• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Ah kuzum çok zorluyor bazen ilk haftalar ya 😔 ilaç kullanıyorsun dur muhakkak. İnşallah 12. Haftada bıçak gibi kesilir de sonrası rahat geçer hamileliğinin ❤️
4 tane alıyorum prilam günde bana mısın demiyor zofer kullandım oda etki etmedi mide de mi sıkıntı var dedik renni şurup kullandım yine aynı insan kendinden tiksinir mi başımdan tiksindim resmen kafamı yıkaya yıkaya saç derilerim kalktı devamlı kafam kokuyor gibi oluyor öğüttü geliyor baya kötüyüm 😞

Merhaba kizlar birkaç zamandır giremedim buraya bende 10 haftalık olmak üzereyim hatta içindeyim diyelim.asiri yorgun ve depresif haldeyim sürekli ağlak bir moddayim başından beri mide yanması hazımsızlık ,göğüs hassasiyeti hiç hızını kesmeden devam ediyo ve göğüslerimde damarlar çok belirginlesti uykusuzluk var ben oğlumda hiç böyle şeyler yaşamamıştım hamileligin tek belirtisi yoktu demekki her hamilelik farklıymış inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım 🙏🌸
Merhaba bende şuan sıfır belirti. doktor ölçümüne göre 7+6 yız bugün , bu hafta başlarında birkaç gün regl sancısı gibi sancılarım oldu göğüslerim hassastı epeyce, hiçbişey kalmadı şuan puff uçtu gitti sanki başka da belirtim yoktu zaten mide bulantısı vs. bazen diyorum hamile miyim ben belirti olmayınca da endişe yaratabiliyor🫣

Geçende böyle bi soru sordum cevap gelmedi kendı aranızda gruplaşma varsa yazmayalım ki anladığım kadarıyla 3-5 kişi birbirini görünce cevap veriyor burda
Eldorin Eldorin siliver canım listeden. Konuyu takipten çıkıyorum
Aaa lutfen gitme cnm ben mide bulantisi yasamadgm icin yazmadm yoksa bildiklerm olunca hep cevap veririm ♥️

Aaa lutfen gitme cnm ben mide bulantisi yasamadgm icin yazmadm yoksa bildiklerm olunca hep cevap veririm ♥️
Ya geçende 12 haftalık test le alakalı soru sordum aynı cevap yok .üstüne neler konuşuldu

Kalp atışı duyduk die eldorini etiketledım yazdım yine cevap yok eee didim o zaman gerek yok
Herhalde tanıdıklar konuşuyor birbiriyle

Baş ağrısı yaşayan var mı çatlıyor başım. Buz koydum başka ne iyi gelir ki
İki kasinizin orta baslangicina bir dkk boyunca tek parmakla masaj yapin
Saclarinizda fual kismini hafifce cekin birakin surekli ve sac derinize de tepeye ayni islemi yapin (bu bilgiyi baska yerde bulamazsin kocakari ilaci)
Benim normal bas agrilarim bole geçiyor hamilelikteki agri farkli olablr bilemicm.

Son düzenleme:
Ya geçende 12 haftalık test le alakalı soru sordum aynı cevap yok .üstüne neler konuşuldu

Kalp atışı duyduk die eldorini etiketledım yazdım yine cevap yok eee didim o zaman gerek yok
Herhalde tanıdıklar konuşuyor birbiriyle
Benimde iki uç sorum havada kaldi cnm helede daha eski haftalar pek yenilere cevap vermiordu ilk girdigimde simdi biraz daha iyi.
Bazende gormeyebiliyorlar
Eldorinde cok mesgul oldugunu yaziordu arada oyuzden bazi seyleri goremiormus yetisemiormus ama tbiki sayfa sahibi aktif olmali o ayri
Konusanla konus konusmayanla konusma cnm bosver gitmen gerekmiyor. Bende basta gidecektim ama hormonlr bole dusunduruyor :)))

Benimde iki uç sorum havada kaldi cnm helede daha eski haftalar pek yenilere cevap vermiordu ilk girdigimde simdi biraz daha iyi.
Bazende gormeyebiliyorlar
Eldorinde cok mesgul oldugunu yaziordu arada oyuzden bazi seyleri goremiormus yetisemiormus ama tbiki sayfa sahibi aktif olmali o ayri
Konusanla konus konusmayanla konusma cnm bosver gitmen gerekmiyor. Bende basta gidecektim ama hormonlr bole dusunduruyor :)))
He alıngan mı davrandın diyorsun 🤣tanımadığım insanlara nie alınayım 😂😂😂ben sadece hani bilmiyorum eğer gruplaşma varsa ortaya pata küte çıkıp durmayım die öyle gidem o zaman didim birilerinin sohbetıne çomak sokmayı sevmiyorum da yırtık çoraptan çıkar gibi

He alıngan mı davrandın diyorsun 🤣tanımadığım insanlara nie alınayım 😂😂😂ben sadece hani bilmiyorum eğer gruplaşma varsa ortaya pata küte çıkıp durmayım die öyle gidem o zaman didim birilerinin sohbetıne çomak sokmayı sevmiyorum da yırtık çoraptan çıkar gibi
Benimde sorum havada kalmisti sadece benzer sikayetleri olanlar cevap veriyor sanirsam oneri vs bisey yok

Back