine başladı. En sonunda diş diye karar verdim. 😄

Kızlar bu ayrılık kaygısı yaşanılan dönemde bebişler memeye daha düşkün oldu mu sizde de? Ek gıda asla yemek istemiyor sürekli meme istiyor hatta bir kere dillendi meme dedi djdjd ki ek gıdayı güzel yese doyduğuna emin olsam bile sonrasında hemen emmek istiyor. Artık sütüm yetmiyor bu süreç geçici mi acaba :(

Kızlar bebeğim şunu yapıyor dediğiniz bir şeyler var mı?(her bebeğin yapamayacağı-örneğin yürüyor vb gibi ) gidişatlara bakalım 😂

Kızlar bu ayrılık kaygısı yaşanılan dönemde bebişler memeye daha düşkün oldu mu sizde de? Ek gıda asla yemek istemiyor sürekli meme istiyor hatta bir kere dillendi meme dedi djdjd ki ek gıdayı güzel yese doyduğuna emin olsam bile sonrasında hemen emmek istiyor. Artık sütüm yetmiyor bu süreç geçici mi acaba :KK43:
Bizimkiler tam tersine biberonu reddediyorlar. Dişten dolayı rahatsız olabiliyorlarmış. Bir şey yedirmek için 40 takla atıyoruz 😄 Sizin bebiş de belki memede rahatlıyordur

Kızlar bu ayrılık kaygısı yaşanılan dönemde bebişler memeye daha düşkün oldu mu sizde de? Ek gıda asla yemek istemiyor sürekli meme istiyor hatta bir kere dillendi meme dedi djdjd ki ek gıdayı güzel yese doyduğuna emin olsam bile sonrasında hemen emmek istiyor. Artık sütüm yetmiyor bu süreç geçici mi acaba :KK43:
İştah azalması bizde de var. Ben bugün sadece iki çay kaşığı kayısı püresi yedirdim. Başka bir şey yemedi. Bol bol emzirdim

Kızlar bebeğim şunu yapıyor dediğiniz bir şeyler var mı?(her bebeğin yapamayacağı-örneğin yürüyor vb gibi ) gidişatlara bakalım 😂
Valla benim bebeğim sadece desteksiz güzel oturuyor 😅 henüz emekleyemiyor sürünüyor çok az, sanki geri geri gidiyor. Birde kafa sallama ve kolları çırpma hareketi var. Özellikle mama sandalyesinde otururken kolları bu benzinliklerde olan hava balonlarının kollarına benziyor 😅 dedede, babababa, anne, nennnene ve meme-mama, eda ada sesleri çıkartıyor. İsmine bazen tepki veriyor, genelde sesime dönüp bakıyor.

Benimki 7 ay 16 günlük. 1 buçuk aydır desteksiz oturuyor, emekliyor, 1 aydır ayağa kalkıyor(bir yerlerden tutunarak kendi başına), 2-3 gündür de sıralamaya başladı yavaştan. Elleriyle davul çalar gibi ses çıkaran şeylere vuruyor ayırt edip. Pek babildama yok görece sessiz bir bebek sanırım gün içinde 2-3 kez ses çıkardığı bağırdığı oluyor ama baba-dede gibi tekrar eden heceler çıkarmıyor hiç. İsmine bakıyor sanırım ya tam emin değilim. Alkış yapıyor bazen ama bilinçli olmayabilir denk geliyor da olabilir

Benimki 7 ay 16 günlük. 1 buçuk aydır desteksiz oturuyor, emekliyor, 1 aydır ayağa kalkıyor(bir yerlerden tutunarak kendi başına), 2-3 gündür de sıralamaya başladı yavaştan. Elleriyle davul çalar gibi ses çıkaran şeylere vuruyor ayırt edip. Pek babildama yok görece sessiz bir bebek sanırım gün içinde 2-3 kez ses çıkardığı bağırdığı oluyor ama baba-dede gibi tekrar eden heceler çıkarmıyor hiç. İsmine bakıyor sanırım ya tam emin değilim. Alkış yapıyor bazen ama bilinçli olmayabilir denk geliyor da olabilir
Seninki ayaklanıp gidiyor hemen acelen nee oğlumun adaşı

Benim ki bu hafta sürekli kendini atıp duruyor uykusu olduğu halde annelik çok zor. Sanki karşımda büyük biri varmış gibi kalk o zaman uyumayacaksan diyorum 😂😂😂
Aynı cümle 😀 ve dahası lckcmskckc bazen sinirleniyorum ya ve belli ediyorum sonra içime dert oluyo. Sanırım belli etmemek lazım, ses tonumdan anlıyo

Ya arkadaşlar bebeğimin çenesi kırmızı ve isilik gibi. Gıda alerjisi diye son verdiğim gıdaları kestim iyileşme ne zaman olur? Değilse ıslak mendil olabilir diye düşündüm onu da bıraktım, pamuk ıslatıp onunla siliyorum. Birde salya olayı var. Çeşme gibi dalgası akıyor :( yoğun nemlendirme de yapıyorum
Benimki de aynı, salyasından büyük ihtimalle. Geçmiyo çünkü krem sürmeyi deneyecem birazdan uyurken

Valla benim bebeğim sadece desteksiz güzel oturuyor 😅 henüz emekleyemiyor sürünüyor çok az, sanki geri geri gidiyor. Birde kafa sallama ve kolları çırpma hareketi var. Özellikle mama sandalyesinde otururken kolları bu benzinliklerde olan hava balonlarının kollarına benziyor 😅 dedede, babababa, anne, nennnene ve meme-mama, eda ada sesleri çıkartıyor. İsmine bazen tepki veriyor, genelde sesime dönüp bakıyor.
Maşallahhhhh 🪬🙏🏻🌸 benimki de bunları yapıyor dedede demiyor henüz ama bolca anlamsız konuşmalarımız mevcut 😂

Maşallaaah 🪬🌸🤍 ben nerdeyse 3 aylıktan beri ellerinden ttuutuğumda kendini kaldırıyor ayakları basılı duruyor koltuk kenarında da bıraktığımda duruyor biraz ama devamı yok henüz 😅

Bizim kız tembel, ağırlığını hiç yere vermiyor bile. Hala tam olarak desteksiz oturamıyor, oturmayı hiç sevmiyor kendisini arkaya atıp yere inmeye çalışıyor. Güzel sürünüyor, güzel ağlıyor djdjd ve babıldaması var anne baba abaaa genelde memeeee🤣 şeklinde.7,5 aylığız bizde

7 ay 3 haftalik, hala desteksiz oturmuyor yani kisa sure oturup atiyor kendini, doktoru kilodan dolayi tasiyamiyodur normal demisti. Kalkip emekliyor ama surunmeyi daha cok seviyor bi sure sonra surunmeye geciyor ve oyle bi surunme ki surekli kosturuyorum evde yetismek icin😀 Dans oglum diyince dansi var asagi yukari yana sallanarak dans ediyor😀 El salliyor, alkis yapiyor. Ismine artik her seferinde tepki veriyor ve gun boyunca durdugu saniye yok her yere tirmaniyor ve surekli konusuyor baba dede bana ene diyor bi de gel gel ver filan var.Yatagina, bana tutunup kalkiyor. Dislerimizde ust 2 cikti simdi alttan bi tanesi gelmek uzere.

Back