2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Ben Acıbadem'de yatarak sigorta aldım, indirim alıyorum herşeye. Doğum için ayrı doğum paketi var ocakta güncellenecek fiyatı dediler. Onu alacağım

Ben de günde 3 defa ağızdan kapsül günde 1 kere de kalçadan progestan iğne yaptırıyorum ikinci kutu bitecek. Sonra hafta da 1 proluton iğne verdi.

acaba sizde pıhtılaşma sorunu mu var kan sulanfırıcı iğne kullanmayı hiç düşündünüz mü önlem amaçlı özelde drlar yazıyorlar kendiniz yapıyorsunuz oksapar tarzı

Ben sigortacıma sordum ama hamile kaldıktan sonra olmuyormuş
Bana da aradığımda Acenteden bilgi alabilirsiniz dediler. Benim sigortam eşimin çalıştığı şirket sebebiyle var. Ama doğum ve hamilelik takibini kapsamıyormuş. Bu zamana kadar da araştırmamıştım hiç. Doktor da 1000 TL . Her ay 1000 TL doktor ödeyip sigortaya ayrı 1500 civarı ödeyeceğim. Çok saçma oldu bu. Hamilelik sonrası sigorta yapılmaması kötü oldu

Ben Acıbadem'de yatarak sigorta aldım, indirim alıyorum herşeye. Doğum için ayrı doğum paketi var ocakta güncellenecek fiyatı dediler. Onu alacağım
Doğum için ayrı olanı ocakta nasıl alacaksınız? Hamilelikten sonra alınmıyorsa. Kusura bakmayın bu konuda hiçbir şey bilmiyorum. hiçbir şey anlamadım müşteri hizmetlerinden de anlamadım

Doğum için ayrı olanı ocakta nasıl alacaksınız? Hamilelikten sonra alınmıyorsa. Kusura bakmayın bu konuda hiçbir şey bilmiyorum. hiçbir şey anlamadım müşteri hizmetlerinden de anlamadım
Doğum paketinde sadece doğum ile ilgili şeyler var, bir gece odada kalma, doğumhane, testler vs. Gebelik takibi paketleri yok, her muayenede ödeme yapıyorum ama %35-40 gibi bir indirimle. Benim doktorum prof, 1765 tl muayene ücreti. Testler hariç. Özel sağlık sigortası için poliçe tarihinden sonra 1 adet görmüş olmak lazım yoksayapmıyorlar diye bana sigortacım söyledi ama bi kere daha sorarım.

Anladım peki çok teşekkür ederim. Ben daha sonra ayrı doğum için olan paket alabilirim yani değil mi bu gebelik takip sigortasını yaptramasam bile. Tekrar teşekkür ederim.

Anladım peki çok teşekkür ederim. Ben daha sonra ayrı doğum için olan paket alabilirim yani değil mi bu gebelik takip sigortasını yaptramasam bile. Tekrar teşekkür ederim.
Evet evet aynen :) hatta bana sigortacım şunu önerdi: özel sağlık sigortası ile doğum sigortası almak ile normal doğum ödemek neredeyse aynı fiyat. Daha iyi bebek doğduktan sonra çocuğa bi sigorta yap o zaman daha çok lazım olacak, bebeğin doğum parasını sigortaya ödeyeceğine şimdiden döviz altın al aynı paraya, doğumda fazla fazla yeter dedi.

Korkma canım rabbim ne derse o olur bak ben bugün gittim dr direkt düşük yapıyorsun boş gebelik sata göre 7+5 olan bebek usg de 5+6 çıktı ve kese içi boş kesenin şeklini de beğenmedi bozuk gibi dedi . Kaç tüp kan verdim bilmiyorum kollar delik deşik sürekli kimyasal düşükler beta takipleri derken artık kan bile çıkmıyor damardan bir hemşire kolumu sıktırıyo diğeri alıyor . İstersen çarşamba gel kürtaj yapalım dedi bir Umut beklemek istedim . Nereye kadar kaçacam onu da bilmiyorum. Ciğerim yanıyor resmen . Bende sma testi falan düşünüyordum genetik testler yaptırırım diyodum onlara bile fırsat kalmadı. Sağlıklıysa sımsıkı tutunuyor değilse ya sınav olarak geliyor kollarımıza yada ilk zamanlardan gidip bize bir sızı bırakıyorlar . Takdiri ilahi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…