- 21 Mart 2016
- 1.393
- 1.357
- 38
Bende karından göründü canım o beta ileBen de özele gidiyorum. Bugün kese için çağırdı betam 2500 civarı falan. Benim bildiğim vajinadan görünüyor bu beta ile. Sizlere de sormak istedim
Ayyyy inşallah görünürBende karından göründü canım o beta ile
Görünür canım, sadece net ölçüm tam olarak belli olmayabilir tekrar çağırabilir emin olmak için korkma o yüzdenAyyyy inşallah görünür5+2 sat a göre
Çok endişeliyimGörünür canım, sadece net ölçüm tam olarak belli olmayabilir tekrar çağırabilir emin olmak için korkma o yüzden
Benide tam boyutunu ölçmek için cuma günü çağırdı meselaÇok endişeliyim
Sat ne zaman? Kaç haftalıksın canımBenide tam boyutunu ölçmek için cuma günü çağırdı mesela
Merhaba, öncelikle kaybınız için üzgünüm. Benim de önceki gebeliğimde 6+2de keseyi boş gördü bekleyelim dedi araya tatil vs girdi derken birkaç hafta geçtikten sonra emin olunca alalım dedi. Ama güzel haberlerim de var. Boş gebelik sonrası sağlıklı gebe kalma ihtimali yüksek dedi doktor, söylediği gibi de oldu. Bu sebeple her zaman umut var diyebilirim.Korkma canım rabbim ne derse o olur bak ben bugün gittim dr direkt düşük yapıyorsun boş gebelik sata göre 7+5 olan bebek usg de 5+6 çıktı ve kese içi boş kesenin şeklini de beğenmedi bozuk gibi dedi . Kaç tüp kan verdim bilmiyorum kollar delik deşik sürekli kimyasal düşükler beta takipleri derken artık kan bile çıkmıyor damardan bir hemşire kolumu sıktırıyo diğeri alıyor . İstersen çarşamba gel kürtaj yapalım dedi bir Umut beklemek istedim . Nereye kadar kaçacam onu da bilmiyorum. Ciğerim yanıyor resmen . Bende sma testi falan düşünüyordum genetik testler yaptırırım diyodum onlara bile fırsat kalmadı. Sağlıklıysa sımsıkı tutunuyor değilse ya sınav olarak geliyor kollarımıza yada ilk zamanlardan gidip bize bir sızı bırakıyorlar . Takdiri ilahi ..
Sat ne zaman? Kaç haftalıksın canım
Benim de sat 18 Haziran ama döngüm uzun. En son pazar 1014dü betam. Bugün için gel dedi gideceğim bakalım 4 deBenim sat 17 haziran benim regl döngüm 21 günde, uzunluğuda çok değil öyle 4 mak 5 gündü, doktorum hafta tam söylemedi kesemizi 10mm üzerinde görelim inşallah detayları ozmn konusuruz dedi gecen cumartesi 5+0 da gitmiştim karındam baktı 2392 ydı beta değerim 9 kusur ml dedi vajınal baksak geçmiştir büyük ihtimalle ama gerek yok tercih etmiyorum dedi cuma günü yeniden gel ozmn keseyide yeniden ölçeriz soru işaretlerimizi gideririz dedi
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahBenim de sat 18 Haziran ama döngüm uzun. En son pazar 1014dü betam. Bugün için gel dedi gideceğim bakalım 4 de
Ben de öyle yapardım da göçebe hayatı yaşıyoruz şu an. Evimizde değiliz oradan oraya oradan oraya mecbur böyle aldım yaniHayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahben hep sabah saatlerine alıyorum randevumu akşama kadar çatlarım
Betan büyük ihtimalle üç bin civarı olacak canım doktorunuzun cihazı iyiyse karından görür bende öyle olduBen de özele gidiyorum. Bugün kese için çağırdı betam 2500 civarı falan. Benim bildiğim vajinadan görünüyor bu beta ile. Sizlere de sormak istedim
Merhaba, öncelikle kaybınız için üzgünüm. Benim de önceki gebeliğimde 6+2de keseyi boş gördü bekleyelim dedi araya tatil vs girdi derken birkaç hafta geçtikten sonra emin olunca alalım dedi. Ama güzel haberlerim de var. Boş gebelik sonrası sağlıklı gebe kalma ihtimali yüksek dedi doktor, söylediği gibi de oldu. Bu sebeple her zaman umut var diyebilirim.
Benim ikinci ama, mucize bebek oldu, bana çocuğun olmaz senin yeniden dediler, erken menapoz tedavisi gördüm ben çünkü, 3 sene boyunca, o yüzden yine paniğim yine panik çeket atıp hamile kalanlardan olmadığım için
Senden güzel haberler bekliyorum kuzum dua edicem inşallah görürsün minik keseyiBenim de sat 18 Haziran ama döngüm uzun. En son pazar 1014dü betam. Bugün için gel dedi gideceğim bakalım 4 de
Üzülme arkadaşım inşallah en kısa sürede sağlıklı sıhhatli kucağına evladını alırsın Allah sabır versin3 senedir gebelik için uğraşıyorum bende 3 kimyasal bide şimdi boş gebelik ile sonuçlandı daha hiç sağlıklı gebelik elde edemedim . İlk kimyasalım da doktor korkma bu yaz yağmuru demişti. Tekrar tekrar yaşayınca bana dolu gibi geldi. Tam kimyasal geçirdim bitti adet bekliyordum o ay yine hamile kaldım kese gördük falan dedim oldu . Sevinmemek gerekiyormuş çünkü bunun kese boyutu yolc sacı bilmem kalp atışı varmış . Ben kese de kaldım bi adım ileri gitmedi . Artık doktor da bişeylerin ters gittiğinin farkında hemen patolojiye gönderelim sonucu dedi en azından genetik mi pıhtılaşma mı öğrenirim de rahat devam ederim hayatıma . Bidakine kan sulandırıcı aspirinlerle takviye etcez gebeliği dedi . En azından içimi rahatlatacak şekilde konuştu bugün iyi düşünüp yarın kürtaj İçin gitcem galibaeğer ki şuan sağlıklı bir gebelik olsaydı tam 8+0 olcaktı kalbi atacaktı . 3 sene de 3 çocuk doğuran tanıdıklarım var ben hala çabalıyorum rabbim yardım etsin çok yoruldum
İnşallah görürüm kuzumBetan büyük ihtimalle üç bin civarı olacak canım doktorunuzun cihazı iyiyse karından görür bende öyle oldu
Amin kuzum inşallahSenden güzel haberler bekliyorum kuzum dua edicem inşallah görürsün minik keseyi
Korkma canım bende istemedim korka korka gittim ama dış gebelik mi diye düşünmektense yattım o koltuğa . Öyle aleti diğer muanedekiler gibi sokup çevirmiyor çünkü içerde bi bebek var . Sadece ucunu sokup keseyi görüp ölçüm yapıp hemen çıkarıyor anlıyorsun zaten . Sağlıklı bir bebekse vajinal muane falan onu düşürmeye yetmez . Korkuyorsak başlı başına usg cizhazlsrından korkmalıyız . Uzun süreli karından bakılınca bebekte anormalliklere sebep oluyorOfff korkuyorum böyle şeyler okuyunca
Tabi ki yeter ki sağlıklı olsunKorkma canım bende istemedim korka korka gittim ama dış gebelik mi diye düşünmektense yattım o koltuğa . Öyle aleti diğer muanedekiler gibi sokup çevirmiyor çünkü içerde bi bebek var . Sadece ucunu sokup keseyi görüp ölçüm yapıp hemen çıkarıyor anlıyorsun zaten . Sağlıklı bir bebekse vajinal muane falan onu düşürmeye yetmez . Korkuyorsak başlı başına usg cizhazlsrından korkmalıyız . Uzun süreli karından bakılınca bebekte anormalliklere sebep oluyor
Ah ah bu çektiklerimizi o minik bebekler bilseydi bide .. ben saydım geçen ay kimyasal dan sonra da beta düşcek mi diye takip yapılmıştı bu ay zaten öldüm tüp tüp kan vermektenTabi ki yeter ki sağlıklı olsunkollarım mosmor oldu şu bir kaç günde. Hiç önemli değil sağlıklı sıhhatli kucağıma alayım nasipse