- 19 Ocak 2023
- 203
- 163
- 23
Nasıl anlamadimAh ah çok canım sıkkın
Keseyi gördü bebeği göremedi moralimi bozdu doktor 5hafta 7 günlük yok diyo boş gebelikte sağlıksız gebelik ay ne bilem yq içimi daralttiNasıl anlamadim
Siz gönlünüzü ferah tutun belki cihaz iyi değildir görmemiştir. Bende 4 haftalikken keseyi gördüğüm halde 7 haftaya kadar kalp atışını duyamadım sonra yoğun kirmizi kanamayla bebek düştü diye gittim kalp atışını duydum. O yüzden çıkmadık candan umut kesilmez.Keseyi gördü bebeği göremedi moralimi bozdu doktor 5hafta 7 günlük yok diyo boş gebelikte sağlıksız gebelik ay ne bilem yq içimi daraltti
Hatta kanamam olmadan 1 gün önce devlete gittim aciline karından baktı ben bebek falan göremiyorum sadece kese var dedi ben ağlamaya başladım sonra alttan baktı evet bebek varmış küçükmüş daha dediKeseyi gördü bebeği göremedi moralimi bozdu doktor 5hafta 7 günlük yok diyo boş gebelikte sağlıksız gebelik ay ne bilem yq içimi daraltti
Bebeği 7. Haftada mi gördünüz kalp atışı ile birlikteHatta kanamam olmadan 1 gün önce devlete gittim aciline karından baktı ben bebek falan göremiyorum sadece kese var dedi ben ağlamaya başladım sonra alttan baktı evet bebek varmış küçükmüş daha dedi
Özelde erken görmüştüm 6 haftalikken doktor bak bebek diye gostermisti ama devlette 7 haftalikken daha da büyümesine rağmen göremedi doktor. Bende özelde görmüşlerdi bebeği dedim sonra alttan bakınca gördü bebeğiBebeği 7. Haftada mi gördünüz kalp atışı ile birlikte
Bana hiç bakılmadı bunlar. Ben de keseyi bugün gördü.2 hafta sonra gel dedi. Progesteron ne için bakılıyorKızlar size bir şey soracağım. Gebelik öğrendikten sonra progesteron baktıran var mı? Doktorum bana baktırdı. Sonuçtan sonra da güzel çıkmış oh oh iyi dedi. Sağlıklı dedi. Sonra 2 kere daha beta baktırdı oda normal. Şimdi işte yarın kese için çağırdı. Bu progesteron bakılınca ne demek oluyor?
Ben de bilmiyorum ki kuzumBana hiç bakılmadı bunlar. Ben de keseyi bugün gördü.2 hafta sonra gel dedi. Progesteron ne için bakılıyor
Bunlari duymaktan bende o kadar korkuyorum kiKeseyi gördü bebeği göremedi moralimi bozdu doktor 5hafta 7 günlük yok diyo boş gebelikte sağlıksız gebelik ay ne bilem yq içimi daraltti
Aynı benim de durumum :)Benimde sat 11 haziran benim kesem gözüktü yalnız daha bebek ve kalp atışı duyulmadı
İnşallah sağlıkla ilerlersiniz, 800 mg folik asit öneriyorlar tekrarlı düşüklerde, doktorunuza danışın tabi ama öyle okudum. Ben de Progestan fitil 3x3 kullanıyorum. Ve prolutex göbekten günde 1 kez. Sağlıkla büyütelim bebeklerimiziMerhaba arkadaşlar ben şubat anneleri grubundayim ama bebeğimde sanırım geç döllenme olmuş 5 gün geride o yüzden tahmini doğum tarihi marta denk geliyor sizin aranıza da katılmak istedim. Bugün sata göre 8+6 bebeğe göre 8+1. Benim de düşük riskim var günde 3 kez 2ser defa progstan fitil kullanıyorum. Reglime 7 gün varken lekelenme ile ogrenmistim en baştan beri de lekelenme hiç durmadı. Hatta 1 hafta önce kirmizi yoğum kanama oldu çok şükür bebegim beni bırakmamış İnşallah hiç bir sıkıntı olmadan rabbim hepimizin bebeğini kucağımıza almayı nasip eder.
Benim de randevum 7 ağustosta kalp atışı içinBunlari duymaktan bende o kadar korkuyorum ki
Surekli ağliyorum yine boş gebelik mi olacak yine dusecek mi kafamda deli sorular
Randevum 7 ağuststa zaman gecmiyor
Ozeller çok pahali olmus en düşüğü 700 lira
İnsallah Rabbim saglikli gebelik yaşatr hepmize şağ salim kucagimiza aliriz
Bi başka doktor da baksa keşkeKeseyi gördü bebeği göremedi moralimi bozdu doktor 5hafta 7 günlük yok diyo boş gebelikte sağlıksız gebelik ay ne bilem yq içimi daraltti
Hmm benim 400 gozukuyo tekrar evde bakarip folicus diye geçiyor o zaman bizom geç döllenme herhalde bu şekilde ise siz nazaran gitceksnz doktora :)İnşallah sağlıkla ilerlersiniz, 800 mg folik asit öneriyorlar tekrarlı düşüklerde, doktorunuza danışın tabi ama öyle okudum. Ben de Progestan fitil 3x3 kullanıyorum. Ve prolutex göbekten günde 1 kez. Sağlıkla büyütelim bebeklerimizi
Merhabalar benim ilk gebeligim o yüzden doktor 400 mg yeterli demisti ama yine de tekrar bir sorarım. Sizin lekelenmeniz var mi benim hala devam ediyor fitili de sık kullanmama rağmen. Rabbım güzel günler gormeyi nasip etsinİnşallah sağlıkla ilerlersiniz, 800 mg folik asit öneriyorlar tekrarlı düşüklerde, doktorunuza danışın tabi ama öyle okudum. Ben de Progestan fitil 3x3 kullanıyorum. Ve prolutex göbekten günde 1 kez. Sağlıkla büyütelim bebeklerimizi
Multivitamin alıyorsanız onun içinde de bir miktar olabilir.Hmm benim 400 gozukuyo tekrar evde bakarip folicus diye geçiyor o zaman bizom geç döllenme herhalde bu şekilde ise siz nazaran gitceksnz doktora :)
Benim de ilk gebeliğim. Allah tamamına erdirsin hepimizin miniklerini kucağımıza almayı nasip etsinMerhabalar benim ilk gebeligim o yüzden doktor 400 mg yeterli demisti ama yine de tekrar bir sorarım. Sizin lekelenmeniz var mi benim hala devam ediyor fitili de sık kullanmama rağmen. Rabbım güzel günler gormeyi nasip etsin
İnşallah benimde öyle okur hepimizin Allah yardımcısı olsun yok sadece folik asit ve duphaston düşük için verdi başka da bisey vermediMultivitamin alıyorsanız onun içinde de bir miktar olabilir.ona da bakın. Ben bugün gittim keseyi gördük çok şükür, 3-4 hafta sonra gel dedi henüz 4-5 haftalık dedi, ben ısrar edince 2 hafta sonra gel dedi, randevum 7 ağustosta :) inşallah kalp duyarız yolk kesesi görürüz