2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Canım çok geçmiş olsun ben de bir kaç ay önce kalp durması nedeniyle kaybetmiştim inan hemen yeniden hamile kaldım sen de inşallah hemen kalırsın kendini çok hırpalama sağlıksız olduğu için olmadı vücut kabul etmedi ama sen tekrarlayan kimyasallardan da bahsetmişsin mutlaka genetik teste gönder ben ihmal ettim drlar doğrusu göndermediler olabilir dediler pişman oldum iyi bir yerde kürtajdan sonra hiçbir sorun olmaz en ufak birsey hissetmiyorsun anlamıyorsun bile kesinlikle hamileliğe engel değil hatta daha kolaylaştırdığını söyleyen de çok var

Kızlar ilk haftalarda hafiften regl olacakmış gibi karın ağrısı yaşayan var mı? Benim günde 2-3 kere öyle bir ağrı geliyor

İnşallah bi mucize olur beklemeniz güzel sonuç verir. Dediğiniz gibi takdiri ilahi ama teslim olamıyoruz kadere bi türlü. Ne yazıldıysa o yaşanır. Allah size çok sağlıklı çok hayırlı evlatlar nasip etsin

Kızlar yarın nasipse doktora gideceğim beta tahmini 2500 falan olacak. Nasıl muayene eder? Alttan mı yoksa karından mı?

Doktor çağırdı kese görmeye diye kuzum. Ondan sordum nasıl olacak diye hazırlı olayım diye çok korkuyorum. Nolur dua edin
Yok canım benimkide çağırmıştı yani karından görmese üzülme ben boşuna üzülmüştüm.İn şa Allah görersin canım

İnşallah bende ağrısız sızısız atlatırım da normal hayatıma dönerim bir an önce

Amin çiçeğimi rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizin yüzü Gülsün

Doktor çağırdı kese görmeye diye kuzum. Ondan sordum nasıl olacak diye hazırlı olayım diye çok korkuyorum. Nolur dua edin
Cnm buyuk ıhtımal o beta ile vajınal bakar

Bn hiç beta vermedım, 5+4 te karından baktı kese 5 mm dedi
7+4te kalp atışı için gttıgımde vajınalmi baktrsam dıyorum
Vajınal kese boyutu daha buyuk ve gercek sonucu verıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…