2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
benim de sizinle aynı haftalarda bulantım vs hiçbir şeyim yoktu sadece göğüslerim şişti, uçları sızlıyodu, bugün tam 8. haftam mide bulantılarım başladı uyumakta zorluk çekiyorum
Yaa çok geçmiş olsun, ben oğlumda da hiç bulantı vs yaşamamıştım, kustuğumu vs hiç bilmem sadeceok kilo almıştım o yüzden ağrılarım oluyordu bebek sıkıştırıyordu, şimdi onun için diyetisyen eşliğinde ilerliyorum çok kilo almamak için benim insülin direncimde var cuma onun içinde doktora gideceğim ilacımı kestim çünkü hamileyim diye, inşallah sağlıkla ilerler tüm hamilelerimizin gebelikleri 🤲yanıtınız için çok teşekkür ederim

Kızlar merhaba 2019 mart ayında tüp bebekle kızımı kucağıma aldım.hamileligimde ben de sizin gibi çok tedirgindim hiç iş yapmadım eşim ve annem yaptı her şeyi. Eşimi hiç yanastirmadim fakat 26. Haftada kanamalarım oldu hastanede yattım bebek için ciğer geliştirici iğne yaptılar doğuma kadar sürekli nstler ayrıntılı ultrasonlar çok stresli bir süreç yaşadım fakat 39. Haftada sezaryenla sağlıklı bir şekilde doğdu çok şükür. Simdi ikinciye hamileyim sat 20 haziran 6 temmuzda 6 günlük embriyo transferi yapıldı. İşimi kendim yapıyorum çok ağır kaldirmamak şartıyla henüz doktora da gitmedim 7. Haftada gitcem.Siz de çok stres yapmamaya çalışın kızlar olacak olan oluyor doğacak olan doğuyor:)inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza hayırlısıyla

Herkese günaydın adana ve çevresindeki antepteki arkadaşlara geçmiş olsun güzel sallandık, bende baya panık yaptım zaten panik atağım var 10. Katta oturuyoruz birde, ya kendimi hamileymiş gibi hissetmiyorum ben neden acaba diyorum, kasıklarım önceleri baya ağrıyordu şimdi o ağrılarda kesilde gibi geçen cumartesi keseyi gördük daha, 5+0 dım ozmn, benim gibi olan var mı? Gögüslerim şiş birde dokunamıyorum, bulantı vs hiç. Bişi yok var mı benim gibi olan
Geçmiş olsun .Benim de sadece ara ara gelen kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim vardı onlar da geçti.ilk hamileligimde bulantim 7. Haftada başlayıp 25. Haftaya kadar devam etmişti umarım bu sefer bulantısz geçer

Geçmiş olsun .Benim de sadece ara ara gelen kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim vardı onlar da geçti.ilk hamileligimde bulantim 7. Haftada başlayıp 25. Haftaya kadar devam etmişti umarım bu sefer bulantısz geçer
İnşallah canım böyle rahat rahat geçsin inşallah, belirtiler azalınca korktum yalan yok ama mesajlarınız beni rahatlattı 🙏cok tesekkur ederım

Herkese günaydın adana ve çevresindeki antepteki arkadaşlara geçmiş olsun güzel sallandık, bende baya panık yaptım zaten panik atağım var 10. Katta oturuyoruz birde, ya kendimi hamileymiş gibi hissetmiyorum ben neden acaba diyorum, kasıklarım önceleri baya ağrıyordu şimdi o ağrılarda kesilde gibi geçen cumartesi keseyi gördük daha, 5+0 dım ozmn, benim gibi olan var mı? Gögüslerim şiş birde dokunamıyorum, bulantı vs hiç. Bişi yok var mı benim gibi olan
Günaydın hepimize geçmiş olsun bende sizin gibi cumartesi gördüm keseyi bugün 5+1 deyim ve sizin gibi hissediyorum hiç bir belirti yok göğüs hassasiyeti dışında belirti olmayınca da üzülüyor insan acaba birşeyler yolunda değil mi diye kalp atışı için ne zaman çağırdı doktorunuz

Kızlar merhaba 2019 mart ayında tüp bebekle kızımı kucağıma aldım.hamileligimde ben de sizin gibi çok tedirgindim hiç iş yapmadım eşim ve annem yaptı her şeyi. Eşimi hiç yanastirmadim fakat 26. Haftada kanamalarım oldu hastanede yattım bebek için ciğer geliştirici iğne yaptılar doğuma kadar sürekli nstler ayrıntılı ultrasonlar çok stresli bir süreç yaşadım fakat 39. Haftada sezaryenla sağlıklı bir şekilde doğdu çok şükür. Simdi ikinciye hamileyim sat 20 haziran 6 temmuzda 6 günlük embriyo transferi yapıldı. İşimi kendim yapıyorum çok ağır kaldirmamak şartıyla henüz doktora da gitmedim 7. Haftada gitcem.Siz de çok stres yapmamaya çalışın kızlar olacak olan oluyor doğacak olan doğuyor:)inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza hayırlısıyla
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🥰hepimiz ilk hamilelik olunca birde uzun süre isteyip sonra olunca böyle tedirgin oluyor galiba insan bizde ilk gece hamile kalsaydık sanırım böyle olmazdık 😅 hayırlısı hepimizin hakkında 🥰

Bende vajinal baktırmak istemiyordum ama doktor dedi bakmalıyım dış gebelik olub olmadığına bende korktum tamam dedin bakın
Vallahi yeter ki sağlıklı olsun 🙏
Bende vajinal baktırmak istemiyordum ama doktor dedi bakmalıyım dış gebelik olub olmadığına bende korktum tamam dedin bakın
Benim için farketmezse zararlı değilse 🙏

Günaydın hepimize geçmiş olsun bende sizin gibi cumartesi gördüm keseyi bugün 5+1 deyim ve sizin gibi hissediyorum hiç bir belirti yok göğüs hassasiyeti dışında belirti olmayınca da üzülüyor insan acaba birşeyler yolunda değil mi diye kalp atışı için ne zaman çağırdı doktorunuz
Ben bu cuma gidicem ama karından bakmıştı bana kesenin boyutuna 9 kusur mılımdı 10 ve üstü olması lazım kesınlestırmek ıcın cuma tekrar kontrol edelım dedı, ondan sonra çağırır inşallah kalp atışı için, daha bebeği göremedik biz, siz gördünüz mü, vajinal muayene etmek istemıyorum dedi hocam bende zaten istemıyorum dedim zorunlu olmadıkça yapmıyorum vajınal muayene dedi

İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🥰hepimiz ilk hamilelik olunca birde uzun süre isteyip sonra olunca böyle tedirgin oluyor galiba insan bizde ilk gece hamile kalsaydık sanırım böyle olmazdık 😅 hayırlısı hepimizin hakkında 🥰
Benim ikinci ama, mucize bebek oldu, bana çocuğun olmaz senin yeniden dediler, erken menapoz tedavisi gördüm ben çünkü, 3 sene boyunca, o yüzden yine paniğim yine panik çeket atıp hamile kalanlardan olmadığım için 😂🤭

son adet tarihim: 12 haziran
kesem belirsiz gözüküyor progestana başladım bende hep uzanıyorum cuma tekrar kontrolüm var bu durumu yaşayan oldu mu aranızda?

Benım arkadasımın doktoru düşük riski oluşturuyor demiş vajinal muayene o yüzden hep karından bakmış sadece 34. Haftada sancısı gelınce açılma var mı vs dıye bakmış onun haricinde asla bakmadı dıyor
valla anlamıyorum benim de doktorum hiçbi şey olmaz dedi vajinal olunca büyüklük vs daha net çıkıyo diye şimdiye kadar her hafta vajinal bakıldı bana, zaten o kadar içeri itmiyoki o aleti

ben de bugüne kadar imkanlarımız neticesinde en iyi hastanelerin en iyi doktorlarına gittim özellerde maddi anlamda zorlanarak, hiç karın diye sormadılar bile bana direk vajinal muayene ettiler bence devlet drları şikayet almaktan korktulları için karından yapıyorlar binlerce insan geliyor kocaları vs ile sorun yaşamamak için

Ben de özele gidiyorum. Bugün kese için çağırdı betam 2500 civarı falan. Benim bildiğim vajinadan görünüyor bu beta ile. Sizlere de sormak istedim

ben de bugüne kadar imkanlarımız neticesinde en iyi hastanelerin en iyi doktorlarına gittim özellerde maddi anlamda zorlanarak, hiç karın diye sormadılar bile bana direk vajinal muayene ettiler bence devlet drları şikayet almaktan korktulları için karından yapıyorlar binlerce insan geliyor kocaları vs ile sorun yaşamamak için
Canım ben özele gidiyorum antepteyim hiç bir zaman devlet hastanesine gitmedim, özel sağlık sigortamız var eşimden dolayı, gebelık ve doğumuda kapsayan paket yapıyor banka hep, son gittiğim doktorum liv hastanesinde doçent doktor, üstelik yenide doçent olan bir doktor değil, ama bana hiç vajinal teklif dahi etmediler, çok mecbur kalırsak anca dedi doktorum

X