- 25 Ocak 2023
- 10.402
- 12.034
- 31
Yarın için erken değil mi kuzum? Bi günde değişir mi bilemedim. Eşim de gidelim diyor da doktor pazartesi dediYarın git güzel haberlerle gel bura İn şa Allah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın için erken değil mi kuzum? Bi günde değişir mi bilemedim. Eşim de gidelim diyor da doktor pazartesi dediYarın git güzel haberlerle gel bura İn şa Allah
Kuzum daha çok yeni moralini sakın bozma eminim büyüyecektir sağlıklaKızlar merhaba. Doktora gittim. Pek de yolunda gitmedi. Önce karından baktı sonra dedi ki alttan muayene edeyim. 2 tane kese gibi birşey var dedi. Ama net değil dedi. Erken olduğu için olabilir dedi. Biri kaybolup biri büyüyebilir dedi. Şuan da hiçbir şey net değil dedi şekli de değişik gibi dedi. Bilmiyorum çok moralim bozuk
Hayırlı olsun hep derler zaten unuttuğun takmadığın zaman hamile kalırsın diye, ne güzel geç öğrendiniz gidip kalbi duydunuz sağlıkla gelsin inşallahKızlar merhaba.38 yaş ve 14 yaşında bir oğlum var.
Sonrasında maalesef iki düşüğüm oldu.Doktorum spermografi istedi.Biraz dinlenelim öyle dedik ve tam spermografi yaptıracağımız hafta mide bulantılarım ve gecikmem başladı.Hemen kan verdim ve 22600 çıktı sonuç.
O kadar korktum ki.Çünkü diğer düşüklerimde hep kese var bebek yok.Her hafta bebeği görücez diye gidip bomboş bi kese görüyorduk.York bile oluşmuyordu.Biri kendiliğinden düşmüştü diğeri 10. haftada kürtaj olmuştum.
Hemen dr randevumu alıp gittik ve kalp atışlarını duyduk şükür.
Düşen yavrularımda o kadar çok uğraşmıştım ki hamile kalabilmek için yumurtlama hesaplama,bacaklarımı yukarı kaldırarak yarım saat uzanmak filan.Şimdi bu yavrum o kadar farketmeden o kadar sessizce geldiki ihtimal bile vermemiştim hamile olduğuma.Çok şükür içimde çok şükür kalbi güm güm maşallah.Şimdi şu 3. ayı da atlatabilirsek çok daha rahat edicem.
Tüm hamişler ve tüm yavrularımız hep sağlıklı olsunlar inşallah ❤
İnşallah kuzum inşallahKuzum daha çok yeni moralini sakın bozma eminim büyüyecektir sağlıkla
Benim de ara ara bulantı ama sürekli geğirme bende de var yaklaşık bir haftadırŞu gebeliği boyunca hiçbişey hissetmeyen anneleri çok kıskanıyorum ilk gebeliğimde deli gibi bulantı kusmalarım oldu kanamam oldu aylarca ilaçlar kullandım.. şimdi daha 6 haftalık olmama rağmen yine lekelenmem oldu ilaç başladık ve deli gibi mide yanmam var.. mide yanması olan sadece ben miyim sürekli gegiriyorum çok can sıkıcı
Merhaba, hayırlı olsunMerhaba son adet tarihime göre 6+4 hamileyim. Bazılarınızın gebelikleri olumsuz sonuçlanmış, zorluklar yaşamışsınız. Hepiniz umarım bir an evvel şifa bulun. Tüm gebelere de sağlıkla evlatlarını kucaklarına almalarını dilerim.
Aslında bu erken aşamada böyle bir telaşa da meşguliyete de girmek istemezdim ancak sigortamın yenileme zamanı yaklaştığı için bir araştırmaya girmem gerekti. Sizlerle de danışalım birbirimize istedim.
Ben Maphre sigortalıyım ve annelik teminatım var. Ancak pek bir şey karşılamıyor. Dolayısıyla bir doğum paketi veya Maphre'nin kendi doğum pakedini satın almam gerekecek. İstanbul'dayım.
Evime yakın olduğu için Taksim Acıbadem'i şimdi aradım.
Normal doğum 41.410 TL, sezeryan 45.600 TL fiyat aldım, bu güncel fiyat da değilmiş, %30 kadar zamlı olacakmış. Doğum 15 Mart'ta görünüyor, bir zam daha olur o zamana kadar.
Şu an bir kadın doğum uzmanım yok içime sinen. Araştırma sürecinde perinatalog Arda Lembet, Dr. Demet Dikmen ve Dr. Cevahir Tekcan arasında düşünüyorum. Üçü de sigortam nedeniyle indirimli takip yapıyor. Yaşım 38, ilk gebeliğim. Hastane doktoru benim için riskli olur diye muayenehane doktoru olan biri seçmek istedim. Bir yandan da suda doğum çok isterdim, bunun için de Hakan Çoker, Semra Özer ve Selçuk Somer'i de düşünüyorum. Takibimi yapan doktor ayrı doguma giren ayrı doktora olacak gibi hissediyorum bu kararsızlıkla.. Gerçekten çok daha pahalı. Çok iyi düşünmek istiyorum.
Siz neler yapıyorsunuz doktor konusunda? Saydığım doktorlara giden ve/veya baska önerisi olan var mıdır? İstanbul Şişli veya Bağdat caddesinde doktor arıyor olacağım... Hastane hekimi konusunda yanılıyor muyum? Acil bir durumda arayabilmek için muayenehane hekimi daha doğru olur diye düşündüm.
Devlet hastaneleri 2'li, 4'lü tarama, toxoplasma vb tahlilleri yapıyor mu acaba?
Çok teşekkürler yorumlarınıza şimdiden.
Evet, annenin kanından bebeğin DNA’ sı inceleniyorFetal dna ve nipt testi aynı test mi kızlar?
Bazen cihaza bağlıyorum ben belki başka doktor daha olumlu konuşur diye düşünüyorumYarın için erken değil mi kuzum? Bi günde değişir mi bilemedim. Eşim de gidelim diyor da doktor pazartesi dedi
Cnm bnde cihaza bağlıyorumYarın için erken değil mi kuzum? Bi günde değişir mi bilemedim. Eşim de gidelim diyor da doktor pazartesi dedi
Bazen cihaza bağlıyorum ben belki başka doktor daha olumlu konuşur diye düşünüyorum
Gitcem Kızlar pazartesiyi beklemeye çalışcam çünkü tahminime göre benim yumurtlama 6 Temmuz. Çünkü biz zaten dediğim gibi çok ilişkiye girmedik. Bu da o tarihlerden biriCnm bnde cihaza bağlıyorum
Ama bıkaç gun bekle bnce
İşin garanti olsun kndını üzme,
Bıkaç güne hersey netleşecek
Bız naparsak yapalım hrsey olacagına varıyor, engel olamıyoruz işte
Ama baska bi doktora git tabiiki
Hayırlı olsun, biz de spermiogram testi kötü çıkıp ameliyatsız gebelik sıfır ihtimal görülenlerdeniz. Bir kaç ay boyunca keçiboynuzu kür deneyip test sonucumuzu iki katına çıkarttık. Teşekkür sonucundan bir ay sonra hamile kaldım elhamdülillah. Keçi boynuzunu herkese tavsiye ediyorum şimdiKızlar merhaba.38 yaş ve 14 yaşında bir oğlum var.
Sonrasında maalesef iki düşüğüm oldu.Doktorum spermografi istedi.Biraz dinlenelim öyle dedik ve tam spermografi yaptıracağımız hafta mide bulantılarım ve gecikmem başladı.Hemen kan verdim ve 22600 çıktı sonuç.
O kadar korktum ki.Çünkü diğer düşüklerimde hep kese var bebek yok.Her hafta bebeği görücez diye gidip bomboş bi kese görüyorduk.York bile oluşmuyordu.Biri kendiliğinden düşmüştü diğeri 10. haftada kürtaj olmuştum.
Hemen dr randevumu alıp gittik ve kalp atışlarını duyduk şükür.
Düşen yavrularımda o kadar çok uğraşmıştım ki hamile kalabilmek için yumurtlama hesaplama,bacaklarımı yukarı kaldırarak yarım saat uzanmak filan.Şimdi bu yavrum o kadar farketmeden o kadar sessizce geldiki ihtimal bile vermemiştim hamile olduğuma.Çok şükür içimde çok şükür kalbi güm güm maşallah.Şimdi şu 3. ayı da atlatabilirsek çok daha rahat edicem.
Tüm hamişler ve tüm yavrularımız hep sağlıklı olsunlar inşallah ❤
Aynı şeyi ben de bugün söyledim, benim de sürekli lekelenmem oldu. Ben tüp bebek annesi olacağım ve şöyle söyleyeyim transferin 5. gününden beri mide yanmam var. Özellikle bu aralar iyice arttı. Yediklerim bir süre idare ediyor sonra tekrar başlıyor. Uykum mide yanmam sebebiyle bölünüyor. Özellikle ilk uyandığımda anlatamam yanmasını. Bir de tiroid ilacı kullanıyorum uyanınca onun için hemen de bir şey yiyemiyorum yarım saat kıvranıyorum. Bulantım yok tek iyi tarafı bu ama yanma çok beter bir şeyŞu gebeliği boyunca hiçbişey hissetmeyen anneleri çok kıskanıyorum ilk gebeliğimde deli gibi bulantı kusmalarım oldu kanamam oldu aylarca ilaçlar kullandım.. şimdi daha 6 haftalık olmama rağmen yine lekelenmem oldu ilaç başladık ve deli gibi mide yanmam var.. mide yanması olan sadece ben miyim sürekli gegiriyorum çok can sıkıcı
Canım sen beta kaçken gittinYarın için erken değil mi kuzum? Bi günde değişir mi bilemedim. Eşim de gidelim diyor da doktor pazartesi dedi
Merhaba ben de 7+5 dün akşamdan beri geçmeyen bir bel ağrısı yaşıyorum umarım bir sorun yoktur diye düşünmeden duramıyorum7+2 gezerken bile kasık bel ağrıları var..bazen diyorum hamile kalıb tatil yapanlar var onların hiçmi ağrısı olmuyor çok merak ediyorum
Merhaba, acıbadem sigortam var hepsini kapsıyor doğum ve gebelik sürecinide, öncelikle gitmek istediğiniz doktora karar verin, sonra onun anlaşmalı olduğu sigortaya bakarsınız lakin hamile olduktan sonra başka sigortalar kabul etmez, hastalık gibi düşünün, öyle kabul ediyorlar, ayrıca muayene doktoru tahlil vs için sizi sürekli anlaşmalı hastanesine yönlendirecek orda. Oraya koşmak zorunda kalacaksınız, ayrıca takibinizi yapan doktorun doğumunuza girmesi çok daha iyi çünkü bugüne kadar herhangi bir risk vs oluşmuşsa en azından geçmiş öykünüzü biliyor, tek doktor her zmn daha iyidir çok doktor kafa karışıklığından başka birşey değil, anarmol durumlar haricindeMerhaba son adet tarihime göre 6+4 hamileyim. Bazılarınızın gebelikleri olumsuz sonuçlanmış, zorluklar yaşamışsınız. Hepiniz umarım bir an evvel şifa bulun. Tüm gebelere de sağlıkla evlatlarını kucaklarına almalarını dilerim.
Aslında bu erken aşamada böyle bir telaşa da meşguliyete de girmek istemezdim ancak sigortamın yenileme zamanı yaklaştığı için bir araştırmaya girmem gerekti. Sizlerle de danışalım birbirimize istedim.
Ben Maphre sigortalıyım ve annelik teminatım var. Ancak pek bir şey karşılamıyor. Dolayısıyla bir doğum paketi veya Maphre'nin kendi doğum pakedini satın almam gerekecek. İstanbul'dayım.
Evime yakın olduğu için Taksim Acıbadem'i şimdi aradım.
Normal doğum 41.410 TL, sezeryan 45.600 TL fiyat aldım, bu güncel fiyat da değilmiş, %30 kadar zamlı olacakmış. Doğum 15 Mart'ta görünüyor, bir zam daha olur o zamana kadar.
Şu an bir kadın doğum uzmanım yok içime sinen. Araştırma sürecinde perinatalog Arda Lembet, Dr. Demet Dikmen ve Dr. Cevahir Tekcan arasında düşünüyorum. Üçü de sigortam nedeniyle indirimli takip yapıyor. Yaşım 38, ilk gebeliğim. Hastane doktoru benim için riskli olur diye muayenehane doktoru olan biri seçmek istedim. Bir yandan da suda doğum çok isterdim, bunun için de Hakan Çoker, Semra Özer ve Selçuk Somer'i de düşünüyorum. Takibimi yapan doktor ayrı doguma giren ayrı doktora olacak gibi hissediyorum bu kararsızlıkla.. Gerçekten çok daha pahalı. Çok iyi düşünmek istiyorum.
Siz neler yapıyorsunuz doktor konusunda? Saydığım doktorlara giden ve/veya baska önerisi olan var mıdır? İstanbul Şişli veya Bağdat caddesinde doktor arıyor olacağım... Hastane hekimi konusunda yanılıyor muyum? Acil bir durumda arayabilmek için muayenehane hekimi daha doğru olur diye düşündüm.
Devlet hastaneleri 2'li, 4'lü tarama, toxoplasma vb tahlilleri yapıyor mu acaba?
Çok teşekkürler yorumlarınıza şimdiden.
Kötüyseniz bi acile gidin gebe olduğunuzu belirtin. Ona göre ne yapacağınızı söylerler. Doktor harici birinin dediği ilacı almayın lütfen. Geçmiş olsunKizlar bogazim agrimaya basladi ne yapmaliyim ilac kullanabilirmiyim cok korkuyorum articak diye