2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun ramzi teorisi varmış, detaylarının ektan resmini aldım sizde burdan okuyup tahmın de bulunabilirsiniz ben pek anlamadığım için 😀
İnstagramda bir sayfa buldum, bir çok tahmin yapıp doğru çıkmış. Benimkine de kız dedi bakalım göreceğiz 😄

Beta HCG kaçken ultrasona girdiniz kızlar? Hemen gitmeli miyim bilmiyorum açıkçası

Şimdi çıktım doktordan 16 mm olmus kese, gelişimi güzel rahim içinde dedi bebeği ve kalp atışı için 2 hafta sonra gelin dedi, net hafta sordum son adet tarihine göre 5+6 ama net tarihi bebeği görüp ölçtükten sonra verebiliriz dedi 🙏

Kızlar ben her sabah karın ağrısıyla uyanıyorum tuvalete gidiyorum sürekli bi ağrı oluyo bagırsaklarım durmuyo yerinde. Sizlerde böyle bir şey var mı afedersiniz sıkışık ağrı gibi oluyo hep ishal oluyo

Selam kızlar bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum hala öğrenemedik. Doktorumuz net bişey söylemedi göstermiyormuş öyle söylüyor. Anlayanlar tahmin yapabilir mi🤗 14+0 ultrason görüntümüz.

Eklentiler

• 7BA7EF63-FEF6-4A2F-874F-806B87AB525E.jpeg
    7BA7EF63-FEF6-4A2F-874F-806B87AB525E.jpeg
    148,2 KB · Görüntüleme: 51
merhaba anneler tüm mesajları okudum. listeye eksileri ve yeni arkadşalrımızı ekledim.
kızlar şimdi ben adetim iki güb geömişti beta hcg baktırıdım 12 temmuzda 375,40 çıkmıştı bu süre içerisinde iş yerinde radyoloji doktoru cihazla 2 kere baktı ve kese oluşmamış ama rahmin hazırlanmış gebeliğe ve keseye demişti 21 temmuzda yine beta hcg baktırdım değerim 1000 olmuştu. sonrada tekrar kese için bakamadık şimdi dün adana da deprem olunca ben tektim ve biraz korktum akşam eve gidincede minik küçücük burun kanarda sümüksü bir kanama olur ya o şekilde küçük bir kanamam olmuş çok merdiven çıkmtım birde ben çok korktum dün. sizce cuma günü bir kadın doğuma gitsem bu kez kese görebilirmiyim yani bu yaşadıklarım normal mi sizce beta hcg artışı ben aca geç döllenme mi diye düşünüyorum çünkü hani şlk değerim sonraki artışı falan şimdi 6+2 oldum ama ben değerime göre aslında ilişkiye göre de 4. haftaiçinde olduğumu düşünüyorum
Depremde bende evdeydim riskli gebeliğimden dolayı. Ve çok korktum gözlerim karardı zor durdum yıkıldım koltuğa kaldım sonrası mide bulantısı. Daha kontrole gidemedim. Umarım her şey iyidir 🙏🏻

Kızlar ben dayanamadım doktora gittim. İkiz başlamış biri kötü olmuş dedi. Birinde de yolk sac da oluşmuş ama bebeği göremedi. Salı tekrar gel dedi belli olur nolduğu dedi. Yolk sacı görünce hemen bebek görünmeli miydi? Olumlu konuşmuyorlar pek 😔

Kızlar ben dayanamadım doktora gittim. İkiz başlamış biri kötü olmuş dedi. Birinde de yolk sac da oluşmuş ama bebeği göremedi. Salı tekrar gel dedi belli olur nolduğu dedi. Yolk sacı görünce hemen bebek görünmeli miydi? Olumlu konuşmuyorlar pek 😔
İkizlerde öyle oluyor canım hiç korkma..vajinamı baktı sana?birde değerlerin kaç sende?

benim de yolk saç gözüktükten 1 hafta sonra bebek gözüktü hemen gözükmedi ama yolk sac varsa bebekte vardır diyorlar

X