2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Merhaba, öncelikle kaybınız için üzgünüm. Benim de önceki gebeliğimde 6+2de keseyi boş gördü bekleyelim dedi araya tatil vs girdi derken birkaç hafta geçtikten sonra emin olunca alalım dedi. Ama güzel haberlerim de var. Boş gebelik sonrası sağlıklı gebe kalma ihtimali yüksek dedi doktor, söylediği gibi de oldu. Bu sebeple her zaman umut var diyebilirim.

Benim sat 17 haziran benim regl döngüm 21 günde, uzunluğuda çok değil öyle 4 mak 5 gündü, doktorum hafta tam söylemedi kesemizi 10mm üzerinde görelim inşallah detayları ozmn konusuruz dedi gecen cumartesi 5+0 da gitmiştim karındam baktı 2392 ydı beta değerim 9 kusur ml dedi vajınal baksak geçmiştir büyük ihtimalle ama gerek yok tercih etmiyorum dedi cuma günü yeniden gel ozmn keseyide yeniden ölçeriz soru işaretlerimizi gideririz dedi
Sat ne zaman? Kaç haftalıksın canım

Benim de sat 18 Haziran ama döngüm uzun. En son pazar 1014dü betam. Bugün için gel dedi gideceğim bakalım 4 de

3 senedir gebelik için uğraşıyorum bende 3 kimyasal bide şimdi boş gebelik ile sonuçlandı daha hiç sağlıklı gebelik elde edemedim . İlk kimyasalım da doktor korkma bu yaz yağmuru demişti. Tekrar tekrar yaşayınca bana dolu gibi geldi. Tam kimyasal geçirdim bitti adet bekliyordum o ay yine hamile kaldım kese gördük falan dedim oldu . Sevinmemek gerekiyormuş çünkü bunun kese boyutu yolc sacı bilmem kalp atışı varmış . Ben kese de kaldım bi adım ileri gitmedi . Artık doktor da bişeylerin ters gittiğinin farkında hemen patolojiye gönderelim sonucu dedi en azından genetik mi pıhtılaşma mı öğrenirim de rahat devam ederim hayatıma . Bidakine kan sulandırıcı aspirinlerle takviye etcez gebeliği dedi . En azından içimi rahatlatacak şekilde konuştu bugün iyi düşünüp yarın kürtaj İçin gitcem galiba eğer ki şuan sağlıklı bir gebelik olsaydı tam 8+0 olcaktı kalbi atacaktı . 3 sene de 3 çocuk doğuran tanıdıklarım var ben hala çabalıyorum rabbim yardım etsin çok yoruldum

Üzülme arkadaşım inşallah en kısa sürede sağlıklı sıhhatli kucağına evladını alırsın Allah sabır versin

Betan büyük ihtimalle üç bin civarı olacak canım doktorunuzun cihazı iyiyse karından görür bende öyle oldu
İnşallah görürüm kuzum
Senden güzel haberler bekliyorum kuzum dua edicem inşallah görürsün minik keseyi
Amin kuzum inşallah senin için de dua ediyorum. Rabbim kalbine ferahlık versin adını dindirsin diyecek şey bulamıyorum. Ben de yaşadığım için biliyorum. Ve ben Şuan hamileyim diye sevinemiyorum stres doluyum kese görünür nü bebek görünür mü kalbi atar mı diye sevinemedim hiç

Offf korkuyorum böyle şeyler okuyunca
Korkma canım bende istemedim korka korka gittim ama dış gebelik mi diye düşünmektense yattım o koltuğa . Öyle aleti diğer muanedekiler gibi sokup çevirmiyor çünkü içerde bi bebek var . Sadece ucunu sokup keseyi görüp ölçüm yapıp hemen çıkarıyor anlıyorsun zaten . Sağlıklı bir bebekse vajinal muane falan onu düşürmeye yetmez . Korkuyorsak başlı başına usg cizhazlsrından korkmalıyız . Uzun süreli karından bakılınca bebekte anormalliklere sebep oluyor

Tabi ki yeter ki sağlıklı olsun kollarım mosmor oldu şu bir kaç günde. Hiç önemli değil sağlıklı sıhhatli kucağıma alayım nasipse

Tabi ki yeter ki sağlıklı olsun kollarım mosmor oldu şu bir kaç günde. Hiç önemli değil sağlıklı sıhhatli kucağıma alayım nasipse
Ah ah bu çektiklerimizi o minik bebekler bilseydi bide .. ben saydım geçen ay kimyasal dan sonra da beta düşcek mi diye takip yapılmıştı bu ay zaten öldüm tüp tüp kan vermekten 2 ayda 20 yi bulmuş kan vermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…