Kesinlikle stres doluyum ve doktorlar böyle konuştukça üzülüyorumBeta 1500 ve üstü olduğunda ultrason ile kese görünüyor. Bebek 3mm iken kalp atışı duyulabiliyor. Tabi kalp yeni oluşmaya başladığı için çok net bir ritim olmuyor. Buda 5-5.5 haftalara denk geliyor. Karından ultrasonda duyulması +1 hafta fark atıyor. Tabi cihaz iyiyse , anne zayıfsa 5.5 haftada karından da duyabilirsiniz. Kese 20mm olunca genelde bebek görünüyor. Görünmediyse 27mm olana kadar bekleniyor. Kese her gün 1-1.5 mm gibi bir büyüme gösteriyor. Tabi geç döllenme mevzusu olduğu için haftalardan çok ölçüleri dikkate almak lazım. Ve sık sık gitmek istemiyorsanız en azından 7. Haftaya kadar gitmeyip 7. Haftada gidip kalp atışını duymak daha mantıklı çünkü insan sürekli git gel stres oluyor.
Sağlıcakla kucağına al inşallahKuzum ben de tedaviye başlayacaktım regl olmayı bekliyordum olmayınca test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim
Amin canım inşallahSağlıcakla kucağına al inşallahBende haziranda kimyasal gebelik geçirdim.Şyan adete 2 gün var beklemedeyim
İnşallah canımAmin canım inşallahinşallah sen de güzel haberler alırsın
En iyisi biraz geç gitmek ama işte dayanamıyoruz da.Kesinlikle stres doluyum ve doktorlar böyle konuştukça üzülüyorum
Kimyasal gebelik geçmişim olduğu için korkudan hemen gittimEn iyisi biraz geç gitmek ama işte dayanamıyoruz da.
Haklısınız.Kimyasal gebelik geçmişim olduğu için korkudan hemen gittim
Canım kimyasaldan ne kadar süre sonra gebe kaldın tekrar.Kimyasal gebelik geçmişim olduğu için korkudan hemen gittim
Kuzum ben kötü bir örneğim bu konuda. 18 ay sonra. Çok stres dolu bir insanım ben. Beni baz alma bu konuda. Hemen hamile kalan çok kişi varCanım kimyasaldan ne kadar süre sonra gebe kaldın tekrar.
İlaçlardandır, hangilerini kullanıyorsunuzKızlar ben her sabah karın ağrısıyla uyanıyorum tuvalete gidiyorum sürekli bi ağrı oluyo bagırsaklarım durmuyo yerinde. Sizlerde böyle bir şey var mı afedersiniz sıkışık ağrı gibi oluyo hep ishal oluyo
Folik asit b 12 ve d vitaminiİlaçlardandır, hangilerini kullanıyorsunuz
Cnm önce yolk sac oluşur sonra bebekKızlar ben dayanamadım doktora gittim. İkiz başlamış biri kötü olmuş dedi. Birinde de yolk sac da oluşmuş ama bebeği göremedi. Salı tekrar gel dedi belli olur nolduğu dedi. Yolk sacı görünce hemen bebek görünmeli miydi? Olumlu konuşmuyorlar pek
Haftaya salı kuzum. Ama neden bana böyle konuştu ben anlamıyorum. Geçen salı gittiğimde yolk yoktu. Bugün vardı bebek yoktuCnm önce yolk sac oluşur sonra bebek
Ne zmn çağırdı tekrardan
Başka bir doktorla daha görüşün derimHaftaya salı kuzum. Ama neden bana böyle konuştu ben anlamıyorum. Geçen salı gittiğimde yolk yoktu. Bugün vardı bebek yoktu
Bak burda ne yazıyorHaftaya salı kuzum. Ama neden bana böyle konuştu ben anlamıyorum. Geçen salı gittiğimde yolk yoktu. Bugün vardı bebek yoktu
Salı günü başka doktor görecek zaten kendisi tatile gidiyormuş. Ben de internetten baktım yolk sac varsa bebek olacak deniyor. Anlayamıyorum gerçekten neden böyle dediğiniBaşka bir doktorla daha görüşün derim
Ben de aldım başladımKizlar bende Ayşe Öner'in bu kitabini aldim herkes bunu oneriyordu icinde bilmemiz gereken hersey yaziyormus bakalaim daha yeni geldi icerigine bakayim güzel miokuyan alan falan var mi
Canım ilk gebelıkte benımde böyleymış ben bugun ultrasonlarımı ınceledım hıc bırını atmadım saklamıstım, bebeği görmeden önce işte bu kesecik var başkada bişi yok yaklasık 5-6 gun sonra gıtmısım bebekte var kalp atısıda 7+4 te görmüşüm yanlıs hatırlamıyorsamGörüntüsü bu şekilde. Acaba görüntü mü sıkıntılı ben anlamıyorum gerçekten yaniısrarla sordum kaç kere yani nedir diye. Kesin birşey yok belli değil cevap hep bu. Polikistik olduğunuz için geç döllenme olabilir dediEki Görüntüle 3278813
Aç karna alıyorsanız artık tok karna almayı deneyinFolik asit b 12 ve d vitamini