2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Beta 1500 ve üstü olduğunda ultrason ile kese görünüyor. Bebek 3mm iken kalp atışı duyulabiliyor. Tabi kalp yeni oluşmaya başladığı için çok net bir ritim olmuyor. Buda 5-5.5 haftalara denk geliyor. Karından ultrasonda duyulması +1 hafta fark atıyor. Tabi cihaz iyiyse , anne zayıfsa 5.5 haftada karından da duyabilirsiniz. Kese 20mm olunca genelde bebek görünüyor. Görünmediyse 27mm olana kadar bekleniyor. Kese her gün 1-1.5 mm gibi bir büyüme gösteriyor. Tabi geç döllenme mevzusu olduğu için haftalardan çok ölçüleri dikkate almak lazım. Ve sık sık gitmek istemiyorsanız en azından 7. Haftaya kadar gitmeyip 7. Haftada gidip kalp atışını duymak daha mantıklı çünkü insan sürekli git gel stres oluyor.
Kesinlikle stres doluyum ve doktorlar böyle konuştukça üzülüyorum 😔

Kızlar ben her sabah karın ağrısıyla uyanıyorum tuvalete gidiyorum sürekli bi ağrı oluyo bagırsaklarım durmuyo yerinde. Sizlerde böyle bir şey var mı afedersiniz sıkışık ağrı gibi oluyo hep ishal oluyo
İlaçlardandır, hangilerini kullanıyorsunuz

Kızlar ben dayanamadım doktora gittim. İkiz başlamış biri kötü olmuş dedi. Birinde de yolk sac da oluşmuş ama bebeği göremedi. Salı tekrar gel dedi belli olur nolduğu dedi. Yolk sacı görünce hemen bebek görünmeli miydi? Olumlu konuşmuyorlar pek 😔
Cnm önce yolk sac oluşur sonra bebek
Ne zmn çağırdı tekrardan

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-28-23-21-14-002_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-07-28-23-21-14-002_com.android.chrome.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 40
Görüntüsü bu şekilde. Acaba görüntü mü sıkıntılı ben anlamıyorum gerçekten yani 😔 ısrarla sordum kaç kere yani nedir diye. Kesin birşey yok belli değil cevap hep bu. Polikistik olduğunuz için geç döllenme olabilir dedi
image.jpg

Görüntüsü bu şekilde. Acaba görüntü mü sıkıntılı ben anlamıyorum gerçekten yani 😔 ısrarla sordum kaç kere yani nedir diye. Kesin birşey yok belli değil cevap hep bu. Polikistik olduğunuz için geç döllenme olabilir dediEki Görüntüle 3278813
Canım ilk gebelıkte benımde böyleymış ben bugun ultrasonlarımı ınceledım hıc bırını atmadım saklamıstım, bebeği görmeden önce işte bu kesecik var başkada bişi yok yaklasık 5-6 gun sonra gıtmısım bebekte var kalp atısıda 7+4 te görmüşüm yanlıs hatırlamıyorsam

X