Merhaba Sat 31 mayis 12 haziranda cift cizgi gordum ovu testinde canimMerhaba bende Salı gitmeyi düşünüyorum kese için sizin yumurtlama tarihiniz neydi aynı olabiliriz
Cnm bnım sat 8 haziranEvet asko hatırlıyorum seni diğer formlardan hayırlı olsun inşallah sat ne zamanben 4 Temmuz da 592 6 Temmuz da 1006 değerle netleştirdim ama kese gözükmedi daha karından baktı .. son durum böyle arada karnım ağrıyor korkuyo biraz kimyasallardan sonra ama nolcak bilmiyorum bebeği görsek rahatlıcaz bi türlü nasip olmadı.. sende son durum ne
Yok kafana före alma zaten kan testinde sonra yazar doktorun zararı yok aksine faydası var bebişin gelişimi ve tutunması içinKullanmazsam ne olur ki doktora gittiğimde gebeysem yazar zaten ben kafama göre folik ait kullanamam
Hayırlı olsun canım inşallah.grupta yeni gördüm pozitifmişinCnm bnım sat 8 haziran
Değerlerin guzel masallah formda görmüştüm, okumuştum
Korkularımız var ama hrsey olacagına varıyor bılıyosun, bnım bel ve kasık agrım var, göğüsler şiş, öncekilerde de oldugu gbi
Cnm bn kımyasallarda 50 betanın üstünü bile hiç göremedım
Sabah test yaptınmı koyulaşmayı takip etmek için?Cnm bnım sat 8 haziran
Korkularımız var ama hrsey olacagına varıyor bılıyosun, bnım bel ve kasık agrım var, göğüsler şiş, öncekilerde de oldugu gbi
Yarın akşam üstü yapıcam cnmSabah test yaptınmı koyulaşmayı takip etmek için?
İyi o zaman sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap canım.Yarın akşam üstü yapıcam cnm
Tam 2 gün geçsin aradan
Cnm kimyasalda en çok şu değere çıkar dıye bsey yokHayırlı olsun canım inşallah.grupta yeni gördüm pozitifmişinBirşey sormak istiyorum kimyasalsa gebelik beta maksimum kaçın üstüne çıkamaz.Betadan anlaşılan birşeymi yani?Ben henüz kan vermedimde düşük çıkarsa korkmalımıyım
Her sabah yapılınca koyulaşmayı tam anlayamayıp stres oluyoruzİyi o zaman sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap canım.
İn şa Allah canım.Bu gün ben yine kan vericem malum ben 4 gözle kalb atışını bekliyorum..ilkte duyamamıştım.İn şa Allah bu gün değerlerim güzel artmıştıHer sabah yapılınca koyulaşmayı tam anlayamayıp stres oluyoruz
En iyisi 2 günde 1 test yapmk
İnşallah koyulaşır
Bende aynı şekilde kuzum yükselme olmuyordu doğru düzgün bu sefer hayırlara vesile olsun inşallah ikimiz içinde senin baya belirtin var maşallahCnm bnım sat 8 haziran
Sağol canım inşallah sağlıklı gebelerizdir.Pazartesi kana gitcem bakalım.Cnm kimyasalda en çok şu değere çıkar dıye bsey yok
Kımısının 2000e cıkıp düşüyor
Kimisi 9da kalıyor
Yumurtlamanı bılıyorsan beta degerını ona göre anlayablırız
Bnım gecen ay veta 9du en fazla
Martta 23 oldu en çok
Ocakta 48 oldu en fazla
Batı geçtimi canım gelmeden mi öğrendin? Baya belirgin maşallah1 dk içinde çıktı çizgi 5 dk sonra da 2. Fotoğraftaki gibi oldu
Geçti tabiki 2 haziranda oldum genelde de 33-35 gün arasında adet oluyorumBatı geçtimi canım gelmeden mi öğrendin? Baya belirgin maşallah
çizgiler ilk 10 dakıkada cıktıysa var gibiii insallah her sabah ilk idrarla takip et mutlaka hastaneye gidene kadar çizgi koyulaşıyosa gebelik vardırMerhaba benim son adet tarihim 2 Haziran test yaptım ama silik çıktı 3 temmuzda ve 4 temmuzda yaptım sizce var mıdır gebelik pazartesiye kadar adet olmazsam kan vermeye gideceğim yorumlarınızı bekliyorum