- 8 Ocak 2023
- 216
- 75
- 32
Teşekkürler... Yok şükür alnında minnacık bi renk değişimi oldu sadeceGeçmiş olsun ciddi bir şey yok inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler... Yok şükür alnında minnacık bi renk değişimi oldu sadeceGeçmiş olsun ciddi bir şey yok inşallah
Anne diyor muuuğğ, maşallahBizim kız tembel, ağırlığını hiç yere vermiyor bile. Hala tam olarak desteksiz oturamıyor, oturmayı hiç sevmiyor kendisini arkaya atıp yere inmeye çalışıyor. Güzel sürünüyor, güzel ağlıyor djdjd ve babıldaması var anne baba abaaa genelde memeeee şeklinde.7,5 aylığız bizde
Benimkiler baya bir süredir sıralama yapıyor, kalkıp tutunarak yürüyorlar. Koltuk altlarından tutuldugunda da hemen yürümeye çalışıyorlar.Kızlar bebeğim şunu yapıyor dediğiniz bir şeyler var mı?(her bebeğin yapamayacağı-örneğin yürüyor vb gibi ) gidişatlara bakalım
O kadar bana düşkün ki ilk anne kelimesini kullandı. Ayrılık kaygısının nirvana dönemindeyizAnne diyor muuuğğ, maşallah
benimki daha yurumuyor ama tutunup kalktiginda parmak ucunda benimde dikkatimi cekiyor ne yurutec ne o icine koyup zipladiklari seyden hic birini kullanmadimBenimkiler baya bir süredir sıralama yapıyor, kalkıp tutunarak yürüyorlar. Koltuk altlarından tutuldugunda da hemen yürümeye çalışıyorlar.
Fakat yürüteç vs kullanmamamıza rağmen parmak uçlarındalar. Bu durum biraz düşündürüyor beni.
Anne, baba bugün ilk defa bi tanesi gel kelimesini kullandı.
Bende bugün biraz kollarından tutup ayaklarının üzerine bastırmaya çalıştım. Ayakları yere değer değmez parmak ucunda duruyor sanırım böyle böyle öğreniyorlarbenimki daha yurumuyor ama tutunup kalktiginda parmak ucunda benimde dikkatimi cekiyor ne yurutec ne o icine koyup zipladiklari seyden hic birini kullanmadim
Ayrılık kaygısı bende de çok yoğun. Ben 2 ocakta işe başlayacağım bakalım neler olacakO kadar bana düşkün ki ilk anne kelimesini kullandı. Ayrılık kaygısının nirvana dönemindeyiz
Benimkiler de parmak ucunda duruyorlardı ama tırmanma pratiği yaptıkça daha fazla basmaya başladılar. Yalnız bizde ağlayarak istediğini yaptırma huyu çıktı. Çooook zorlanıyorum.Benimkiler baya bir süredir sıralama yapıyor, kalkıp tutunarak yürüyorlar. Koltuk altlarından tutuldugunda da hemen yürümeye çalışıyorlar.
Fakat yürüteç vs kullanmamamıza rağmen parmak uçlarındalar. Bu durum biraz düşündürüyor beni.
Anne, baba bugün ilk defa bi tanesi gel kelimesini kullandı.
Tırmanmayı da kendileri yapıyorlar tutunup kalkabiliyorlar yine de kendim yaptırmam gerekir mi ki?Benimkiler de parmak ucunda duruyorlardı ama tırmanma pratiği yaptıkça daha fazla basmaya başladılar. Yalnız bizde ağlayarak istediğini yaptırma huyu çıktı. Çooook zorlanıyorum.
Fazla mi yiyor acaba onun etkisi olabilir mi ?Kızlar ya oğlum 5 gündür kaka yapmıyor ama gaz çıkartıyor. Öğünleri çok yoğun değil olabildiğince kayısı armut vs de veriyorum, ana öğün zaten anne sütü. Neden kabız oluyor böyle
Kahvaltıda max 6-7 çay kaşığı yiyor. Ara öğünde elma veya armut akşamda 6-7 çay kaşığı yiyor. Acaba fazla mı buFazla mi yiyor acaba onun etkisi olabilir mi ?
aynisini yasadim gecen hafta aglaya aglaya yapti yapinca da ve cok sertti kabak, armut, kuru incir puresi filan verdim her gun bi tanesini secip bir de ogutulmus keten tohumu ekliyodum yemeklerineKızlar ya oğlum 5 gündür kaka yapmıyor ama gaz çıkartıyor. Öğünleri çok yoğun değil olabildiğince kayısı armut vs de veriyorum, ana öğün zaten anne sütü. Neden kabız oluyor böyle
bizde de durum ayni aglamayan bebegim arkami dondugum an aglamaya basladi yani aglasin istedigini yapmiyim susar diyorum susmada yok dun aksam mesela yalnizdik arabada 10 dakika araliksiz ciglik kiyamet agladi sesi kisildi ter icinde kaldi susmadi saga cekip kucagima alana kadar ve kucagimdan inmedi mecbur 1 saat sagda bekledim emzirdim uyuttum anca uyuyinca birakabildim onda da 40 dakikalik yol boyunca konustum onunla sustugum an gozunu aciyoduBenimkiler de parmak ucunda duruyorlardı ama tırmanma pratiği yaptıkça daha fazla basmaya başladılar. Yalnız bizde ağlayarak istediğini yaptırma huyu çıktı. Çooook zorlanıyorum.