2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
kizlar tamamen soktayim 2 cocugum var kizim 6 yasinda oglum 2 yasinda ben test yaptim iki kere cift cizgi cikti oglum daha cok kucuk

Yaa burada herkes vajinal sıkıntı falan yazıyor ya korkuyorum

ben 17 temmuzda kendisine Türkan mutafoğluna muayene oldum. Öyle aman aman bir şey yoktu. 20 temmuz akşamı çok feci bir sancım oldu, diger kayiplarim gibi düşük oluyor sandım can havliyle acile gittik hemen kan aldilar ben sonra eve geçtim çıkan sonucu Türkan hanıma gönderdim bu şekilde değerlendirme yapmıyorum bana sorsaydin ben kan ver deseydim o sekilde versen daha iyi olurdu sanırım gibilerinden cevap yazdı. Ve sonuçlarım hakkinda ne iyi ne kötü bir cevap alamadim. Bence çok yanlış bir tutum. Ben demek ki yarin bir şey olsa bunun kibiriyle ugrasacaktim. Hemen doktoru degistirdim. Medihaustan Aynur hanıma başladım çok daha ılımlı ve candan

O nerde

günaydın hanımlar, ben geçtiğimiz cuma (21.07) ilk öğrendiğimde beta hcg 67.65ti, dün pazartesi (24.07) 348.55
sanırım ortalamayı takip ediyoruz değil mi? doktora gitmek için önce 1000i geçmesini bekliyorum

Değerın guzel yukselmiş bnce artık kan verme bekle
P. Tesi doktora gıdersen keseyi görürsun Allahın izniyle

Medilife da önerdiler ama bakalım reyap da aynı sekilde durumu degerlendiricem ama avcılar da Türkan mutafoglu varmia gittiniz mi hic
söylediklerinie gitmedim bilmiyorum ama medilife da da 1 tane erkek doktor vardı sanırım adını haırlayamadım, ben daha önce fulya da özel muayenehaneye gidiyordum başka hastaneye gitmedim.

acaba sizde pıhtılaşma sorunu mu var kan sulanfırıcı iğne kullanmayı hiç düşündünüz mü önlem amaçlı özelde drlar yazıyorlar kendiniz yapıyorsunuz oksapar tarzı
aslında bununla ilgili testler yapıldı ama o dönem kimyasal gebeliğim ortaya çıktı ama testlerde olumsuz bişey yoktu tabi hormonlar etkilemiş olabilir bilemiyorum. Yarın kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek. Şuan aralıklarla kahverengi lekelenmelerim var, umarım sağlıkla ilerler gebeliğim

merhaba arkadaşlar, 6 hafta 2günlük gebeyim, geçen hafta keseyi gördük şükür, ancak 3-4 gündür kahverengi lekelerim yoğunlatı sabah akşam progestan kullanıyorum vajinal yoldan , bu şekilde lekelenme yaşayanlarınız varmı? Doktor kontrolüm yarın ama endişelenmelimiyim bilemiyorum. 2 düşük sonrasında insan biraz tedirgin oluyor. Gerçi parlak kırmızı leke olmadığı sürece sorun etme dedi doktorum ama yine de ister istemez endişeleniyor insan. Bu arada ağrım sızım yok.

Herkese günaydın adana ve çevresindeki antepteki arkadaşlara geçmiş olsun güzel sallandık, bende baya panık yaptım zaten panik atağım var 10. Katta oturuyoruz birde, ya kendimi hamileymiş gibi hissetmiyorum ben neden acaba diyorum, kasıklarım önceleri baya ağrıyordu şimdi o ağrılarda kesilde gibi geçen cumartesi keseyi gördük daha, 5+0 dım ozmn, benim gibi olan var mı? Gögüslerim şiş birde dokunamıyorum, bulantı vs hiç. Bişi yok var mı benim gibi olan

benim de sizinle aynı haftalarda bulantım vs hiçbir şeyim yoktu sadece göğüslerim şişti, uçları sızlıyodu, bugün tam 8. haftam mide bulantılarım başladı uyumakta zorluk çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…