Ben iki doğum yaptım hiç bulantım olmadı herkeste olacak diye bişey yok canmHerkese merhaba arkadaşlar ben 29 yaşındayım 3 kez gebelik kaybettim maalesef şimdi tekrar gebeyim fakat yine düşük olacak diye çok endişeliyim heveslenmek bile istemiyorum çok travmatik günler geçirdim 6 hafta 5 günlük şuan mide bulantılarınız ne durumda tüm gün mü sürüyor yoksa sadece sabah yada akşamları mı ara ara kesildiği oluyor mu cevaplarınız çok sevinirim
Bende dün ve önceki gün ishaldimKızlar ben her sabah karın ağrısıyla uyanıyorum tuvalete gidiyorum sürekli bi ağrı oluyo bagırsaklarım durmuyo yerinde. Sizlerde böyle bir şey var mı afedersiniz sıkışık ağrı gibi oluyo hep ishal oluyo
Evet kuzum vajinal bakalım dedi direk. Kuzum değerlerime 3 kere baktırdım güzel ilerledi daha gerek yok dendi. 172-416-1014 diye gitti. 1014 pazar günüydü. Kese boyutu normal dedi. Yolk sac olunca bebek de olur dedi polikistik olduğun için geç yumurtlama olabilir belki dediİkizlerde öyle oluyor canım hiç korkma..vajinamı baktı sana?birde değerlerin kaç sende?
Ayy şu an şu yorum bana o kadar iyi geldi ki. Doktor hemen olması lazım diye konuştubenim de yolk saç gözüktükten 1 hafta sonra bebek gözüktü hemen gözükmedi ama yolk sac varsa bebekte vardır diyorlar
Benim içim rahat sen bebişi görüceksin canım İn şa Allah çünkü benim değerlerim 4000 binden fazlaydı ben vajinal baktırdım yolk kesesi yoktu bile o zamanEvet kuzum vajinal bakalım dedi direk. Kuzum değerlerime 3 kere baktırdım güzel ilerledi daha gerek yok dendi. 172-416-1014 diye gitti. 1014 pazar günüydü. Kese boyutu normal dedi. Yolk sac olunca bebek de olur dedi polikistik olduğun için geç yumurtlama olabilir belki dedi
İnşallah kuzum ya inşallahBenim içim rahat sen bebişi görüceksin canım İn şa Allah çünkü benim değerlerim 4000 binden fazlaydı ben vajinal baktırdım yolk kesesi yoktu bile o zaman
Edek kuzum tabi hepimiz kucağımıza alırız Allahın izniyleİnşallah kuzum ya inşallahdua edelim birbirimize nolur
Amin kuzum Rabbim hiç kimseyi bu acıyla sınamasınEdek kuzum tabi hepimiz kucağımıza alırız Allahın izniyle
Çok geçmiş olsun hepimize iyiyim diye düşününDepremde bende evdeydim riskli gebeliğimden dolayı. Ve çok korktum gözlerim karardı zor durdum yıkıldım koltuğa kaldım sonrası mide bulantısı. Daha kontrole gidemedim. Umarım her şey iyidir
Benim ishalim yok ama 4 5 gündür karın ağrısı ile uyanıyorumKızlar ben her sabah karın ağrısıyla uyanıyorum tuvalete gidiyorum sürekli bi ağrı oluyo bagırsaklarım durmuyo yerinde. Sizlerde böyle bir şey var mı afedersiniz sıkışık ağrı gibi oluyo hep ishal oluyo
Yalnız değilmişim o zamanBenim ishalim yok ama 4 5 gündür karın ağrısı ile uyanıyorum
Canım çatlatma iğnesinin kaçıncı günü negatif görüp pozirfw dmdü seninAmin kuzum Rabbim hiç kimseyi bu acıyla sınamasın
Evet hepsinde vajinal bakıldıVajinal ultrasonla mı bakıldı
Kuzum benim ki normal gebelik. İlaç vs ile değilCanım çatlatma iğnesinin kaçıncı günü negatif görüp pozirfw dmdü senin
Karından görülmüyor çünkü o dediğiniz tarihlerde teşekkür ederim yanıt içinEvet hepsinde vajinal bakıldı
Ben çok araştırdım yok öyle birşey bugun doktorumada sordum 6-7. Haftalarda olusmaya başlar yolk sac dedi bebekte daha sonrasında görünür dedi, ben hatta ilk oğlumun ultrason görüntülerini buldum baktım 5+0 da kese körmüşüz, düzensiz diye 5+6 da yenıden bakılmıs istenılen boyuta cıkmıs sonrasında 7 de kalbını duymuşuz ama yıne görünen çok bişi yok susam kadar bişi 7+4 te hem bebek hem yolk kesesi beraber görünmüş hem kalbını duymusum bunların hepsi karından ultrasonda ozmnki doktorumda hiç vajınal yapmadıAyy şu an şu yorum bana o kadar iyi geldi ki. Doktor hemen olması lazım diye konuştu
Öylemi canım.Pko deyince.Bemde de pko var ondanKuzum benim ki normal gebelik. İlaç vs ile değil
Ayyy Allahım ağzından bal damlıyorBen çok araştırdım yok öyle birşey bugun doktorumada sordum 6-7. Haftalarda olusmaya başlar yolk sac dedi bebekte daha sonrasında görünür dedi, ben hatta ilk oğlumun ultrason görüntülerini buldum baktım 5+0 da kese körmüşüz, düzensiz diye 5+6 da yenıden bakılmıs istenılen boyuta cıkmıs sonrasında 7 de kalbını duymuşuz ama yıne görünen çok bişi yok susam kadar bişi 7+4 te hem bebek hem yolk kesesi beraber görünmüş hem kalbını duymusum bunların hepsi karından ultrasonda ozmnki doktorumda hiç vajınal yapmadı
Kuzum ben de tedaviye başlayacaktım regl olmayı bekliyordum olmayınca test yaptım ve hamile olduğumu öğrendimÖylemi canım.Pko deyince.Bemde de pko var ondan