İnstagramda bir sayfa buldum, bir çok tahmin yapıp doğru çıkmış. Benimkine de kız dedi bakalım göreceğizMerhaba, öncelikle hayırlı olsun ramzi teorisi varmış, detaylarının ektan resmini aldım sizde burdan okuyup tahmın de bulunabilirsiniz ben pek anlamadığım için
Hangi sayfaymış oİnstagramda bir sayfa buldum, bir çok tahmin yapıp doğru çıkmış. Benimkine de kız dedi bakalım göreceğiz
Yani yuzde 50 şansı var her şekildeİnstagramda bir sayfa buldum, bir çok tahmin yapıp doğru çıkmış. Benimkine de kız dedi bakalım göreceğiz
Benim 15500dü en son ertesi günü gitmiştim doktora bebek yolk kesesi ve kalp atışı hepsini gördümBeta HCG kaçken ultrasona girdiniz kızlar? Hemen gitmeli miyim bilmiyorum açıkçası
Keseyi görmek istıyorsanız gidebılırsınızBeta HCG kaçken ultrasona girdiniz kızlar? Hemen gitmeli miyim bilmiyorum açıkçası
Hafta olarak nedir son adet tarihinize göreBenim 15500dü en son ertesi günü gitmiştim doktora bebek yolk kesesi ve kalp atışı hepsini gördüm
Kacinci haftadasiniz
Cinsiyet_ttahmini diye bir sayfa, tutturduğu çokkişi olmuş. Bir ay sonra nub teorisine göre bakalım dedi ramzi teorisine göre kız çıkmışHangi sayfaymış o
Son adete göre 6+0dı ama ölçümlerde 5+2 çıkmıştı tüp bebekle hamileyim ben transferim reglime göre birkaç gün geç olmuştu şuan son adet tarihime göre haftasıyla uyumlu ilerliyorHafta olarak nedir son adet tarihinize göre
Vajinal mı muayene oldunuz acabaSon adete göre 6+0dı ama ölçümlerde 5+2 çıkmıştı tüp bebekle hamileyim ben transferim reglime göre birkaç gün geç olmuştu şuan son adet tarihime göre haftasıyla uyumlu ilerliyor
Vajinal ultrasonla mı bakıldıSon adete göre 6+0dı ama ölçümlerde 5+2 çıkmıştı tüp bebekle hamileyim ben transferim reglime göre birkaç gün geç olmuştu şuan son adet tarihime göre haftasıyla uyumlu ilerliyor
Depremde bende evdeydim riskli gebeliğimden dolayı. Ve çok korktum gözlerim karardı zor durdum yıkıldım koltuğa kaldım sonrası mide bulantısı. Daha kontrole gidemedim. Umarım her şey iyidirmerhaba anneler tüm mesajları okudum. listeye eksileri ve yeni arkadşalrımızı ekledim.
kızlar şimdi ben adetim iki güb geömişti beta hcg baktırıdım 12 temmuzda 375,40 çıkmıştı bu süre içerisinde iş yerinde radyoloji doktoru cihazla 2 kere baktı ve kese oluşmamış ama rahmin hazırlanmış gebeliğe ve keseye demişti 21 temmuzda yine beta hcg baktırdım değerim 1000 olmuştu. sonrada tekrar kese için bakamadık şimdi dün adana da deprem olunca ben tektim ve biraz korktum akşam eve gidincede minik küçücük burun kanarda sümüksü bir kanama olur ya o şekilde küçük bir kanamam olmuş çok merdiven çıkmtım birde ben çok korktum dün. sizce cuma günü bir kadın doğuma gitsem bu kez kese görebilirmiyim yani bu yaşadıklarım normal mi sizce beta hcg artışı ben aca geç döllenme mi diye düşünüyorum çünkü hani şlk değerim sonraki artışı falan şimdi 6+2 oldum ama ben değerime göre aslında ilişkiye göre de 4. haftaiçinde olduğumu düşünüyorum
İkizlerde öyle oluyor canım hiç korkma..vajinamı baktı sana?birde değerlerin kaç sende?Kızlar ben dayanamadım doktora gittim. İkiz başlamış biri kötü olmuş dedi. Birinde de yolk sac da oluşmuş ama bebeği göremedi. Salı tekrar gel dedi belli olur nolduğu dedi. Yolk sacı görünce hemen bebek görünmeli miydi? Olumlu konuşmuyorlar pek
benim de yolk saç gözüktükten 1 hafta sonra bebek gözüktü hemen gözükmedi ama yolk sac varsa bebekte vardır diyorlarKızlar ben dayanamadım doktora gittim. İkiz başlamış biri kötü olmuş dedi. Birinde de yolk sac da oluşmuş ama bebeği göremedi. Salı tekrar gel dedi belli olur nolduğu dedi. Yolk sacı görünce hemen bebek görünmeli miydi? Olumlu konuşmuyorlar pek