2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Cnm bnım sat 8 haziran

Değerlerin guzel masallah formda görmüştüm, okumuştum

Korkularımız var ama hrsey olacagına varıyor bılıyosun, bnım bel ve kasık agrım var, göğüsler şiş, öncekilerde de oldugu gbi

Cnm bn kımyasallarda 50 betanın üstünü bile hiç göremedım

Kullanmazsam ne olur ki doktora gittiğimde gebeysem yazar zaten ben kafama göre folik ait kullanamam
Yok kafana före alma zaten kan testinde sonra yazar doktorun zararı yok aksine faydası var bebişin gelişimi ve tutunması için Ben aylar önce başladığımdan devam ediyorum içmeye

Kızlar selam tekrar, 2 gün önce doktor kontrolüm vardı keseyi gördük kalbi duyduk çok şükür28 mayıs sat, 5 mart tahmini doğum dedi doktorum haftaya tekrar gideceğim kontrole kısmetse daha net bişeyler söyler zannediyorum

Hayırlı olsun canım inşallah.grupta yeni gördüm pozitifmişinBirşey sormak istiyorum kimyasalsa gebelik beta maksimum kaçın üstüne çıkamaz.Betadan anlaşılan birşeymi yani?Ben henüz kan vermedimde düşük çıkarsa korkmalımıyım

Sabah test yaptınmı koyulaşmayı takip etmek için?

Cnm kimyasalda en çok şu değere çıkar dıye bsey yok
Kımısının 2000e cıkıp düşüyor
Kimisi 9da kalıyor

Yumurtlamanı bılıyorsan beta degerını ona göre anlayablırız

Bnım gecen ay veta 9du en fazla
Martta 23 oldu en çok
Ocakta 48 oldu en fazla

Her sabah yapılınca koyulaşmayı tam anlayamayıp stres oluyoruz

En iyisi 2 günde 1 test yapmk
İnşallah koyulaşır
İn şa Allah canım.Bu gün ben yine kan vericem malum ben 4 gözle kalb atışını bekliyorum..ilkte duyamamıştım.İn şa Allah bu gün değerlerim güzel artmıştı

1 dk içinde çıktı çizgi 5 dk sonra da 2. Fotoğraftaki gibi oldu

Eklentiler

• IMG_0936.jpeg
    133,1 KB · Görüntüleme: 69
  • E03C5B03-8BCA-4F9C-889C-2DE03E2EE614.jpeg
    105,9 KB · Görüntüleme: 69
Bende aynı şekilde kuzum yükselme olmuyordu doğru düzgün bu sefer hayırlara vesile olsun inşallah ikimiz içinde senin baya belirtin var maşallah

Selam kizlar herkese hayirli olsun diyim.. rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bende bugün ögrendim bati 3 gün gecti pazartesi kan vercem..

Sağol canım inşallah sağlıklı gebelerizdir.Pazartesi kana gitcem bakalım.

Kızlar
4 Temmuz 592
6 Temmuz 1006
8 Temmuz 1468
yükselme olmamış demi son iki günde korkuyorum

kızlar merhaba bugun ilk kez keseyi gördüm ben keseyi görünce doktor tekrar beta istemedi 4+6 yız bugun salı betam 1046ydı kese görünmüyordu bugune yazmıstı bugun gördük çok şükür Alalhım hepimize sağ salim gösterein inşallah

Eklentiler

• 4E7367EB-C65C-4171-A35B-6C3DDE0AF405.jpeg
    86 KB · Görüntüleme: 60
Merhaba benim son adet tarihim 2 Haziran test yaptım ama silik çıktı 3 temmuzda ve 4 temmuzda yaptım sizce var mıdır gebelik pazartesiye kadar adet olmazsam kan vermeye gideceğim yorumlarınızı bekliyorum
çizgiler ilk 10 dakıkada cıktıysa var gibiii insallah her sabah ilk idrarla takip et mutlaka hastaneye gidene kadar çizgi koyulaşıyosa gebelik vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…