Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya sizin gazınız bebeğe geçmez ama nohutta bulunan gaz yapıcı maddeler süt yoluyla bebeğe geçer, bebeğin bağırsakları da tepki gösterebilir. Ben hep kimyon koyuyorum içine sorun yaşamadım. Benim doktorum bebeğe mercimek felan ver dedi ama çekiniyorum ben Bana bile acayip gaz yapıyor çocuk ne olur, bağırsak sistemi bana benziyor zaten
Kaç aylık bebişiniz. Biz ek gıdaya geçtik o yüzden su veriyorum ama dediğim gibi öncesinde emzik almadığı dönemde çok sağıp süt verdim çok şükür bi sıkıntı olmadı ama Dr browns kullandım biberon olarak biraz daha akışı yavaş o yüzden sıkıntı olmadığını düşünüyorum. İnşallah sizde problem yaşamazsınız
Ben muchkin in suluğu ile veriyorum artık sütü oradan su içmeyi öğrendi. Biberon kesinlikle almıyor . İşe başlayacağım mecbur bir yerden alacak sütü , suluktan içecek.
Eder eder. Yani bizde maalesef ki devam ediyor. Hangi doktora gittiysek herkesin üçüncü ayda bitiyorsa sizin dörtte beste biter gaz demişti, neredeyse 8 aylık olacaklar hala gaz sıkıntımız var prematüreliğin bir getirisi diye kabul ediyorum artık