• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Kızlar 7+5 teyim 4-5 gündür hiç bir şey yiyemiyorm Kokulardan tiksiniyorm suyum tadı bile çok kötü.Yemklern tadı değişmiş saman gibi.Benim gibi olan var mı ya.Varsa ne kullandınz.
Doktorum bana premesis plus diye bi takviye verdi, içinde zencefil, folat, b1, b12 ve b6 var. Sabah akşam tok karna alıyorum. Kalkar kalkmaz bi şeyler yiyip almak iyi geldi bana. B6’nın bulantıya iyi geldiği söyleniyo. Ağzımın tadı hala kötü ama en azından bi şeyler yiyebiliyorum, istersen bi danış doktoruna.

evet ben de Antalya için ortalama 90-100 gibi bir şey tutacağını öğrendim ve şok oldum. özel sigortam vardı zaten ama teminatı sadece 60 bin lira 😅 şimdi ocak ayında teminatını yükselteceğim, inşallah yeter 😬,

yani kızım daha 4 sene önce doğdu ve o zaman 5 bin liraydı diye hatırlyıorum ben doğum ücreti. özel sigortam karşılamıştı sorunsuz şekilde. 4 senede nasıl 20 katına çıktı hayretler içerisindeyim
Ben de antalyadayım şuan 😊 normalde farklı şehirde yaşıyorum iş dolayısıyla buradayız yaza kadar. Doğuma tekrar kendi şehrime döneceğim. Hangi hastaneye gidiyorsun kontrollere?
Ben medikalparka gidiyorum sigortam orayı karşılıyor diye ancak Vitali mi ne var burda orası karşılasa oraya giderdim. Hem bana aşırı yakın 1-1.5 km falan var arada. Medikal için baya yollara düşüyoruz yarım saat kadar

Kızlar 8 haftadayım özellikle geceleri mide ekşimesi yanması yaşıyorum uykularım kaçıyor sürekli bastırması için ufak şeyler yiyorum sizin böyle birşeyiniz var mı acaba.🥹
Ne yesem çıkarıyorum aç kalsam bunalıyorum çaresiz bekliyorum geçmesini. Galeta ve kızarmış ekmek iyi geliyordu. Artık o da durmuyor midede. Aç kalınca yanma oluyor süt iyi geliyordu artık o da kesmiyor. Allah kolaylık versin hepimize

Ne yesem çıkarıyorum aç kalsam bunalıyorum çaresiz bekliyorum geçmesini. Galeta ve kızarmış ekmek iyi geliyordu. Artık o da durmuyor midede. Aç kalınca yanma oluyor süt iyi geliyordu artık o da kesmiyor. Allah kolaylık versin hepimize
Ya bende ne yesem mideme oturuyorum. İştahla oturduğum sofradan birşey yiyemeden kalkıyorum:) gece de başlıyor midem yanmaya küçük elma minik mus falan yiyip halletmeye çalışıyorum ama gitmiyor gibi

Ya bende ne yesem mideme oturuyorum. İştahla oturduğum sofradan birşey yiyemeden kalkıyorum:) gece de başlıyor midem yanmaya küçük elma minik mus falan yiyip halletmeye çalışıyorum ama gitmiyor gibi
Ben mide yanmasına beyaz leblebi ile çözüm buldum tavsiye ederim bana iyi geldi

Doktorunuzu değiştirin kesinlikle suratsız doktorlarla bu süreç ilerlemez sizi rahatlacak bir doktorla devam etseniz daha iyi olur
Tekrr ona gitcem ölçüm dogru ciksin diye makina değişmiyim tekrar dedim. Ama zaten perinatolojiye sevk olcm oyuzden ona devam etmicem nasilsa

Katılıyorum doktor çok önemli. Benim doktorum o kadar babacan ki.. o kadar zorlu süreçlerden geçtim ve hep yanımdaydı. Ayrıca wp den her istediğimde yazıyorum cevaplıyor Allah razı olsun.
Aynen Dr her bakımdan cok önemli psikoloji bu donemde cok bozuk oluyor ozellikle benim gibi dusukleri olanlar icin boylede drlar olunca insanin modu tamamen düşüyor neyseki perinatolojiye sevk olcam 12. Haftada oyuzden bunu birkez daha gorucem nasılsa, dahada tercih etmem.

Ben de antalyadayım şuan 😊 normalde farklı şehirde yaşıyorum iş dolayısıyla buradayız yaza kadar. Doğuma tekrar kendi şehrime döneceğim. Hangi hastaneye gidiyorsun kontrollere?
Ben medikalparka gidiyorum sigortam orayı karşılıyor diye ancak Vitali mi ne var burda orası karşılasa oraya giderdim. Hem bana aşırı yakın 1-1.5 km falan var arada. Medikal için baya yollara düşüyoruz yarım saat kadar
ben kızımın doğumunu medikalde yapmıştım, memnundum oradan. oradaki doktorum şimdi ayrıldı kendi kliniğini açtı, o yüzden ayrı kliniğe gidiyorum yani ben :) ama medikalin doktorları gayet iyidir. yenidoğan katı da çok ilgililer

Yaaa bnde ise yaradı baya,çok kullanan duymadm yeni bi ilaç galiba ondan sorayım dedim.Gece yatmadn kullandm ben etkisini gordm
Etkisini gördüysen ne güzel kuzucum devam et 😍 bana kendi doktorum prilam önermişti. Farklı vi doktor da pirizin yazmıştı. Pirizinle başladım ama asla fayda etmeyince pirilama geçtim mecburen. Herkesin şifası başka 😍

Etkisini gördüysen ne güzel kuzucum devam et 😍 bana kendi doktorum prilam önermişti. Farklı vi doktor da pirizin yazmıştı. Pirizinle başladım ama asla fayda etmeyince pirilama geçtim mecburen. Herkesin şifası başka 😍
Öyle canım,hepimz iyi olalım da gerisi mühim degl🥰

Kızlar 8 haftadayım özellikle geceleri mide ekşimesi yanması yaşıyorum uykularım kaçıyor sürekli bastırması için ufak şeyler yiyorum sizin böyle birşeyiniz var mı acaba.🥹
Benim de 6-7. Haftalarda oldu, midem eksidi ve geceleri hep cok aciktim. Suan 10 dayim bunlar yok ama 8,9,10 da da karnim davul gibi sis

Eşim fetal dnaya yanaşmıyor ya bir sorun yoksa gerek yok diye düşünüyor, bende sorun olduğundan değil içim rahat etmesi için istiyorum bakalım 🙂

Back