2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Ben iki doğum yaptım hiç bulantım olmadı herkeste olacak diye bişey yok canm

Bende dün ve önceki gün ishaldim

İkizlerde öyle oluyor canım hiç korkma..vajinamı baktı sana?birde değerlerin kaç sende?
Evet kuzum vajinal bakalım dedi direk. Kuzum değerlerime 3 kere baktırdım güzel ilerledi daha gerek yok dendi. 172-416-1014 diye gitti. 1014 pazar günüydü. Kese boyutu normal dedi. Yolk sac olunca bebek de olur dedi polikistik olduğun için geç yumurtlama olabilir belki dedi

Benim içim rahat sen bebişi görüceksin canım İn şa Allah çünkü benim değerlerim 4000 binden fazlaydı ben vajinal baktırdım yolk kesesi yoktu bile o zaman

Benim ishalim yok ama 4 5 gündür karın ağrısı ile uyanıyorum

Ayy şu an şu yorum bana o kadar iyi geldi ki. Doktor hemen olması lazım diye konuştu
Ben çok araştırdım yok öyle birşey bugun doktorumada sordum 6-7. Haftalarda olusmaya başlar yolk sac dedi bebekte daha sonrasında görünür dedi, ben hatta ilk oğlumun ultrason görüntülerini buldum baktım 5+0 da kese körmüşüz, düzensiz diye 5+6 da yenıden bakılmıs istenılen boyuta cıkmıs sonrasında 7 de kalbını duymuşuz ama yıne görünen çok bişi yok susam kadar bişi 7+4 te hem bebek hem yolk kesesi beraber görünmüş hem kalbını duymusum bunların hepsi karından ultrasonda ozmnki doktorumda hiç vajınal yapmadı

Beta 1500 ve üstü olduğunda ultrason ile kese görünüyor. Bebek 3mm iken kalp atışı duyulabiliyor. Tabi kalp yeni oluşmaya başladığı için çok net bir ritim olmuyor. Buda 5-5.5 haftalara denk geliyor. Karından ultrasonda duyulması +1 hafta fark atıyor. Tabi cihaz iyiyse , anne zayıfsa 5.5 haftada karından da duyabilirsiniz. Kese 20mm olunca genelde bebek görünüyor. Görünmediyse 27mm olana kadar bekleniyor. Kese her gün 1-1.5 mm gibi bir büyüme gösteriyor. Tabi geç döllenme mevzusu olduğu için haftalardan çok ölçüleri dikkate almak lazım. Ve sık sık gitmek istemiyorsanız en azından 7. Haftaya kadar gitmeyip 7. Haftada gidip kalp atışını duymak daha mantıklı çünkü insan sürekli git gel stres oluyor.

Ayyy Allahım ağzından bal damlıyor umarım ben de görürüm bebeği. Gerçekten beni çok üzüyorlar bu doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…