2 gün arayla mı verdinizKızlar yok mu bu durumu yaşayan acaba?
Evet kuzum cumartesi 43 bugün 130 çıktı2 gün arayla mı verdiniz
Normal çıkmış. 2 günde 1.5 katı olacak . Sizinki de öyleEvet kuzum cumartesi 43 bugün 130 çıktı
Canım çok geçmiş olsun ben de bir kaç ay önce kalp durması nedeniyle kaybetmiştim inan hemen yeniden hamile kaldım sen de inşallah hemen kalırsın kendini çok hırpalama sağlıksız olduğu için olmadı vücut kabul etmedi ama sen tekrarlayan kimyasallardan da bahsetmişsin mutlaka genetik teste gönder ben ihmal ettim drlar doğrusu göndermediler olabilir dediler pişman oldum iyi bir yerde kürtajdan sonra hiçbir sorun olmaz en ufak birsey hissetmiyorsun anlamıyorsun bile kesinlikle hamileliğe engel değil hatta daha kolaylaştırdığını söyleyen de çok varKorkma canım rabbim ne derse o olur bak ben bugün gittim dr direkt düşük yapıyorsun boş gebelik sata göre 7+5 olan bebek usg de 5+6 çıktı ve kese içi boş kesenin şeklini de beğenmedi bozuk gibi dedi . Kaç tüp kan verdim bilmiyorum kollar delik deşik sürekli kimyasal düşükler beta takipleri derken artık kan bile çıkmıyor damardan bir hemşire kolumu sıktırıyo diğeri alıyor . İstersen çarşamba gel kürtaj yapalım dedi bir Umut beklemek istedim . Nereye kadar kaçacam onu da bilmiyorum. Ciğerim yanıyor resmen . Bende sma testi falan düşünüyordum genetik testler yaptırırım diyodum onlara bile fırsat kalmadı. Sağlıklıysa sımsıkı tutunuyor değilse ya sınav olarak geliyor kollarımıza yada ilk zamanlardan gidip bize bir sızı bırakıyorlar . Takdiri ilahi ..
Neredeyse üç katı benim ama ilk defa yaşadığım için bu duyguları biraz endişeli ve heyecanlıyımNormal çıkmış. 2 günde 1.5 katı olacak . Sizinki de öyle
Bende aynı şekildeyim hafif kasıklarıma giren ara ara ağrılar var canımKızlar ilk haftalarda hafiften regl olacakmış gibi karın ağrısı yaşayan var mı? Benim günde 2-3 kere öyle bir ağrı geliyor
Normal bir durum galiba sevindim :)Bende aynı şekildeyim hafif kasıklarıma giren ara ara ağrılar var canım
Bana kese boyutu hakkında birşey söylemedi doktor. Baktığum ultrason görüntüsünde anladığım kadarıyla 1.06 cm . Normal mi 5+4 haftaya göreKese boyutunuz nedir
İnşallah bi mucize olur beklemeniz güzel sonuç verir. Dediğiniz gibi takdiri ilahi ama teslim olamıyoruz kadere bi türlü. Ne yazıldıysa o yaşanır. Allah size çok sağlıklı çok hayırlı evlatlar nasip etsinKorkma canım rabbim ne derse o olur bak ben bugün gittim dr direkt düşük yapıyorsun boş gebelik sata göre 7+5 olan bebek usg de 5+6 çıktı ve kese içi boş kesenin şeklini de beğenmedi bozuk gibi dedi . Kaç tüp kan verdim bilmiyorum kollar delik deşik sürekli kimyasal düşükler beta takipleri derken artık kan bile çıkmıyor damardan bir hemşire kolumu sıktırıyo diğeri alıyor . İstersen çarşamba gel kürtaj yapalım dedi bir Umut beklemek istedim . Nereye kadar kaçacam onu da bilmiyorum. Ciğerim yanıyor resmen . Bende sma testi falan düşünüyordum genetik testler yaptırırım diyodum onlara bile fırsat kalmadı. Sağlıklıysa sımsıkı tutunuyor değilse ya sınav olarak geliyor kollarımıza yada ilk zamanlardan gidip bize bir sızı bırakıyorlar . Takdiri ilahi ..
4000 bini gecmişti bende ama karından görememişti vajinal göründü bence makinaya bağlıKızlar yarın nasipse doktora gideceğim beta tahmini 2500 falan olacak. Nasıl muayene eder? Alttan mı yoksa karından mı?
Doktor çağırdı kese görmeye diye kuzum. Ondan sordum nasıl olacak diye hazırlı olayım diye4000 bini gecmişti bende ama karından görememişti vajinal göründü bence makinaya bağlı
Yok canım benimkide çağırmıştı yani karından görmese üzülme ben boşuna üzülmüştüm.İn şa Allah görersin canımDoktor çağırdı kese görmeye diye kuzum. Ondan sordum nasıl olacak diye hazırlı olayım diyeçok korkuyorum. Nolur dua edin
Benim regli olmam gereken güne 1 gün kala 100 çıkmıştı değerim. İki gün sonra tekrar vermiştim 300, 700.olarak katladı.Kızlar yok mu bu durumu yaşayan acaba?
İnşallah bende ağrısız sızısız atlatırım da normal hayatıma dönerim bir an önceCanım çok geçmiş olsun ben de bir kaç ay önce kalp durması nedeniyle kaybetmiştim inan hemen yeniden hamile kaldım sen de inşallah hemen kalırsın kendini çok hırpalama sağlıksız olduğu için olmadı vücut kabul etmedi ama sen tekrarlayan kimyasallardan da bahsetmişsin mutlaka genetik teste gönder ben ihmal ettim drlar doğrusu göndermediler olabilir dediler pişman oldum iyi bir yerde kürtajdan sonra hiçbir sorun olmaz en ufak birsey hissetmiyorsun anlamıyorsun bile kesinlikle hamileliğe engel değil hatta daha kolaylaştırdığını söyleyen de çok var
Amin çiçeğimi rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizin yüzü Gülsünİnşallah bi mucize olur beklemeniz güzel sonuç verir. Dediğiniz gibi takdiri ilahi ama teslim olamıyoruz kadere bi türlü. Ne yazıldıysa o yaşanır. Allah size çok sağlıklı çok hayırlı evlatlar nasip etsin
Ahhh teşekkür ederimBenim regli olmam gereken güne 1 gün kala 100 çıkmıştı değerim. İki gün sonra tekrar vermiştim 300, 700.olarak katladı.
Cnm buyuk ıhtımal o beta ile vajınal bakarDoktor çağırdı kese görmeye diye kuzum. Ondan sordum nasıl olacak diye hazırlı olayım diyeçok korkuyorum. Nolur dua edin