Umarım dediğiniz gibi olurCanım ilk gebelıkte benımde böyleymış ben bugun ultrasonlarımı ınceledım hıc bırını atmadım saklamıstım, bebeği görmeden önce işte bu kesecik var başkada bişi yok yaklasık 5-6 gun sonra gıtmısım bebekte var kalp atısıda 7+4 te görmüşüm yanlıs hatırlamıyorsam
Bu görüntü çok güzel, neden endişelendin ki? 1 hafta 10 gün sonra bebek kalp atışı duyulurGörüntüsü bu şekilde. Acaba görüntü mü sıkıntılı ben anlamıyorum gerçekten yaniısrarla sordum kaç kere yani nedir diye. Kesin birşey yok belli değil cevap hep bu. Polikistik olduğunuz için geç döllenme olabilir dediEki Görüntüle 3278813
Benim tüp bebek transferim 6 TemmuzUmarım dediğiniz gibi olurinşallah benimde sağlıklı bir bebeğim olur benim sata göre 5+4. Ama benim hesaplamama göre ben 6 temmuzdaki ilişkiden hamile kaldım. Çünkü zaten az ilişki oldu. Ya 6 Temmuz ya 13 Temmuz. 13 Temmuz da mümkün değil bu tarih için
Canım doktor yolk oluşur oluşmaz bebek görmeliydik tarzı konuştu. Şu an bebek olmalıydı dedi yani. Anlamıyorum gerçektenBu görüntü çok güzel, neden endişelendin ki? 1 hafta 10 gün sonra bebek kalp atışı duyulur
Siz de durum ne kuzum? Bebeği gördün mü sen? Hangi aşamadasınBenim tüp bebek transferim 6 Temmuzaynıyız öyleyse
Benim bebek henüz görünmedi yolk sac görmek önemli dedi, 1 hafta sonra yine çağırdı kalp atışı için, vakti de böyle oluyor dedi. Yolk 5buçuk hafta civarı görünüyormuş, kalp atışı 6. Haftada. Bak aynı neredeyse bizim keseler dün gitmiştimSiz de durum ne kuzum? Bebeği gördün mü sen? Hangi aşamadasın
Bence doktoru değişmek iyi bi fikir olabilirCanım doktor yolk oluşur oluşmaz bebek görmeliydik tarzı konuştu. Şu an bebek olmalıydı dedi yani. Anlamıyorum gerçekten
Benım 27 hazıran ve 29 hazıran birliktelik tarıh leri takvımıme not alıyordum ondan emınım yanı, son adet tarihimde 17 hazıran sende yolk uda görmüş dediğin tarihe göre ozmn benim çoktan endişe etmem lazımUmarım dediğiniz gibi olurinşallah benimde sağlıklı bir bebeğim olur benim sata göre 5+4. Ama benim hesaplamama göre ben 6 temmuzdaki ilişkiden hamile kaldım. Çünkü zaten az ilişki oldu. Ya 6 Temmuz ya 13 Temmuz. 13 Temmuz da mümkün değil bu tarih için
Ölçüsünü falan da sormadım kesenin. Ama betaya göre falan uyumlu kese boyutu dedi. Kaç haftalık dedi sana peki kuzum?Benim bebek henüz görünmedi yolk sac görmek önemli dedi, 1 hafta sonra yine çağırdı kalp atışı için, vakti de böyle oluyor dedi. Yolk 5buçuk hafta civarı görünüyormuş, kalp atışı 6. Haftada. Bak aynı neredeyse bizim keseler dün gitmiştim
Yok kuzum inan ben endişe etmek istemiyorum da doktor böyle konuştu. Ben boş gebelik mi yani dedim olabilir dedi. Anlayamadım yani neden böyle dediğini sorun ne hiçbir şey anlamadımBenım 27 hazıran ve 29 hazıran birliktelik tarıh leri takvımıme not alıyordum ondan emınım yanı, son adet tarihimde 17 hazıran sende yolk uda görmüş dediğin tarihe göre ozmn benim çoktan endişe etmem lazım
Bebek boyunu ölçünce net hafta verıyorlarmış yanılma payı olmuyor olsada çok az bir pay dedi doktorumÖlçüsünü falan da sormadım kesenin. Ama betaya göre falan uyumlu kese boyutu dedi. Kaç haftalık dedi sana peki kuzum?
Amin kuzum, görmeyince de stres. Elimde olsa doktorda kalcamBen bu stresi yaşamaya korkuyorum korkudan kese görmeye doktora gidemiyorum daha. Allah yardımcımız olsun hanımlar
Anladım kuzum. Bana dedi ki polikistik olduğun için geç döllenme olabilir. Polikistik olmasan kesin Şuan bebek olmalıydıBebek boyunu ölçünce net hafta verıyorlarmış yanılma payı olmuyor olsada çok az bir pay dedi doktorum
Yaw 10. Haftada kalp atışı duyan var ocak listesinde gördüm takma kafana iş olcağına varır stres yaparsan Allah korusun canım benim rahat ol ki bebekte büyüyüp görünsün bir an önceYok kuzum inan ben endişe etmek istemiyorum da doktor böyle konuştu. Ben boş gebelik mi yani dedim olabilir dedi. Anlayamadım yani neden böyle dediğini sorun ne hiçbir şey anlamadım
Pazartesi gideceğim ya kötü bir şey derse diye aklım çıkıyorAmin kuzum, görmeyince de stres. Elimde olsa doktorda kalcamher gün bakılsın diye
Kuzum biraz güzel konuşsalar böyle olmayacağım da konuşmuyorlar kiYaw 10. Haftada kalp atışı duyan var ocak listesinde gördüm takma kafana iş olcağına varır stres yaparsan Allah korusun canım benim rahat ol ki bebekte büyüyüp görünsün bir an önce
Allah on izniyle güzel haberlerle gelPazartesi gideceğim ya kötü bir şey derse diye aklım çıkıyor
İnşallah seneye bugün kucaklarımızda bebisimizle oturacağımız zamanlar yaşarızAllah on izniyle güzel haberlerle gel
Bak ben ne diyorum sana benim tarihim senden daha erken ama hafta olarak saat itibariyle 6+0 oldu şu an lakin benim daha kesem 16 mm doktoruma özellikle sordım yplk ve bebek için bu değerin en az iki katına çıkması lazım ki dediklerini net olarak görelim herşey yerinde şimdilik dediAnladım kuzum. Bana dedi ki polikistik olduğun için geç döllenme olabilir. Polikistik olmasan kesin Şuan bebek olmalıydı